מילי08
Well-known member
@LeAnnDyIan רציתי לשאול מי זה המתוקון בתמונה, ואז קלטתי שזו דרו 
סורי, לא שומעת מוזיקת כריסמיס. עושה לי בחילה העודף מתיקות הזה
חח כן, בייבי דרו זה אחד הדברים הכי חמודים שקיימים@LeAnnDyIan רציתי לשאול מי זה המתוקון בתמונה, ואז קלטתי שזו דרו
שני השירים שאני לא יכולה לסבולבאופן עקרוני אני מסכים עם מילי, אבל...
off the top of my head
אני לא מצליח לחשוב על שיר כריסמס שאני אוהב חוץ מlast christmas
אוקי, גם All I Want for Christmas Is You הוא טוב ברובו
באופן כללי שירי כריסמס כמו סרטי כריסמס הם קיצ'ים נורא. ויש בהם משהו נחמד, אבל זה עובד רק כשחושבים על זה כמשהו דמיוני. כשאת מתארת עד כמה אמריקאים באמת מתלהבים מהחג הזה זה נשמע פשוט מוזר.
נשמע כמו סצינה מסרט אימה. הכל תואם את הסטנדרט- צעירים שמחים ושרים באוטו, משאית מאיימת ודברים מסתוריים שנופלים עליכםפני כמה ימים נסענו לעבודה, היינו 4 באוטו.
שמעתי לי מוזיקת כריסטמס באוזניות שלי בסבבה וכשהתחלף השיר קלטתי שגם באוטו הם מקשיבים למוזיקת כריסטמס ברדיו.
אז הורדתי את האוזניות, הם בדיוק ניגנו את Feliz Navidad ואם את לא מכירה את השיר, לכי לשמוע רק את הקטע של הפזמון כדי להבין את הקטע.
אבל אניווי הזמר שר פליס נאבידד ואז יש קטע כזה שמתאים בו קונפטי
קיצר אנחנו נוסעים, ואני מתחילה לשיר בקולי קולות, מה שמסמל לזה שנוהג להגביר וכולנו מתחילים לשיר ולרקוד כמו סתומים, אחת הבנות שלפה מצלמה והתחילה לצלם אותנו, ואז מגיע הקטע של פליס נאבידד שוב ופתאום מאחד המשאיות מולנו התעופפו כל מיני דברים לבנים, זה היה נראה כמו קונפטי אבל זה היה קצת מלחיץ כי זה היה מלא והסתיר את הכביש לרגע, אחת הבנות נלחצה כי היא חשבה שזה לבנים (כאלה של בנין) למרות שהיא קצת סתומה כי זה גם עף לנו לשמשה ואם זה היה לבנה זה היה מנפץ את השמשה אבל אלוהים לא בירך אותה בשכל כנראה אז לא נורא. הצחיק אותי שכולם צרחו בבת אחת אבל, זה כל כך התאים לשיר
ואז כמובן שכמעט עשינו תאונה כי לא יודעת מה היו הדברים האלה אבל זה גרם לפנצ׳ר לאיזה מישהי שהייתה 2 רכבים לפנינו והחליטה לבלום בפתאומיות
בדיוק.באופן כללי שירי כריסמס כמו סרטי כריסמס הם קיצ'ים נורא. ויש בהם משהו נחמד, אבל זה עובד רק כשחושבים על זה כמשהו דמיוני. כשאת מתארת עד כמה אמריקאים באמת מתלהבים מהחג הזה זה נשמע פשוט מוזר.
חח התיאור שלך הזכיר לי את הפרסומת ההזויה של גייקו.נשמע כמו סצינה מסרט אימה. הכל תואם את הסטנדרט- צעירים שמחים ושרים באוטו, משאית מאיימת ודברים מסתוריים שנופלים עליכם![]()
באופן כללי שירי כריסמס כמו סרטי כריסמס הם קיצ'ים נורא. ויש בהם משהו נחמד, אבל זה עובד רק כשחושבים על זה כמשהו דמיוני. כשאת מתארת עד כמה אמריקאים באמת מתלהבים מהחג הזה זה נשמע פשוט מוזר.
אוי קישטה שניכם. שירי כריסטמס זה הדבר הכי מושלם שישבדיוק.
אני לא יודעת לזהות כלום. או שיש להם מבטא שאני אוהבת או שלאאגב דילן, מעניין אותי לדעת, בלי קשר לכלום, אם אחרי כמה שנים בארה"ב את כבר יודעת לזהות דיבור קנדי לעומת דיבור אמריקאי. אני יכולה למשל לשים לב להבדלי מבטאים מסויימים (לא רק צפון דרום אלא גם מזרח מערב פחות או יותר) אבל אני ממש לא מבחינה בהבדל של הקנדית לעומת האמריקאית. הבנתי שיש גם מילים שהם מבטאים אותם שונה.
