שרשור אוף בריאותי למדי⚕️🏥

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מה שבא לכם לדבר עליו בין אם זה ספרים, סרטים או מתכון לקישואים
אם אתם לא בטוחים היכן לכתוב את זה אז כאן זה המקום

שרשור האוף האחר כבר ארוך בטירוף אז נראה לי שיש מקום לאחד חדש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והנה משהו
למעשה זה גם
יצא טריילר חדש ובו רואים את התאומים של וונדה.
אני שמעתי שהם היו בצילומים לסרט אז אני מאוד שמח שזה קיבל כאן אישור.
אם כי ממה שרואים ייתכן שרואים אותם רק בהזיות של וונדה, אבל אני מקווה מאוד שזה יותר מזה ושהיא תצליח להחזיר אותם.
הנה הטריילר למי שרוצה:

didalf

Well-known member
והנה משהו
למעשה זה גם
יצא טריילר חדש ובו רואים את התאומים של וונדה.
אני שמעתי שהם היו בצילומים לסרט אז אני מאוד שמח שזה קיבל כאן אישור.
אם כי ממה שרואים ייתכן שרואים אותם רק בהזיות של וונדה, אבל אני מקווה מאוד שזה יותר מזה ושהיא תצליח להחזיר אותם.
הנה הטריילר למי שרוצה:
לא רואה טריילרים אבל ראיתי בטעות צילום מסך של מה שציינת.
אניוואי שיגיע כברררררר אני מתגעגעת לוונדה שלי|מאוהב|
ד"א למרבה הבאסה הסרט נופל על סופש של יום העצמאות ולכן לא תהיה הקרנת בכורה כבר ברביעי כי זה ערב יום העצמאות ומסתבר שבתי הקולנוע סגורים.

limors2

Well-known member
ד"א למרבה הבאסה הסרט נופל על סופש של יום העצמאות ולכן לא תהיה הקרנת בכורה כבר ברביעי כי זה ערב יום העצמאות ומסתבר שבתי הקולנוע סגורים.
לאאאאאאאא נו, בדיוק רציתי לכתוב תזכורת להזמין כרטיסים.
לא קוראת את הספוילר למקרה שזה משהו שלא שמתי לב אליו

LeR@nch

Well-known member
גיליתי את זה שלשום והתבאסתי אבל לפחות הוא יוצא ביום שיש בו חופש אז… הקרנת בכורה בחמישי Here I Come!!

Lhuna3

Well-known member
ספר בהחלט כיפי ומותח.
אחרי שעברתי את החלק הנוראי כרגיל אצל הדורסלים בהתחלה.
אמנם הגילוי שסיריוס בלאק הוא הטוב לא הפתיע אותי - ניחשתי את זה מהרבה לפני (לא מההתחלה אמנם, אבל מהרגע שהארי וחבריו צותתו לשיחה שבה נאמר שהוא היה החבר של אבא של הארי.) גם ידעתי שהוא באמת שלח את המטאטא המהיר להארי ומתוך כוונה טובה וגם כמובן היה נורא שקוף שהוא הכלב שהארי רואה.
וכל הסצינה של חשיפת האמת ב"בית הרדוף" לכאורה היתה לי קצת מייגעת גם, כשלופין מסביר את הכל, כי זה כבר היה ברור אבל הוסבר נורא לאט.
מה שכן הצליחו להפתיע אותי זה עם הגילוי ש-scabbers העכברוש של רון היה כל הזמן פיט, החבר לשעבר שבגד בהוריו של הארי.
חח
היה לי ברור שתהיה בסוף איכשהו משמעות לזה שהחתול של הרמיוני כל הזמן רודף אחריו, אבל לא חשבתי משהו בסגנון הזה.
וכמובן הקטע הכי מגניב שאהבתי זה שהיתה בסוף חזרה בזמן.
אני מחבבת גם את הקטע שתמיד מתברר בסוף שסנייפ פחות נבל ממה שנדמה.
כלומר הוא אמנם ממש נוראי ביחס שלו להארי ולגריפינדורים בכללי, אבל כמו שהיה נראה בספר 1 שהוא מכשף את הארי בקווידיץ' בזמן שהוא ניסה להגן עליו בכלל, ובספר הזה נראה היה כאילו הוא מרעיל את לופין בזמן שהוא באמת נתן לו שיקוי תרופה שעזר לו.
אז זה לא עושה אותו טוב כי הוא תמיד שונא את הטובים והוא סלית'רין מרושע, אבל הוא גם בסדר בדברים מסוימים.
(לפחות בינתיים, לא יודעת מה יהיה איתו בספרים הבאים.)

