שרשור אוף

אלרוס

New member
החתימה שלי

מוגש בחסות תפוזון מכני בע"מ- תפוזון מכני בע"מ הוא משהו פרטי לפורום הביטלס, אי אפשר להבין גם אני סובל מפיצול קצוות- ירידה על כל חתימות ה"גם אני" ובמיוחד על ה"גם אני סובל מפיצול אישיות" את שאר החתימה שלי אפשר להבין

ביתי זקוק למימרה!

תואר אבירות למי שיחבר מימרה מתאימה לבית ריד! {ואתם יודעים מה שווה עביר במצר, חיחיחי...}

היום בתפוז אנשים

היום ב-15:00 מגיע אלון ליטבק להתארח ב- blogtv ולענות לשאלותיכם live. ניתן להכין שאלות מראש בפורום מסטיק (שאלות בפורום מסטיק יש להכניס עד השעה 14:00. לאחר מכן יתקבלו השאלות בזמן הצ'ט עצמו בלבד)
היום ב-16:00 יתקיים מפגש פסגה בכל הקשור למוסיקה בינלאומית בארץ. עופר מנחם מחברת התקליטים "הד ארצי", חיים רייכנטל מ"הליקון" ותומר גלאט מ"אן.אם.סי" יענו לשאלותיכם לגבי כל הזמרים והלהקות האהובים עליכם מחו"ל. כל מה שרציתם לדעת על המוסיקה הבינלאומית בארץ ואף פעם לא היה את מי לשאול- תוכלו לעשות זאת היום בפורום קופסת הלהיטים
הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של פרוייקט Y2- יתארח אלעד נוחוביץ' live מהוילה. השידור יתקיים ב- blogtv.

Hodor

New member
אמ... אין לי כ"כ רעיון, אבל

מה עם: "האסלה של ווסטרוז"?

דאינריז

New member
טרמפתיל...

גמני חדשה כאן...לא העזתי להצטרף עד שסימתי את סופת החרבות,אבל,הנה אני כאן!!!(מה שאומר שסיימתי...) חוצמזה זאת נראת לי ממש קהילה מגניבה עם אחלה דיונים ואחלה אנשים... טוב אין לי כוח לפרט על עצמי אולי בפעם אחרת... דאני

למעלה