LeAnnDyIan
Well-known member
מצטערת אבל לא אני לא שותפה לדעה שלךלפחות אתם כבר הפלתם את ראש המדינה הדפוק שלכם (נשאר לכם רק לפנות אותו לפני שהוא שורף את הבית הלבן ומשאיר שם אדמה חרוכה - בהצלחה עם זה!)
אנחנו אבל אפילו את זה לא מצליחים![]()
מצטערת אבל לא אני לא שותפה לדעה שלךלפחות אתם כבר הפלתם את ראש המדינה הדפוק שלכם (נשאר לכם רק לפנות אותו לפני שהוא שורף את הבית הלבן ומשאיר שם אדמה חרוכה - בהצלחה עם זה!)
אנחנו אבל אפילו את זה לא מצליחים![]()
מצטערת אבל לא אני לא שותפה לדעה שלך![]()
יואו בדיוק אתמול הייתי אצל חברה ובישלנו לארוחת שישי ולא הצלחתי לחבר את הטלפון שלי לטלוויזיה שלה כדי לשמוע שירים נורמלים אז איכשהו התפשרנו על יוטיוב (שאני מתעבת) ואז בין כל שיר כמובן שיש מיליון פרסומות ואז היה את הטריילר הזה ואני מסתכלת על טום וכמובן שאני לא מזהה ישר אבל אני כזה "היי אני מכירה את השחקן הזה, הוא שיחק במשהו שראיתי" ואז בסוף הטריילר (לא מצאתי את השלט אז נאלצנו לצפות בכולו במקום להעביר אחרי 5 שניותאם כבר סרטים...
יצא טריילר לסרט Chaos Walking בכיכובו של טום הולנד וגם דייז רידלי (סרטי מלחמת הכוכבים)
זה קטע די מוזר כי הסרט צולם ב2017.
כנראה שגרסה המקורית לא הייתה מספיק טובה אז החליטו שצריך לעשות צילומים מחדש. אבל בגלל שגם טום וגם דייזי היו עסוקים מאוד בסרטים אחרים אז יכלו לעשות את הצילומים הנוספים רק ב2019.
עכשיו יש עוד משהו מוזר שכל כוכבים הסרט (גם ניק ג'ונאס ומאדס מיקלסן) פירסמו את הטריילר של הסרט באינסטגרם שלהם, אבל טום הולנד לא עשה את זה. אז זה מרגיש כאילו הוא מנסה להרחיק את עצמו מהסרט. שזה די מוזר כי הוא לחלוטין הכוכב המרכזי של הסרט (לפי הטריילר).
בכל מקרה הסרט כרגע אמור לצאת לאקרנים בינואר 2021, אבל אי אפשר לדעת עם הקורונה. אני דווקא מקווה שהוא ישוחרר בסטרימינג במקביל.
חחחחחחחחיואו בדיוק אתמול הייתי אצל חברה ובישלנו לארוחת שישי ולא הצלחתי לחבר את הטלפון שלי לטלוויזיה שלה כדי לשמוע שירים נורמלים אז איכשהו התפשרנו על יוטיוב (שאני מתעבת) ואז בין כל שיר כמובן שיש מיליון פרסומות ואז היה את הטריילר הזה ואני מסתכלת על טום וכמובן שאני לא מזהה ישר אבל אני כזה "היי אני מכירה את השחקן הזה, הוא שיחק במשהו שראיתי" ואז בסוף הטריילר (לא מצאתי את השלט אז נאלצנו לצפות בכולו במקום להעביר אחרי 5 שניות) כשאני רואה את השם שלו אני כזה "אה, לא באמת ראיתי אותו בשום דבר. אני מזהה אותו רק מכל החפירות של ניק
"
ממש מטושטש, אבל אני חושבת HUSH.*עשר נקודות תפוז למי שמזהה את הפרק של באפי שעל המסך.
גררר הקדמת אותי! זיהיתי כי הנבלים של הפרק הזה באמת ממש אייקונים... והיי.. אריה בטריילר!יש! תודה תודה.
אני מודה לכל מי שהביא אותי עד הלום.
לא סיכמנו כבר שאני כמעט ולא רואה סרטים?