מבאס מאוד שבסוף סיריוס בלאק נאלץ לברוח להתחבא והארי לא יוכל לעבור לגור איתו, אבל העיקר שהוא ניצל ועוד יותר העיקר שבאקביק החמוד ניצל! |לב|

dilia snake

Well-known member
ספר בהחלט כיפי ומותח.
אחרי שעברתי את החלק הנוראי כרגיל אצל הדורסלים בהתחלה.
אמנם הגילוי שסיריוס בלאק הוא הטוב לא הפתיע אותי - ניחשתי את זה מהרבה לפני (לא מההתחלה אמנם, אבל מהרגע שהארי וחבריו צותתו לשיחה שבה נאמר שהוא היה החבר של אבא של הארי.) גם ידעתי שהוא באמת שלח את המטאטא המהיר להארי ומתוך כוונה טובה וגם כמובן היה נורא שקוף שהוא הכלב שהארי רואה.
וכל הסצינה של חשיפת האמת ב"בית הרדוף" לכאורה היתה לי קצת מייגעת גם, כשלופין מסביר את הכל, כי זה כבר היה ברור אבל הוסבר נורא לאט.
מה שכן הצליחו להפתיע אותי זה עם הגילוי ש-scabbers העכברוש של רון היה כל הזמן פיט, החבר לשעבר שבגד בהוריו של הארי.
חח
היה לי ברור שתהיה בסוף איכשהו משמעות לזה שהחתול של הרמיוני כל הזמן רודף אחריו, אבל לא חשבתי משהו בסגנון הזה.
וכמובן הקטע הכי מגניב שאהבתי זה שהיתה בסוף חזרה בזמן.
אני מחבבת גם את הקטע שתמיד מתברר בסוף שסנייפ פחות נבל ממה שנדמה.
כלומר הוא אמנם ממש נוראי ביחס שלו להארי ולגריפינדורים בכללי, אבל כמו שהיה נראה בספר 1 שהוא מכשף את הארי בקווידיץ' בזמן שהוא ניסה להגן עליו בכלל, ובספר הזה נראה היה כאילו הוא מרעיל את לופין בזמן שהוא באמת נתן לו שיקוי תרופה שעזר לו.
אז זה לא עושה אותו טוב כי הוא תמיד שונא את הטובים והוא סלית'רין מרושע, אבל הוא גם בסדר בדברים מסוימים.
(לפחות בינתיים, לא יודעת מה יהיה איתו בספרים הבאים.)

מבאס מאוד שבסוף סיריוס בלאק נאלץ לברוח להתחבא והארי לא יוכל לעבור לגור איתו, אבל העיקר שהוא ניצל ועוד יותר העיקר שבאקביק החמוד ניצל! |לב|
לא זוכרת כבר מה חשבתי בזמן אמת תוך כדי קריאה על הספר.

אבל הדבר הכי טוב בו זו שבירת השיגרה והעובדה שוולדי לא נוכח בספר הזה, הוא לא הרע הגדול או משהו ולילדים יש יותר זמן מבד"כ להיות רק ילדים. זה לא שגורל העולם או משהו מונח בידיהם או משהו כזה.

לופין בטח בטופ 5 של הדמויות בהארי פוטר עבורי, והייתי בבאסה רצינית אחרי הסוף של הספר.

אני אוהבת את הפרקים בסוף בצריף המצווח(?) גם עם ההסבר של לופין וזה שמתגלה שהוא אדם זאב והכול. שלא נדבר על הקטע שדמבלדור נתן לו בכלל ללמוד בבית הספר וכ'ו.

וקרוקשנקס |כתר|.

ולא יודעת, זה היה צפוי לדעתי שהארי לא יוכל ללכת לגור עם סיריוס בסוף, הנוסחה של הספר לא הייתה מאפשרת שום דבר אחר.

didalf

Well-known member
לאאאאאאאא נו, בדיוק רציתי לכתוב תזכורת להזמין כרטיסים.
לא קוראת את הספוילר למקרה שזה משהו שלא שמתי לב אליו
עדיין יעלה בחמישי (שזה יום העצמאות אז אני לא יודעת אם זה פחות עמוס או יותר עמוס) כשבאמריקה זה רק בשישי...|תוהה| אבל רביעי יותר טוב!

