שרשור אוף

Anna Karenina

New member
את לא לבד..!! ../images/Emo60.gif

אודטה אכן מפגרת. וגם המלבישה שלה לא משהו, אבל זה כבר נושא לשרשור אחר.

SimplyMe1

New member
לדעתי צריכים להעלות את אודטה

למשפט שדה רק על הטיפשות שלה. היא סתומה כמו נעל,ואני לא מבינה(באמת שלא~!) איך יש אנשים שרואים את התוכניות שלה ומשתמשים ב"טיפים" של האשה הזו.

Anna Karenina

New member
../images/Emo32.gif קטנטן.

אין לי מושג אם יש כבר שרשור אוף טופיק קיים...ואם כן, אני מתנצלת מראש...
בזה הרגע נודע לי, כי העלו את תקופת המלווה לנהגים חדשים לתקופה של חצי שנה, במקום החודשיים שהיו נהוגים עד כה. מה דעתכם? האם יש צורך במלווה? האם חצי שנה זה פרק זמן טוב? או רע? ואם כן - למה..??

מעולה-

אפילו יותר מזה. נהגים ישראלים הם הנהגים הגרועים ביותר. לדעתי אם אין לנהג חצי שנה ניסיון על דו-גלגלי, שלא יעלה על הכביש. למה? שילמד להסתכל, שילמד לראות מי איתו בכביש!!!

free soul

New member
כן, צריך עד חצי שנה..

כדיי שהצעירים לא יעשו שטויות בכביש..

popistit

New member
מה? ממתי זה נכנס לתוקף???

ובאופן כללי זה נכון, אבל שיתנו לי לעשות טסט קודם! אני זהירה ואני מתגייסת!!!

pain is MY love

New member
את צוחקת עליי!!!!!!!!!!!!!

מה חצי שנה?!?!??!?!?!?!?!?!??! שיחכו עם זה עוד חודש-חודשיים!!! לא עכשיו לפני הטסט שלי!!!!!

אוייי...למה להלחיץ?!?! ביררתי לכם

והחוק הזה נכנס לתוקף רק לילידי 88...כל מי שנולד ב87, 86 וכו' עדיין צריך מלווה חודשיים!

fipo

New member
יששששששששששששששש

אבל בכלופן אני חושבת שצריך להעלות את זה לחצי שנה... הנהגים הישראלים הם ממש לא זהירים.. אם אני לא טועה (ותתקנו אותי אם כן) נהרגו יותר ישראלים בתאונות דרכים מאשר בפיגועי טרור...(רק מראה כמה אנחנו לא אחראים!!)

Anna Karenina

New member
לא באתי כדי "להלחיץ"..../images/Emo123.gif

פשוט הבאתי לכאן את הידיעה ששמעתי, בנוסח ששמעתי. את מוזמנת להרגע. באמת.

black side

New member
אאאאאהההה

חחחח סבבה! וואי, מזל! עוד שנה ולא הייתי יכולה מצטערת לכל מי שנתקע חיחי

SimplyMe1

New member
איכס,איזו צבועה.

ותחשבי לבד למה כיניתי אותך כך. (רמז:קשור להודעה הראשונה שלך בנושא).

SimplyMe1

New member
אגב,

יש לי רישיון ככה ש"הברכה" שלך בעקיפין לא רלוונטית לגביי. והבריאות חשובה, תודה

black side

New member
?

איזה ברכה? בכל אופן, אם היית מכירה אותי אולי הייתי מתיסת אליך יותר ברצינות מה גם שאני לא מבינה מה את רצית לעשות כשאמרת לי שאני צבועה, נראה לך שזה ישנה משהו? רוצה לריב עם מישהו? לא איתי

SimplyMe1

New member
לא רוצה לריב ולא מתכוונת לריב

פשוט אמרתי את מה שאמרתי מפני שקודם "דאגת" בקשר לתקופת הליווי שהועלתה לחצי שנה ולאחר ההודעה של נועה(אם אני לא טועה וזו הייתה היא)שכתבה שבסוף זה נותר חודשיים ואת הגבת איך שהגבת.. בהתנשאות,צביעות או וואטאבר.. ולא באה לריב,רק להבהיר משהו בקשר לדברים, זה הכול ולילה טוב

black side

New member
בלאט

דווקא אני חושבת שהייתי מאוד נחמדה ואמרתי שאני מצטערת לכל מי שנתקע, חוץ מזה שאם אני לא טועה, רוב האנשים פה אין להם בעיה אם החוק הזה אלא להיפך, הם בעדו את רואה את זה בתור התנשאות וצביעות- בסדר, זה שאת הערת לי לא השגת בזה כלום חוץ מזה שזה נאמר חצי בהומור, אבל אני לא מתכוונת להסביר את עצמי. ופה אני מסיימת את זה אם את בכל זאת רוצה להמשיך יש מסרים בשביל זה

למעלה