האמת ויתרתי מראש על הסרט הזה לא אוהבת סרטי אימה וגם שמעתי שהוא גרוע.ראיתי היום את הסרט The New Mutants שהוא סרט ביקום של האקס-מן. לפחות בערך.
הסרט צולם ב2017 (הי, כמו הסרט האחר שדיברתי עליו כאן, איזה צירוף מקרים) וההקרנה שלו נדחתה עד אוגוסט השנה בגלל מגוון סיבות כשהקורונה היא רק החלק האחרון שלהם.
תחילה הוא תוכנן להיות סוג של כמו אקס-מן אבל יותר סרט אימה. אז האולפנים לחצו שלא יהיה יותר מידי אימה. אז (אחרי הצילומים) החליטו שהוא כן צריך להיות אימה (כי הסרט IT היה הצלחה) ואז גם הכישלון של אקס-מן אפוקליפסה השפיעו עליו. ואז גם זה שדיסני רכשו את פוקס השפיעה עליו.
אז הוא נחשב מקולל כבר ממזמן.
והסרט מרגיש כאילו אנשים שונים עשו עם תכנונים שונים כי התוצאה היא מבולבלת מאוד.
יש בסרט גם כמה דברים טובים. אפקטים לא רעים חלק מהזמן. עלילה רומנטית פחות מצפויה.
אבל אולי החלק שהכי אהבתי בסרט זה שפעמיים במהלכו רואים שחלק מהדמויות צופות בבאפי בטלוויזיה.
את אחד הקטעים האלו אפשר לראות בטיזר הזה: (שימו לב שיש ספולרים לסרט, אבל אפשר לראות רק את 17 השניות הראשונות בשביל התוכן החשוב עם באפי)
*עשר נקודות תפוז למי שמזהה את הפרק של באפי שעל המסך.
בהחלט יכולה לוותר.האמת ויתרתי מראש על הסרט הזה לא אוהבת סרטי אימה וגם שמעתי שהוא גרוע.
נכון!ממש מטושטש, אבל אני חושבת HUSH.
מדהים איך הפרק הזה הפך אייקוני כל כך. גאון ווידון הזה
אני לא אראה את כל הסרט בשביל זה, אבל אם תמצא את הקטע בסרטון ביוטיוב, או אפילו תעלה צילום מסך אני אנסה לנחשבהחלט יכולה לוותר.
אם כי מבחינה מסויימת הוא גם סרט שובר דרך, אבל זה כבר ספוילר לעלילה.
באופן מפתיע הקשר הרומנטי היחיד בסרט הוא בין שתי בנות צעירות.
אין בכלל דיבורים של יציאה מהארון של אף אחת מהן, פשוט במהלך הסרט הן מכירות זאת את זאת, מתקרבות ונוצר קשר אינטימי בינהם.
אחרי שעשו די עניין מזה שדדפול הוא טכנית פאנסקסואל, וזה שטכנית יש דמות של הומו באנדגיים. ובכל מיני סרטי דיסני יש דמות שכמעט באופן רשמי בזווית העין של סצנה אפשר להסיק שמישהו הוא לא סטרייט (לאפו בהיפה והחיה) - אז כאן יש מערכת יחסים רומנטית בין שתי בנות שכוללת נשיקות (לא המון, אבל תכלס אין זמן).
מעניין אותי אם לא דאגו מבעיות בניסיון לשחרר את זה ברוסיה וסין ועוד כל מיני ארצות מעצבנות. הם קצת התחמקו מזה עם כל הקורונה (וגם זה שהסרט נחשב לכל כך מקולל שאף אחד לא ציפה שהוא יצליח.
נכון!
עשר נקודות תפוז מוענקות לך עכשיו באופן רשמי.
אם את רוצה עוד עשרים אז תצפי בסרט ותאמרי לי מאיזה פרק הסצנה השניה שרואים.
שמעתי על זה, אבל זה לא מספיק בשביל שאני ארצה לראות. מילא היה שני גבריםבאופן מפתיע הקשר הרומנטי היחיד בסרט הוא בין שתי בנות צעירות.
אין בכלל דיבורים של יציאה מהארון של אף אחת מהן, פשוט במהלך הסרט הן מכירות זאת את זאת, מתקרבות ונוצר קשר אינטימי בינהם.
אחרי שעשו די עניין מזה שדדפול הוא טכנית פאנסקסואל, וזה שטכנית יש דמות של הומו באנדגיים. ובכל מיני סרטי דיסני יש דמות שכמעט באופן רשמי בזווית העין של סצנה אפשר להסיק שמישהו הוא לא סטרייט (לאפו בהיפה והחיה) - אז כאן יש מערכת יחסים רומנטית בין שתי בנות שכוללת נשיקות (לא המון, אבל תכלס אין זמן).
מעניין אותי אם לא דאגו מבעיות בניסיון לשחרר את זה ברוסיה וסין ועוד כל מיני ארצות מעצבנות. הם קצת התחמקו מזה עם כל הקורונה (וגם זה שהסרט נחשב לכל כך מקולל שאף אחד לא ציפה שהוא יצליח.
יש! תודה תודה.נכון!
עשר נקודות תפוז מוענקות לך עכשיו באופן רשמי.
אם את רוצה עוד עשרים אז תצפי בסרט ותאמרי לי מאיזה פרק הסצנה השניה שרואים.
כן? כי זכור לי שראיתי ביקורות פושרות אז לא מיהרתי לחפש.סיימתי לראות עכשיו את Onward, הסרט האחרון של פיקסר שיצא ב-2020 ועוד הספיק טיפונת להיות בקולנוע בתחילת השנה. ובכיתי. וזה סרט מעולה. וזהו רק רציתי לשתף.
האמת גם רוב התגובות שאני ראיתי לסרט היו דיי פושרות, אבל אני דווקא אהבתי מאוד. והיי כריס פראט וטום הולנד מדובבים בסרט הזה (אם כי אני מניחה שפחות אכפת לך לצפות בסרטים ששחקנים שאת אוהבת מדבבים בהם, אבל זה דיי מדהים כי זה ממש מרגיש שהתאימו את הדמויות שלהם לאופי האמיתי שלהם)כן? כי זכור לי שראיתי ביקורות פושרות אז לא מיהרתי לחפש.
אני אבדוק אם זה כבר ביס.
אני אולי ראיתי סרט טיפשי על גמדי גינה שג'יימס מקאבוי דיבבהאמת גם רוב התגובות שאני ראיתי לסרט היו דיי פושרות, אבל אני דווקא אהבתי מאוד. והיי כריס פראט וטום הולנד מדובבים בסרט הזה (אם כי אני מניחה שפחות אכפת לך לצפות בסרטים ששחקנים שאת אוהבת מדבבים בהם, אבל זה דיי מדהים כי זה ממש מרגיש שהתאימו את הדמויות שלהם לאופי האמיתי שלהם)
אז מי הטום שלך? מוזר, היה זכור לי שהתלהבת מאוד מטום הולנד ושמת הרבה סרטונים שלו פעם (עדיין זוכרת את הליפסינק באטל של אמברלה שלו). וכן כמובן שראיתי קוקו ובכיתי, הסרט שראיתי עכשיו באמת עשה לי חשק לראות את קוקו שובאני אולי ראיתי סרט טיפשי על גמדי גינה שג'יימס מקאבוי דיבבאבל זה כי זפזפתי והיה ביס!
אבל פחות אכפת לי מכריס פראט וטום הולנד (זה הטום של ניק).
בכל מקרה התכוונתי לראות אבל כשיגיע ליס כי זה לא היה נשמע לי כזה דחוף, אבל שמחה שאהבת. אני תמיד שמחה לסרטים שגורמים לי לבכות.
(וואי ראית קוקו? ראיתי די מזמן ובכיתי. ולא מזמן היה ביס אז ראיתי שוב ובכיתי אפילו יותר!)
הידלסטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את רוצה שאני אשלח בך את הצבא של לוקי???אז מי הטום שלך? מוזר, היה זכור לי שהתלהבת מאוד מטום הולנד ושמת הרבה סרטונים שלו פעם (עדיין זוכרת את הליפסינק באטל של אמברלה שלו). וכן כמובן שראיתי קוקו ובכיתי, הסרט שראיתי עכשיו באמת עשה לי חשק לראות את קוקו שוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.