Lhuna3

Well-known member
תודה לאל, לשם שינוי לא מתחילים עם התעללות מעייפת בהארי אצל משפחת דורסלי!
להארי יש עכשיו איך להפחיד אותם יותר כי הם יודעים שסיריוס בלאק הוא הסנדק שלו ובקשר איתו (ולא יודעים שהוא לא באמת רוצח), וכמעט בתחילת הסיפור כבר מגיעים גם משפחת וויזלי לקחת אותו משם, בסצינה מאוד מצחיקה שהם מנסים להגיע דרך האש באח, אבל האח אצל הדורסלים חסומה כי יש להם אח חשמלית, אז הם כולם נתקעים שם ומר וויזלי נאלץ לפוצץ להם את האח בשביל להכנס וכל זה.
אני אוהבת איך שמר וויזלי מתלהב מחשמל וטלפון וטכנולוגיות של מוגלים. זה גם גרם לי לחשוב על זה שאם באמת היה לנו קסם בעולם אז מצד אחד זה כמובן היה מגניב מאוד, אבל מצד שני (לפחות לפי ספרי פנטזיה כאלה) זה גורם לכך שמשתמשים בקסם לכל מה שאפשר וזה בא על חשבון התקדמות של המדע והטכנולוגיה, שהיא במובן מסוים יותר מרשימה - להצליח להשתמש בחוקי הטבע בשביל לעשות דברים שנראים כמו קסם, כמו לדבר ולראות מישהו שנמצא בצד השני של העולם, או לעוף בלי כנפיים, או להנציח רגעים מהעבר (צילום והקלטה) ועוד הרבה. ובכלל ללמוד על הטבע והיקום כמה שאפשר יותר, ולא רק איך אפשר לעקוף את החוקים בקסם. ובאמת במובנים מסוימים העולם של המכשפים פחות מתקדם, למשל שהם משתמשים בקסת ודיו לכתיבה ואין להם עטים.

didalf

Well-known member
אם באמת היה לנו קסם בעולם אז מצד אחד זה כמובן היה מגניב מאוד, אבל מצד שני (לפחות לפי ספרי פנטזיה כאלה) זה גורם לכך שמשתמשים בקסם לכל מה שאפשר וזה בא על חשבון התקדמות של המדע והטכנולוגיה, שהיא במובן מסוים יותר מרשימה - להצליח להשתמש בחוקי הטבע בשביל לעשות דברים שנראים כמו קסם, כמו לדבר ולראות מישהו שנמצא בצד השני של העולם, או לעוף בלי כנפיים, או להנציח רגעים מהעבר (צילום והקלטה) ועוד הרבה. ובכלל ללמוד על הטבע והיקום כמה שאפשר יותר, ולא רק איך אפשר לעקוף את החוקים בקסם. ובאמת במובנים מסוימים העולם של המכשפים פחות מתקדם, למשל שהם משתמשים בקסת ודיו לכתיבה ואין להם עטים.
הא מעניין|תוהה|

מילי08

Well-known member
שמחה לראות שאת חיה|מאוהב|
השינויים אצלי בעבודה בינתיים לא משאירים לי הרבה זמן כי אשכרה מצפים ממני לעבוד יותר|שפם|. קונספט לא ברור כזה שבעבודה צריך לעבוד.
וגם מעדכנת בעקבות מה שכתבתי באיזה שרשור אחר כאן שבינתיים הכדור לאלרגיה לא משפיע עלי במיוחד אבל כן עשה אותי עייפה אז כנראה הסיכום חודש יחכה עוד קצת :-(

lemon lyman

Well-known member
משפחת וויזלי
שרק נרשמתי לתפוז כל כינוי שני בפורומים שהייתי בהם היה משהו וויזלי:rolleyes: .עכשיו אני יודעת שהם באמת הרבה:-D ובעיקר שגם לי בא להיות חלק מהם|מאוהב||לב|

נ.ב שאת כותבת 8 אחוז אז קשה לי לדעת איפה את בדיוק אבל יש בתחילת הספר ציטוט מטופש אבל הוא הציטוט הכי אהוב עליי מכל הספרים

