שרשור אופטימי OFF TOPIC

vered73

New member
שרשור אופטימי OFF TOPIC

חבר'ה, אשמח לדעת בשבוע החולף, דבר מה 1 אשר עשיתם למען עצמכם(!) בלבד, הווה אומר, זכרתם שאתם בני אדם מעבר להיותכם הורים ובני זוג וכדומה. מי שקשה לו לשתף פעולה, ראו זאת כסוד של תרפיה.

doroniz

New member
סוד של תרפיה../images/Emo13.gif

אחלה סוד שבעולם.....מה הסוד???? אהה אהה אהה, התכוונת סוג של תרפיה....הבנתי.....

laura ashley

New member
בחרת שבוע די גרוע לשאול..

היות וילדי הבכור בחופש, והיה לנו ביקור משפחתי, לא ממש עשיתי למען עצמי - לפחות לא באופן מוצהר, אבל ביליתי עם קרובים אהובים וזה גם נחשב משהו, לא?...בשבוע הבא הילד חוזר לבית הספר ואז אתפנה לפרגן לעצמי משהו, אל דאגה, אני לא מזניחה את עצמי
( יותר מדי נהינתנית עד הדוניסטית לפעמים
)

קרן ט

New member
כן גם אני חושבת.....

החופש הזה ארוך מידיי. אתמול עשינו יום כייף כולנו והיינו בלונה גרדן. היה נחמד אני מחכה בקוצר רוח למחר קרן

vered73

New member
דווקא לא! תמיד צריך לדעת למצוא זמן

גם לעצמנו. אחרת נאבד את השפיות.

Felicia1

New member
הילדים היו בחופש והיה קצת קשה

לעשות משהוא כייפי בשביל עצמי. בכל זאת אני מתכוננת למבחן בשפה האנגלית ביום ראשון הקרוב כך שכל החופש למדתי לזה.

פתרתי המון סודוקו ותשחצים

זה נחשב?
בשבילי זה סוג של תרפיה, חוץ מזה באמת שאין זמל להרבה פינוק עצמי בחופשים

allafish

New member
הלכתי לפסטיבל

בתור חד-הורית ביטוי "זמן לעצמי" כבר כמעט לא קיים בלקסיקון שלי. אבל השבוע לקחתי יום חופש מעבודה ובזמן שבני היה בגן ראיתי 2 סרטים בפסטיבל הסרטים חיפה. הרגשתי כמו ילדה שהבריזה מבית הספר.

vered73

New member
גם אני עושה את זה. יש בקניון הזהב

בראשון לציון הקרנות בוקר בחמישה שקלים של סרטים שהופיעו עד לפני חצי שנה. לרוב אלו סרטי איכות. יש למשל חודש סרטים רק על רומנטיקה. אני תמיד מרגישה אותו הדבר כשאני הולכת לשם. כשעבדתי במשמרות היה לי יום אחד חופשי לגמרי מעבודה. הייתי יושבת עם כל הזקנים, והייתי אומרת לעצמי, וואוו, יש חיים מקבילים לעבודה... איזה כיף זה, נכון? במיוחד כשאלו סרטי איכות,ך את מרגישה כאילו לקחו אותך במקל של גבי ודבי לחלק אחר של העולם.

limim

New member
יצאנו למסעדה אסיאתית! היה כיף../images/Emo13.gif

שמנו את איתי אצל אחי (יש לי אחיינית בת גילו של איתי והיא ואיתי מאוד שמחו להפגש) והלכנו לאכול רק שנינו, בן זוגי ואני, במסעדה. המון זמן שלא הרשינו לעצמנו לעשות דבר כזה, בלי שום סיבה מיוחדת. מומלץ!

bisty

New member
עלוב מאוד אבל...

יש שידורים חוזרים של ER בהולמרק ואני מקפידה להשכיב את בן עשר דקות מוקדם יותר כדי שאוכל לצפות מידי ערב.... פאתטי...אני מכורה... זה נחשב בכלל? פסגת האושר השבועית שלי היתה היום כשמצאתי מעדן אורז לבן בחנות טבע...זה רק מראה מה נהיה ממני...

vered73

New member
לדעתי,

האפשרות לנטרל את הכל לשעה אחת, גם אם היא קבועה בערב (שזה יחסית קל יותר לסובבים להתארגן ולעזור) זה נהדר, כי זה זמן לעצמך. בסדר, אז זה לא גדולות ונצורות (וגם לא נותן לי המון רעיונות לבילויים כמו שאר הפוסטים, אבל זו לא היתה המטרה היחידה

למעלה