אני עוד לא באמצע אבל כל כך הרבה כבר הספיק לקרות.
הארי חלם (או יותר נכון חזה בחלומו) על וולדמורט ופיטר "וורמטייל" זוממים להרוג אותו.
היה את אליפות העולם המגניבה בקווידיץ', אירלנד ניצחה את בולגריה, אח"כ במחנה היתה קבוצה איומה של אוכלי-מוות-תומכי-וולדמורט שהפגינו את כוחם נגד מוגלגים מסכנים.
ומישהו מסתורי הרים את ה-DARK MARK הסמל של וולדמורט.
ובחזרה בהוגוורט יש את טורניר הטריוויזרד נגד שני בתי ספר אחרים, שמישהו הכניס לטורניר בכוח את הארי (היה לי ברור שאיכשהו הוא יתחרה בזה גם), מישהו שאולי מנסה להרוג אותו. סיריוס, שעדיין מתחבא, חושב שזה קארקארוף שהוא גם היה אוכל-מוות ושוחרר מכלא אזקבן תמורת עסקה. אני גם קצת חושדת בלודו באגמן למרות שנראה כאילו הוא בעד הארי, אבל בטח יהיה איזה טוויסט.
ויש את MAD-EYE MOODY המורה הזמני המוזר אבל שהוא כמו לופין בספר הקודם גם עושה רושם איש טוב ומאוד תומך בהארי.
ומלמד אותם להלחם נגד כישופים של DARK MAGIC.
ועברנו את האתגר הראשון עם הדרקונים, שכמובן הארי הצטיין בו (היה צפוי מאוד).
והאגריד מאוהב במנהלת הבית ספר שנקרא (אני בטח לא אומרת את זה נכון) ביוקסבאטון וגם מגדל איזה עקרבים מוזרים ומגעילים שבטח עוד יקרה איתם משהו.
והרמיוני מנסה להרים קמפיין לשחרור גמדוני-הבית (house-elfs, זורקת הימור שככה תרגמו את זה לעברית)

. בינתיים אף אחד לא מקשיב לה, אבל עכשיו הגעתי לתחילת פרק 21 שלפי הכותרת שלו זה מתחיל להתקדם סופסוף.
ואין לי עדיין מושג לאיזה ציטוט התכוונת ג'ולס
@lemon lyman אם את בטוחה שכבר עברתי אותו אז תכתבי לי כי אני סקרנית.