Lhuna3

Well-known member
שרק נרשמתי לתפוז כל כינוי שני בפורומים שהייתי בהם היה משהו וויזלי:rolleyes:
חחח וואלה? :-D

נ.ב שאת כותבת 8 אחוז אז קשה לי לדעת איפה את בדיוק אבל יש בתחילת הספר ציטוט מטופש אבל הוא הציטוט הכי אהוב מכל הספרים
עכשיו אני סקרנית. זה ציטוט מוכר כזה, שגם מי שלא קרא את הספרים אולי מכיר ואני אזהה כשאגיע אליו?
זה יעזור אם אכתוב שאני באמצע פרק 5? שבו הארי הגיע למשפחת וויזלי?
בכל מקרה אל תכתבו לי מה הציטוט עדיין.

didalf

Well-known member
השינויים אצלי בעבודה בינתיים לא משאירים לי הרבה זמן כי אשכרה מצפים ממני לעבוד יותר|שפם|. קונספט לא ברור כזה שבעבודה צריך לעבוד.
לעבוד בעבודה??? מי שמע על דבר כזה??:-0 חוצפה!!|פטיש|
וגם מעדכנת בעקבות מה שכתבתי באיזה שרשור אחר כאן שבינתיים הכדור לאלרגיה לא משפיע עלי במיוחד אבל כן עשה אותי עייפה אז כנראה הסיכום חודש יחכה עוד קצת :-(
אוי:-( תרגישי טוב|חיבוק|

LeAnnDylan

Well-known member
רק אומרת שלום. שבוע עמווווס מאחורי, ולפני עוד סופ"ש עמוס באירועים משפחתיים.
מתי הפנסיה מתי?

Lhuna3

Well-known member
אני לא קוראת כזה לאט, פשוט הספר הזה הרבה יותר ארוך מהקודמים.
אני עוד לא באמצע אבל כל כך הרבה כבר הספיק לקרות.
הארי חלם (או יותר נכון חזה בחלומו) על וולדמורט ופיטר "וורמטייל" זוממים להרוג אותו.
היה את אליפות העולם המגניבה בקווידיץ', אירלנד ניצחה את בולגריה, אח"כ במחנה היתה קבוצה איומה של אוכלי-מוות-תומכי-וולדמורט שהפגינו את כוחם נגד מוגלגים מסכנים.
ומישהו מסתורי הרים את ה-DARK MARK הסמל של וולדמורט.
ובחזרה בהוגוורט יש את טורניר הטריוויזרד נגד שני בתי ספר אחרים, שמישהו הכניס לטורניר בכוח את הארי (היה לי ברור שאיכשהו הוא יתחרה בזה גם), מישהו שאולי מנסה להרוג אותו. סיריוס, שעדיין מתחבא, חושב שזה קארקארוף שהוא גם היה אוכל-מוות ושוחרר מכלא אזקבן תמורת עסקה. אני גם קצת חושדת בלודו באגמן למרות שנראה כאילו הוא בעד הארי, אבל בטח יהיה איזה טוויסט.
ויש את MAD-EYE MOODY המורה הזמני המוזר אבל שהוא כמו לופין בספר הקודם גם עושה רושם איש טוב ומאוד תומך בהארי.
ומלמד אותם להלחם נגד כישופים של DARK MAGIC.
ועברנו את האתגר הראשון עם הדרקונים, שכמובן הארי הצטיין בו (היה צפוי מאוד).
והאגריד מאוהב במנהלת הבית ספר שנקרא (אני בטח לא אומרת את זה נכון) ביוקסבאטון וגם מגדל איזה עקרבים מוזרים ומגעילים שבטח עוד יקרה איתם משהו.
והרמיוני מנסה להרים קמפיין לשחרור גמדוני-הבית (house-elfs, זורקת הימור שככה תרגמו את זה לעברית) |כתר||לב|. בינתיים אף אחד לא מקשיב לה, אבל עכשיו הגעתי לתחילת פרק 21 שלפי הכותרת שלו זה מתחיל להתקדם סופסוף.

ואין לי עדיין מושג לאיזה ציטוט התכוונת ג'ולס @lemon lyman אם את בטוחה שכבר עברתי אותו אז תכתבי לי כי אני סקרנית.

למעלה