שרשור אוף חדש

פרסה

New member
שיטטטטט רציתי להביא תמונות...

לפני 3 שבועות יצאתילחרא רכיבה אם ילדים שלא יודעים לרכב. את כל התמונות אני צלמתי והם יצאו בסדר אבל שהצלם הגרוע *שיעול* מושיקו *שיעול* צילם אותי רץ גאלופ מרים על 2ו וכ´ו כל התמונות הוא צילם אותי רחוק מידי וא ההרמה על 2 הוא לא צילם אותי רק את הסוס (נראה לי שהוא התרכז בה מה שמו של הסוס) נצלם עוד פעם חדשות (גם אם הסיחה)

היי ! ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

היי אני רעות !
אני רוכבת אינגליש ! מי שכם רוכב אינגליש או סתם רוצה לדבר ! שישלך לי הודע ! :) אוהבת רעות ! נ.ב. אין לי מושג מה הקשר שזה רושם אותי " רעות מנהלת סיטי פרוט " נ.ג. תכנסו לאתרים שלי ! סיטי פרוט ושוקו´צינו :)

M ar y K at e

New member
היי רעות../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

זאת אלונה
לחצי כאן ולמטה תרשמי איזה כינוי את רוצה וסיסמא ואי מייל ואת רשומה ב
לעוד פורמים [URL='http://www.tapuz.co.il/forums1.htm']תלחצי כאן[/URL] אם יש דברים שלא הבנת ב
/חוקים זה הקישור בשבילך מקווה שעזרתי לך קצת
וברוכה הבאה
ואני מציעה לך לשנות ניקניים, כי הרבה לא מכירים את האתר סיטי פרוט למרות שאני כן

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה רעות איפה את רוכבת? וכמה זמן את רוכבת? גם לי קוראים רעות ביי מקווה שתהני פה רעות

M ar y K at e

New member
תל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כוסית ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

ואני גם צילמתי כמה קטעים במצלמת אינרנט הנה התמונה שפירסמתי

M ar y K at e

New member
חחזזררתתיי ללררככבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

היום שוב עליתי ועשיתי הליכה טרוט קנטר נורמאלי
הייתי על סוסה שעל כל דירבון(בעיטה בבטן) ותקתוק(עם הפה), היא עשתה אוזניים אחורה אבל צורה כמעט משכיבה. מישהו יודע למה
טוף היה כיףףףףףף

taos

New member
האוזניים של הסוסה

סוסים מורידים אוזניים לרוב מתוך עצבים או מתח ואו כי הם זוממים על לבעוט במישהו שדבוק להם לתחת מעבר לזה יכול להיות שהמתג לחץ לה כמו שאמרת היא השכיבה אזוניים שנגעת לה עם המתג אולי לחץ לה אני לא יודע בדיוק מי ומה הסוסה הזאת ויכול להיות שיש לה אופי חרא כזה והיא עצבנית לא מכיר אותה בפעם באה תבדקי שהמתג לא לוחץ ושהחגורת בטן לא לוחצת ושכלום לא מפריע לה אם זה זבובים או כל דבר שיכול להרגיז אותה

horse lover

New member
איום עם האוזניים

הסיבה בדרך כלל לאיום עם האוזניים היא שהסוס אומר משהו כזה בערך: "זוז או שתחטוף בעיטה/ נשיכה", אם הסוסה עושה את זה במשך כל הרכיבה זה בדרך כלל מאי שביעות רצון או חוסר רצון לעבוד.

M ar y K at e

New member
נראה לי שזה חוסר רצון לעבוד ../images/Emo15.gif

היא די עצלנית, והצלפתי בה(עם המושכות) פעמיים שלוש(גם לך) מסועממת

taos

New member
תעבדי איתה בשיטה אחרת

אם היא סוסה שלא יוצאת הרבה תתחילי איתה קודם בלונג´ להוציא מרץ ולהרגיל אותה לעבודה וגם לפיתוח שרירים וכושר בכלל אחריי זה תרכבי עליה מה שיוצר כביכול 2 רכיבות מה שיתרום ללימוד שלה לעשות מה שאומרים בלי עצבים ולהתרגל למצב הנתון כי הרוכב או מי שעובד מול הסוס הוא הבוס הוא קובע מה יהיה איפה מתי כמה ולמה והסוס הוא כמו עבד שחייב לציית תזהרי שלא לקבל ממנה איזה ביס או זפתה

למעלה