זה ממש מורגש לאוזן?
לא ראיתי בעבר. אפשר לעשות כאן מדור הפרסומת ההזויה. יש לנו כבר שתי פרסומות.לא יודעת אם את מכירה כי אני לא חושבת שהחברת ביטוח הזו קיימת בארץ, אבל אם את צופה בדברים שמשודרים בלייב בחו"ל, בטח נתקלת בפרסומת הזו.
לא עושים לי את זהשירי כריסטמס זה הדבר הכי מושלם שיש
זה מזכיר לי שהיו לי פעם שתי חברות בריטיות שניסו להסביר לי שלא כל הבריטים נשמעים כמו יו גרנט, למעשה הן התעצבנו ואמרו שאף בריטי לא באמת נשמע כמו יו גרנטואז הן שלחו לי איזה וידאו של אאל"ט גירל אלאוד או איזה להקה בריטית אחרת של 5 בנות שכל אחת מהן מאיזור אחר בבריטניה והן כזה "את מבינה עכשיו איך נשמעים מבטאים שונים?" ובחיי שהן כולן נשמעו לי כמו יו גרנט
אהבתיאו יצירות מופת מוזיקליות כמו זה
ממשיש מבטאים בריטים איומים שבהם ה Th מבוטא כמו v. זוועה להבין. my brover.
היא נשמעת בול כמו אחת מהחברות הבריטיות שלי שדיברתי עליהןאהבתי
ממשהאהוב עליי בקטע של בלתי מובן לחלוטין זה קלי ממיספיטס
מה שמעניין אותי זה עד כמה מהר ועד איזו עוצמה קרתה האמריקניזציה שלך.חח התיאור שלך הזכיר לי את הפרסומת ההזויה של גייקו.
לא יודעת אם את מכירה כי אני לא חושבת שהחברת ביטוח הזו קיימת בארץ, אבל אם את צופה בדברים שמשודרים בלייב בחו"ל, בטח נתקלת בפרסומת הזו.
בכל מקרה אני אשים קישור לכל מקרה.
זה הזכיר לי את זה כי דירת על סרט אימה, והעובדים שלנו די טיפשים אז זה לגמרי היה נראה לי כמו הפרסומת הזאת
אוי קישטה שניכם. שירי כריסטמס זה הדבר הכי מושלם שיש
פשוט שני השירים שהבאת זה בדיוק שני השירים שכל הישראלים חושבים עליהם כשחושבים על כריסטמס. והם שירים מתוקים ומבחילים.
אם כבר שירים מתוקים עד כדי בחילה, אני אוהבת את My Grown Up Christmas List שהוא אופטימי וכל כך רלוונטי למציאות שלנו היום. אולי לא כל כך מתוק, אבל בהחלט קיטש. אבל בצורה יפה.
ויש גם את Sending You A Little Christmas שגם הוא ממש קיטש, אבל זה שיר לחייל שנמצא מעבר לים ויש לי חולשה לא מוסברת לכל סרטוני היוטיוב שמראים חיילים שמפתעים את הילדים שלהם לכריסטמס ומתחבאים בתוך אריזת מתנה. סרייסלי, לא נראה לי שאי פעם צפיתי באחד הסרטונים האלה ולא בכיתי כמו איזה הריוניות הורמונליתאז גם השיר הזה מרגש אותי.
ואז יש שירים שהם פשוט כיפיים כמו Rocking Around The Christmas Tree
או יצירות מופת מוזיקליות כמו זה
אני לא יודעת לזהות כלום. או שיש להם מבטא שאני אוהבת או שלא
סתם, האמת שאני לא מכירה הרבה קנדיים. אין באיזור שלי הרבה קנדיים. אבל נגיד כשאני מקשיבה לראיונות עם שחקנים קנדיים אז אני שומעת מבטא שונה.
אני בעיקר יכולה להבדיל בין מבטא של מי שנולד בקליפורניה לבין מי שלא. אבל נגיד כל המבטאים הדרומיים נשמעים לי אותו הדבר או כל המבטאים של ניו יורק/ניו אינגלנד נשמעים לי גם אותו הדבר.
זה מזכיר לי שהיו לי פעם שתי חברות בריטיות שניסו להסביר לי שלא כל הבריטים נשמעים כמו יו גרנט, למעשה הן התעצבנו ואמרו שאף בריטי לא באמת נשמע כמו יו גרנטואז הן שלחו לי איזה וידאו של אאל"ט גירל אלאוד או איזה להקה בריטית אחרת של 5 בנות שכל אחת מהן מאיזור אחר בבריטניה והן כזה "את מבינה עכשיו איך נשמעים מבטאים שונים?" ובחיי שהן כולן נשמעו לי כמו יו גרנט
![]()
היית מתוהיא שאלה אם זה אומר שאני מחליט בשביל כולם באילו סדרות לצפות...
