שרשור אופטימי

שרשור אופטימי ../images/Emo9.gif

אהלן חבר'ה
רציתי לפתוח שרשור אופטימי. שבמקום כל התלונות והדברים הרעים שיש לנו להגיד על הטכני, כל אחד יוכל להגיד מה הוא אוהב במסגרת הזאת (חייבת להיות לפחות סיבה אחת... אחרת למה אנחנו שם?
) וחוץ מזה, קצת אופטימיות עוד לא הרגה אף אחד
חוץ מזה, צריך לאושש קצת את הפורום, לא? יאללה, מי מרים את הכפפה? (ודיר בלאק אם לא, עד שאני במצברוח שמח?)

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif...

המשמעת החזקה טובה, הרמת לימודים בהשוואה לבי'ס אחרים גבוהה, יש שם הרבה דברים - כמו הבריכה, מועדוני הילטון להעברת הזמן, המדסיה המושקעת ועוד כל מיני... תשרשרו עוד

Prince Yoni

New member
מדסיה..

זה כל האזור הזה של הספורט בטכני, חדרי כושר, אולם כדורסל, מגרשי כדרוגל וסל חיצוניים, טניס שולחן, הבריכה ועוד כל מיני מוטות כאלו למתח ואנארף מה...

who is this

New member
יוני... צר לי להרוס..

אבל בכל זאת.. אני אקלקל את השמחה... אוקיי אז ככה... המשמעת לא משהו.. עובדה שכאלה שהעתיקו במבחנים או הלכו מכות ולא כאלה שבצחוק לא הועפו מבי"ס.. הבי"ס מנסה לטייח כל תלונה שמגיעה מצד ההורים וזאת למדתי על בשרי... הרמה בטכני מאד אבל מאד נמוכה יחסית לבי"ס אחרים שאני מכיר... הטכני ברמה מאד נמוכה בכל המקצועות החשובים ואפילו בי"ס עמל שלא נחשב כל כך עקפו אותנו בחומר במלא מקצועות... מתי בפעם האחרונה המועדון היה פתוח? בתחילת הנה, לא? ואכן המדסיה... מאד מאד לא מושקעת... אולי רק חד"כ סגל אבל המגרשים על הפנים... ולקול דני מאשדוד שאמר משהו על המדריכים.. אז עכשיו אתה בכיתה ט' הכל סבבה תגיע לכיתה י' תראה איך המדריכים משפילים אותך ואיך הם לא כל כך נחמדים.. טוב, נראה לי אמרי הכל... המשך סופ"ש נעים...

יאללה, עכשיו אני

המורים שהם ממש סבבה, המעמד הקדוש שהסופ"ש מקבלן אחרי שמתחילים ללמוד בטכני והתחושה העילאית של החופש ברכבת הביתה ביום חמישי, העובדה שאתה לא סתם תלמיד ממוצע אלא שוחר נותנת לך קצת גאווה... המדריכות החמודות, האנשים שיש במקום הזה שלא תמצא בשום מקום, תחושת הביחד, והבית שאנחנו לומדים להעריך הרבה יותר מחבר'ה רגילים בגילינו. מי הבא בתור?

ת'אמת?

האמת שיש רגעים שאני רוצה לזרוק על עצמי בלאטה נורא נורא כבדה בגלל שכל בנאדם שני אומר לי שאני צריך לעזוב והעובדה שאני יכול לעזוב אבל אני לא עושה את זה. לא יודע אם אני עשיתי את הדבר הנכון, אז אני לא שלם עם עצמי. אבל כנראה שבתוך תוכי כבר השלמתי עם עצמי שאני נשאר אז עדיף להיות אופטימי. אם אני אבלה את ארבעת השנים הבאות בדיכאון זה לא יעזור לי. את העצבים שיש לי על הטכני כבר פרקתי בהודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=640&msgid=29832811 אני טיפוס אופטימי מטבעי אז אני עדיין מנסה לחייך

murzik3591

New member
אל תקשיב לאחרים, תעשה מה שבא לך...

לא בושה לאהוב שוחרות, יותר בושה(או אפילו נורא) לא להיות כנה עם עצמך. יש לנו מישהו בהולץ שיש לו פרוטקציות להתקבל לגלגלצ אבל הוא כבר בכיתה יב והוא אפילו לא מצטער שהוא פיספס את התחנה, כודם תקשיב ללב אחרי זה לאחרים. רק אתה יודע מה מתאים לך יותר, בהצלחה.(בטח התגובה לזה תהיה: "למאמרים!" חחח...
)

llljn

New member
סבבה,אתה באופן אישי אוהב ת'שוחרות?

זתומרת-אני יודע שאף אחד לא ממש אוהב את זה,אבל מהם הדברים שאתה כן אוהב בזה?

murzik3591

New member
אני אגיד לך רק את מה שאני הכי אוהב.

בבית הספר הזה בחיים חנון לא יהיה סמרטוט ומתרומם לא יהיה עם האף בשמים, ואני היתי משני צדדי המטבע בתיכון אזרחי ואין כמו הרגשה שכולם שווים. הרגשה שאתה יכול להבין ולהעריך רק אם היית בתיכון אזרחי ואחרי זה בצבאי.

חיים מ 83

New member
נגיד

והכול כל כך ורוד ויפה בטכני... קודם כל המורים ממש אבל ממש לא סבבה רק אחדים שנית,אתה צודק בקטע של הסופ"ש !!!! אבל מה חרא זה כל המסדרים,ואם זה כולם יסכימו. חיים!! :) נ.ב לא כל המדריכות חמודות יש ממש... :)

shimonev

New member
תראה אתה עדיין באווריה של טטניק

אני לא עכשיו לתת לך הרצאה למה חצי מן הדברים לא נכונים אני יזכם לך את זה במשפט אחד: "ככה עד שתגיע לכיתה י"א!!!" אז תבין מה זה הטכני האמיתי ובהצלחה בהמשך הלימודים בטכני

shimonev

New member
אני רוצה לתקן כמה טעויות

אני עכשיו לא רוצה לתת לך הרצאה למה חצי מן הדברים לא נכונים אני פשוט יסכם לך את זה במשפט אחד: "ככה עד שתגיע לכיתה י"א!!!" אז תבין מה זה הטכני האמיתי ובהצלחה בהמשך הלימודים בטכני

למעלה