שרשור אוף טופיק

היום בתפוז ../images/Emo156.gif../images/Emo158.gif

היום ב-17:00 פורום אומנות מארח את טל דנאי, אוצר התערוכה המהפכנית Ar2Go, המאפשרת רכישת יצירות אמנות במחירים עממיים- (מתנה מצויינת לחג הפסח!). לכל המתעניינים באמנות- זה המקום בשבילכם! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-18:00 פורום סטודנטים מארח את המזכירה האקדמית של קמפוס אילת באוניברסיטת בן גוריון, שתענה לשאלותיכם בנושא מסלולים אקדמיים, תנאי קבלה וכדומה. הערב בשידורי הניסיון של בלוג TV: ב-20:30 תוכלו לפגוש שוב את "המטרטלים"- תוכנית סאטירה בכיכובן של הבובות המוטרפות, וב-21:00 שלומי והמצריה שלו ילמדו אותכם עוד דבר על ריקודי בטן. כדאיי לראות!

פגית

New member
מה ניש? , התנתק לי האנטרנט אתמול

וזה לא נכנס לי אז הלכתי לישון............

ToryMaster

New member
שרשור אוף טופיק ../images/Emo32.gif

לכאן אתם משרשרים כל מה שלא קשור לנושא של הפורום (לא כולל מפגשים, זה משו אחר), וכל שלושה ימים בערך ייפתח שרשור חדש. טודע!

omer landau

New member
סוזיייייייייייייייייייייייייייייייי

אתמול אמרת עומר יש לך יום אחרון לעצבן אותי ואני שואל את עצמי מה??????????????????????? כל הריבים שלנו בצחוק את יודעת את גם מתחילה עם זה חחחחחחחח אני לא הולך להצדיק את עצמי אז אני אצדיק אותך אני לא יכול שיאשימו אותי סתם על משהו שלא עשיתי אז עכשיו אני אעשה חחחח באותם דקות שדיברתם על זה לא הייתי בצאט אז הנה מה ששמעתי (ראי תמונה) וסוזי באמת שאני לא מבין למה את חושבת שאני כל הזמן עושה.......

חחח...אני רואה שמישהו כאן לקח את

דוד שמש ברצינות הא? טוף...בכיף...הכל ברוח ספורטיבית, זה באמת אחלה...
(רק אל תשכחו שעכשיו אני גם יכולה להעלים את ההודעות הספורטיביות האלו...
)

omer landau

New member
אוהבים אותך סוזי חחחחחח

כן אני לוקח אותו ברצינות כי זה נשמע ממש מצחיק ואני לא מכיר את המקור שדיברתם עליו בצאט לא נורא הייתי חייב ללכת אז...

זה באמת מצחיק... כי הבנות והבנים פה

מרוב קנאה לדיויד החליטו לקרוא לו דוד שמש...וואלה לא מבינה למה...חחחח(חבל שאין פה אייקון של מלאך *תמים*...חחח)

נו יובל...גיל אמר שזה תלוי בך אם

נראה את התמונה מהמפגש שלכם או לא...אז מה את אומרת? ....(אני רוצה לראות!)

פגית

New member
עוד לא ראיתי אותה..........

כדי להגיד עם אני מאשרת......... היה מפגש סבביש ממש נהנתי.....

Dark Storm

New member
תני לי את האיי סי קיו / אימייל שלך

בפרטי אם את רוצה ואני אשלח.... :)

פששש...סחטיין על הנוף...../images/Emo66.gif

שיחקתם אותה.... חחחח....כמה מצחיק זה היה אם פתאוםהיה עובר שם F14 וזה היה נקלט במצלמה...חחח... (רגע...בעצם...האמת היא שהארם עשה לי סיבוב
בדיוק שם על הF14 באותו זמן ושניה אחרי שעברנו מעליכם צילמו....אחחח...איזה פספוס...
)

תרי את פה?

אין לך מבחן ללמוד אליו? (אייקון של אמא כועסת) * * * * * * * * * * * * * * * אבל איזה כיף שאת לא לומדת ואת כן פה!(אייקון של סוזי מסיטה)

harmless

New member
אני יודעת שאני צריכה ללכת לישון

ואני יבעט בעצמי מחר על זה- אבל מאוד קשה לי להתנתק מהאינטרנט. נראה לי שזה נהיה תחליף לחמצן בשבילי. עוד מעט אני ילך לישון אמא!

למעלה