בהצלחההתחלתי היום קורס לימודי (שימשך עד אפריל)
ובגלל זה ועוד כמה דברים לא היה לי זמן להתעסקויות תחילת החודש.
מחר או מחרתיים זה יקרה.
ואני כבר מודיע שהחודש אני עושה שאלון.
אני עושה קורס למדריכי שיקום.היית מת
בהצלחהמה אתה לומד?
אבל אל תשכח מה חשוב באמת![]()
מה זה מדריכי שיקום?אני עושה קורס למדריכי שיקום.
שזה בעצם מה שאני כבר עושה...
אוי כמה חבל שאתה כבר לא יכול להאדים אנשים לפי הרצון המושחת שלךומי שלא עושה את זה לא יקבל צבע אדום.
מצטרפת לשאלה.מה זה מדריכי שיקום?
אממ כמובן שיש דברים שנדבקו לי רק מהשהות כאן (פוטבול לדוגמה)מה שמעניין אותי זה עד כמה מהר ועד איזו עוצמה קרתה האמריקניזציה שלך.
כמה זמן את כבר בארה"ב בעצם?
והאם אהבת דברים של כריסמס עוד כשגרת בארץ?
ידעתי שתעריך אותו. האמת שהיה לי אחד אחר שרציתי לשים אבל התלוננת על הקודם שהיא פזלה בו אז לא שמתי.נ.ב. אני אוהב את הגיף החדש בחתימה מסנטה קלריטה דיאט
אבל כבר כתבתי שאלון!!ואני כבר מודיע שהחודש אני עושה שאלון.
אני עוזר, מדריך, מלווה אנשים עם בעיות נפשיות שעוברים תהליך שיקום במרכז תעסוקהמה זה מדריכי שיקום?
כלומר היית במצב נוח לאמריקניזציהאממ כמובן שיש דברים שנדבקו לי רק מהשהות כאן (פוטבול לדוגמה)
אבל גם כשהיית בארץ אהבתי מוזיקת קאנטרי (שזה אחד הדברים הכי אמריקאיים שיש) יש לי אפילו קעקוע של הגראנד אול אופרי (היכל התהילה של הקאנטרי, שבארץ לא אמר כלום לאף אחד אבל כאן תמיד אנשים רואים את זה ואומרים לי "את אוהבת קאנטרי, הא?") גם מוזיקת כריסטמס תמיד אהבתי.
אבל זה לא שהיה לי עץ בבית כל שנה (חח אבא שלי היה תולה אותי מהעץ אם הייתי מביאה אחד) או שהייתי חוגגת טנקסגיבינג. זה דברים שהכרתי ואני חוגגת בזכות השותפה המטורללת שלי.
ואני בארה"ב 6 שנים.
וואי יפהאני עוזר, מדריך, מלווה אנשים עם בעיות נפשיות שעוברים תהליך שיקום במרכז תעסוקה
איזה דבר נהדר לעשות. אני זוכרת שכתבת שאתה עושה משהו כזה, אבל לא ידעתי שככה זה נקרא.אני עוזר, מדריך, מלווה אנשים עם בעיות נפשיות שעוברים תהליך שיקום במרכז תעסוקה
והיא שאלה אם זה אומר שאני מחליט בשביל כולם באילו סדרות לצפות...
למה, אנחנו ילדים טובים. מקשיבים (לפעמים)והסברתי לה שהלוואי שזה מה שהיה, אבל בפועל בכלל לא מספיק בכלל מקשיבים להמלצות שלי.
לימודים זה לחלשיםהתחלתי היום קורס לימודי (שימשך עד אפריל)
אוו, מעניין וחשוב! לא ידעתי. חשבתי שגם אתה בהייטק או משהו משעמם כזה (לא מזלזלת בהייטק. משעמם כזה זה תיאור של העבודת מזכירות שלי)אני עושה קורס למדריכי שיקום.
שזה בעצם מה שאני כבר עושה...
עזרה בשילוב אנשים בחברה. אני מניחה שזה יכול לנוע בין אסירים לשעבר לבין אנשים עם מוגבליות או אנשים שסובלים מבעיות נפשיות. ניק, מוזמן לתקן אותימה זה מדריכי שיקום?
היא ממש יפה כאן. כאילו, יפה סקסית ולא יפה תינוקית כמו בד"כ (אני מנסה להחמיא אבל לא יוצא לי טוב)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.