שרשור אוף מישהו מכיר את קירבי
H Houndour New member 29/3/04 #3 אם אתה מתכוון לכדור הורוד הזה עם הידיים שיכול לשנות צורה ומזכיר בצורתו המקורית את ג'יגליפאף אז כן.. אבל מה הקשר?
אם אתה מתכוון לכדור הורוד הזה עם הידיים שיכול לשנות צורה ומזכיר בצורתו המקורית את ג'יגליפאף אז כן.. אבל מה הקשר?
H Houndour New member 29/3/04 #5 סדרה? אני רק יודע שהוא הופיעה בסדרת המשחקים kirby's dream land לגיימבוי.. ובסופר סמאש ברוס הוא אחת הדמויות הכי שוות!!
סדרה? אני רק יודע שהוא הופיעה בסדרת המשחקים kirby's dream land לגיימבוי.. ובסופר סמאש ברוס הוא אחת הדמויות הכי שוות!!
S Spinel Sun New member 29/3/04 #7 יש גם אנימה של קירבי... ונחזור לשאלה המקורית שהיא בקשר למידע על הסדרה והדמויות כמו מטאנייט וגואי שאין לי שמץ של מושג מי הם! תודה מראש
יש גם אנימה של קירבי... ונחזור לשאלה המקורית שהיא בקשר למידע על הסדרה והדמויות כמו מטאנייט וגואי שאין לי שמץ של מושג מי הם! תודה מראש
S Spinel Sun New member 29/3/04 #9 אולי במקם לברבר שטויות תתנו לי כבר את מה שביקשתי פור גוד סייק?!?!?!? והוא דומה יותר לגי'גליפאף וגם זה בקושי
אולי במקם לברבר שטויות תתנו לי כבר את מה שביקשתי פור גוד סייק?!?!?!? והוא דומה יותר לגי'גליפאף וגם זה בקושי
S Spinel Sun New member 29/3/04 #10 חסרה לי עוד פיסת מידע אחת הכוחות של קירבי... וגם אם יש כוחות למטה-נייט אז גם
S Spinel Sun New member 29/3/04 #11 טוב תודה על "עזרתכם" הרבה. ביררתי את כל מה שהייתי צריך. טוב וץ אולי ממטה- נייט אבל נסתדר
S Spinel Sun New member 29/3/04 #12 גררר לעזאזל! אני שונא את פורום מנגה ואנימה!!!!! שונא!!!!!!!!!!!!!!!! שונא!!!!!!!!!!!!! שונא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (חלקם בכל אופן)
גררר לעזאזל! אני שונא את פורום מנגה ואנימה!!!!! שונא!!!!!!!!!!!!!!!! שונא!!!!!!!!!!!!! שונא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (חלקם בכל אופן)
H Houndour New member 30/3/04 #13 אהם! בוא נרגע! אתה לא באמת מצפה שיענו לך שם עם הגישה שלך והדרישות האלה, נכון?! אף אחד לא שם ולא כאן לא חייב לך כלום, אז תהיה נחמד.
אהם! בוא נרגע! אתה לא באמת מצפה שיענו לך שם עם הגישה שלך והדרישות האלה, נכון?! אף אחד לא שם ולא כאן לא חייב לך כלום, אז תהיה נחמד.
S Spinel Sun New member 30/3/04 #15 אוי נכון שכחתי שאתה כאן! ולא עשיתי כלום! טוב אני לגמרי מתעלם מכל הקטע הזה! בוא נמשיך בעניינינו!
S Spinel Sun New member 30/3/04 #16 המממ מישהו יכול להמליץ לי על אנימות? אני בזמן האחרון בחיפוש ומציאת מידע על אנימות... בעע
S Spinel Sun New member 30/3/04 #18 אופס סורי... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע