שרשור אוף High למדי 🔝

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מה שבא לכם לדבר עליו בין אם זה ספרים, סרטים או מתכון עוגת אתרוגים
אם אתם לא בטוחים היכן לכתוב את זה אז כאן זה המקום

שרשור האוף האחר כבר ארוך בטירוף אז נראה לי שיש מקום לאחד חדש.

חוץ מזה שאני מרגיש High במיוחד במיוחד לאור זה שמחר יוצאת הסדרה סנדמן (וגם אני ליטרלי היי כרגע בפעם הראשונה בחיי מקאנביס)

Lhuna3

Well-known member
חוץ מזה שאני מרגיש High במיוחד במיוחד לאור זה שמחר יוצאת הסדרה סנדמן
ידעתי שתקשר את זה לסנדמן.
(וגם אני ליטרלי היי כרגע בפעם הראשונה בחיי מקאנביס)
:eek: :-D נו ואיך זה מרגיש??

ואני מניחה שזה גם מסביר את זה:
אני דווקא חשבתי לפותח סניף של KFC במושב שלי (ה"סניף סניף" גרם לי לחשוב על זה)

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
בתור חננת על שמעולם לא ניסתה, באמת איך זה מרגיש?:-]:-D
ברור לך שגם אני שואלת בתור חננת על שמעולם לא ניסתה, כן?
(ודווקא לא מזמן כשהייתי חולה והיו לי כאבים אבא שלי הציע להשיג לי :-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:eek: :-D נו ואיך זה מרגיש??

ואני מניחה שזה גם מסביר את זה:
זה עוד כלום. אני עכשיו מגיב לשרשור החודשי וזה לוקח לי זמן כי אני מגיב להמון דברים
בתור חננת על שמעולם לא ניסתה, באמת איך זה מרגיש?:-]:-D
אני היי אנרג'י ובמצב רוח בידורי מהרגיל
(אצלי בידור זה להגיב שטויות לדברים)
ברור לך שגם אני שואלת בתור חננת על שמעולם לא ניסתה, כן?
(ודווקא לא מזמן כשהייתי חולה והיו לי כאבים אבא שלי הציע להשיג לי :-D)
כשאמא שלי עברה טיפולי כימותרפיה אז היא קיבלה רישיון למריחואנה רפואית.
הבעיה היא שאמא שלי אומנם ממש לא הייתה חננת על* אבל היא אף פעם לא עישנה. אז היא פשוט לא הצליחה לעשן מריחואנה (אני יכול לזדהות עם זה היום כי כששאפתי לריאות שילמתי על זה עם איזה עשר דקות של שיעולים).
אז נתנו לה משהו אחר שכאילו מאייד את המריחואנה לאוויר. אבל זה פשוט היה חלש מידי ואף פעם לא השפיע עליה (או לי במקרים שיצא לי קצת לשאוף מזה)

*(היה לה את הצער של לגדל 4 ילדים שהיו כולם יותר חננות ממנה)(לפחות לפי ציונים)(וגם של להיות קצת בולי בתור ילדה)

**בא לי עכשיו לכתוב ספר על גיבורת העל חננת-על

didalf

Well-known member

Aranel Nenharma

Well-known member
חוץ מזה שאני מרגיש High במיוחד במיוחד לאור זה שמחר יוצאת הסדרה סנדמן (וגם אני ליטרלי היי כרגע בפעם הראשונה בחיי מקאנביס)
רוצה להגיד שזה מסביר את כל השטויות שלך, הבעיה שהשטויות שלך הן לא רק מהיום
עוד כלום. אני עכשיו מגיב לשרשור החודשי וזה לוקח לי זמן כי אני מגיב להמון דברים
יואוו אני מתה כבר לראות מה כתבת
**בא לי עכשיו לכתוב ספר על גיבורת העל חננת-על
שוב, זה קלאסי ניק. הקאניבס לא קשור לזה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(אצלי בידור זה להגיב שטויות לדברים)
אה אבל זה ברגיל אצלך:-D
רוצה להגיד שזה מסביר את כל השטויות שלך, הבעיה שהשטויות שלך הן לא רק מהיום
אז זהו. תסתכלו בתגובה האחרונה שלי בשרשור פתיחת החודש ותבינו מה שאני הבנתי על עצמי ברגע זה.
\\\נותן לכן זמן לעצור, להכנס לשרשור פתיחת החודש, לקרוא ואז לחזור הנה
\
\
\
\
אז מה שהבנתי זה שהסיבה שאני המון לא מגיע ללהגיב לשרשור החודשי היא לא כי אני חרד מהגודל הענק שלו שיהיה לי קשה לסיים,
אלא כי קשה לי נורא לדלג על תגובות בשרשור הזה בלי להגיב עליהן. אני מכריח את עצמי בכוח לדלג על רוב הדברים ולא להגיב להם גם כשמיד קופץ לי לראש דבר מושלם להגיב (אפילו אם לפעמים הוא ארוך למדי). וזה כי אני יודע שאם אני אנסה להגיב על הכל אני לא אצליח כי אני פשוט לא אסיים את השרשור.

אז הערב הסרתי מעצמי את ההגבלות של החברה (או יותר נכון של עצמי) ועשיתי מה שרציתי. שזה היה לעבור על איזה 5 הודעות של לונה ועדי ולהגיב לכל שטות אפשרית עם שטויות דברי חוכמה משלי

**אתן יכולות בכלל לנסות להעריך כמה זמן לקח לי לכתוב את התגובה הזאת? כמה שאתן מדמיינות, זה בטח פחות מהאמת. קחו בחשבון שאני ממש עצרתי וחשבתי על איך אני אעשה הפסקה של לתת זמן לבדוק את שרשור פתיחת החודש, ואיך אני רוצה לעצב אותה (באופן שהזכיר לי תכנות), ועל איזו מילה לשים קו, ועל לכתוב את ההסבר הזה שאני כותב ברגע זה.

didalf

Well-known member
אז מה שהבנתי זה שהסיבה שאני המון לא מגיע ללהגיב לשרשור החודשי היא לא כי אני חרד מהגודל הענק שלו שיהיה לי קשה לסיים,
אלא כי קשה לי נורא לדלג על תגובות בשרשור הזה בלי להגיב עליהן. אני מכריח את עצמי בכוח לדלג על רוב הדברים ולא להגיב להם גם כשמיד קופץ לי לראש דבר מושלם להגיב (אפילו אם לפעמים הוא ארוך למדי). וזה כי אני יודע שאם אני אנסה להגיב על הכל אני לא אצליח כי אני פשוט לא אסיים את השרשור.
אבל זה מטופש8-*
אם קופץ לך משהו מושלם להגיב פשוט תגיב אותו, גם אם לא תעבור על הכל.
לי אף פעם אין בעיה עם השרשור הזה כי אין לי חיים אבל אני מציעה שתעשה סדרי עדיפיות:
1. להגיב לי
2. להגיב לשאלונים של אנשים
3. להגיב למה שהגיבו לך ישירות
4. להגיב על דברים שממש מה יש לך מה להגיד עליהם
5. כל השאר אם נשאר זמן

**אתן יכולות בכלל לנסות להעריך כמה זמן לקח לי לכתוב את התגובה הזאת? כמה שאתן מדמיינות, זה בטח פחות מהאמת. קחו בחשבון שאני ממש עצרתי וחשבתי על איך אני אעשה הפסקה של לתת זמן לבדוק את שרשור פתיחת החודש, ואיך אני רוצה לעצב אותה (באופן שהזכיר לי תכנות), ועל איזו מילה לשים קו, ועל לכתוב את ההסבר הזה שאני כותב ברגע זה.
:-D:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל זה מטופש8-*
אם קופץ לך משהו מושלם להגיב פשוט תגיב אותו, גם אם לא תעבור על הכל.
לי אף פעם אין בעיה עם השרשור הזה כי אין לי חיים אבל אני מציעה שתעשה סדרי עדיפיות:
1. להגיב לי
2. להגיב לשאלונים של אנשים
3. להגיב למה שהגיבו לך ישירות
4. להגיב על דברים שממש מה יש לך מה להגיד עליהם
5. כל השאר אם נשאר זמן
את צריכה לקחת בחשבון שאני רוצה להגיב להכל. ולרוב הדברים(לא כולם, אבל הרוב) שאני רוצה להגיב להם קופצים לי לראש בשניה. אבל אז בזמן כתיבה אני אחשוב על עוד דברים או על דברים לתקן ואני אחשוב על משהו וזה יגרום לי להחליט שאני צריך לבדוק משהו. ולכן לוקח לי דקות שלמות ורבות כדי להגיב
ואלו מצבים נורמליים
במצבים הממש חמורים אני יכול לעבור מהר לחיפוש תמונה של ג'נסן אקלס בשביל לשים תחת קראשי החודש, אבל אז אני רואה ציור פאנארט מדהים של ג'נסן אקלס. וזה גורם לי להחליט לקפוץ לשניה לעמוד דיבאנט ארט כדי לראות את העמוד שלו. אבל זה דורש ממני להרשם לאתר קודם (איכס ובכל זאת אני עושה את זה). ואז בדף שלו אני מגלה עוד תמונות מגניבות (וסקסיות) של דמויות אחרות (כולל הנוקמים)

קבצים מצורפים

• 1659651029327.png
    1659651029327.png
    KB 608.4 · צפיות: 9

didalf

Well-known member
את צריכה לקחת בחשבון שאני רוצה להגיב להכל. ולרוב הדברים(לא כולם, אבל הרוב) שאני רוצה להגיב להם קופצים לי לראש בשניה. אבל אז בזמן כתיבה אני אחשוב על עוד דברים או על דברים לתקן ואני אחשוב על משהו וזה יגרום לי להחליט שאני צריך לבדוק משהו. ולכן לוקח לי דקות שלמות ורבות כדי להגיב
ואלו מצבים נורמליים
במצבים הממש חמורים אני יכול לעבור מהר לחיפוש תמונה של ג'נסן אקלס בשביל לשים תחת קראשי החודש, אבל אז אני רואה ציור פאנארט מדהים של ג'נסן אקלס. וזה גורם לי להחליט לקפוץ לשניה לעמוד דיבאנט ארט כדי לראות את העמוד שלו. אבל זה דורש ממני להרשם לאתר קודם (איכס ובכל זאת אני עושה את זה). ואז בדף שלו אני מגלה עוד תמונות מגניבות (וסקסיות) של דמויות אחרות (כולל הנוקמים)
חחחחח טוב אתה מטורף קצת ואני לא יכולה לעזור בזה. לא פלא שכל שטות לוקחת לך נצח:-D

בהתחלה חשבתי שזאת תמונה חמודה אבל היא מטרידה קצת8-*

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח טוב אתה מטורף קצת ואני לא יכולה לעזור בזה. לא פלא שכל שטות לוקחת לך נצח:-D
אני נעלב מבשימוש במילה "קצת"
בהתחלה חשבתי שזאת תמונה חמודה אבל היא מטרידה קצת8-*
באמת? כאילו רואים קצת בליטה, אבל חוץ מזה זה שני גברים חזקים שבטוחים בעצמם ואולי מעוניינים לעבור איזו התנסות ביחד. אבל רק ממש בתחילת התהליך, לפני שזה נעשה יותר מידי

didalf

Well-known member
באמת? כאילו רואים קצת בליטה, אבל חוץ מזה זה שני גברים חזקים שבטוחים בעצמם ואולי מעוניינים לעבור איזו התנסות ביחד. אבל רק ממש בתחילת התהליך, לפני שזה נעשה יותר מידי
אבל זה לא סתם שני גברים זה ת'ור וסטיב והם חברים וזה מוזר.
[אם זה היה סטיב ובאקי זה היה קביל יותר:-P:].

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל זה לא סתם שני גברים זה ת'ור וסטיב והם חברים וזה מוזר.
[אם זה היה סטיב ובאקי זה היה קביל יותר:-P:].
אה, אז מרגיש כמו מקרה קל של "אם זה לא השיפ שלי זה קריפי"
*תכלס אני מניח שיותר סיכוי שת'ור נוטה לשני הכיוונים מאשר באקי. הוא חי איזה אלף שנים, הגיוני שהוא פתוח יותר.

didalf

Well-known member
אה, אז מרגיש כמו מקרה קל של "אם זה לא השיפ שלי זה קריפי"
:-D
אבל לא נו יש להם דינמיקה של אחים קצת זה מוזר. זה לא כל שיפ שהוא לא השיפ שלי הוא קריפי.
*תכלס אני מניח שיותר סיכוי שת'ור נוטה לשני הכיוונים מאשר באקי. הוא חי איזה אלף שנים, הגיוני שהוא פתוח יותר.
בטוח:-D, ואם ימשיכו לתת לטאיקה לעשות סרטי תור אולי גם נראה את זה:-D

מילי08

Well-known member
אין לי מושג אם זה עלה לכאן או לא אבל חייבת בכל מקרה.
תראו!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=449306623877729&set=a.434881908653534
אוף רגע, שמה כתמונה

:-D :-D

למעלה