שרשור אוסקר

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח היה לי היום מבחן....

המבחן הבא שלי הוא רק ביום רביעי, אז אני מקווה שיהיה לי קצת יותר זמן בימים הקרובים
גם אני לא כזה התלהבתי מ Mean Girls, ז"א חמוד, אבל לא ברמה של אוסקר.

shiray

New member
ממש לא ברמה של אוסקר...

עדיף כבר שהיומן יקבל מועמדות על תסריט מעובד...

shiray

New member
אז ככה:

אני די חושבת כמוך, אז אני פשוט אכתוב את ההערות: לגבי הסרט לדעתי ה-3 הבטוחים היחידים הם מלון מליון הדולר, הטייס ודרכים צדדיות. לדעתי שמש נצחית, למצוא את ארץ לעולם לא וקלוזר נמצאים ממש בתחרות קשה על איזה סרט מביניהם לא יהיה מועמד, בגלל ששלושת הסרטים האלו גם יזכו בעוד לא מעט מועמדויות לדעתי... לגבי הבמאי אני לגמרי מסכימה איתך: סקורסזה, קלינט איסטווד, אלכסנדר פיין, מארק פורסטר ומייק ניקולס. לגבי השחקן מן הסתם ג'יימי פוקס, ליאונרדו דיקפריו, ג'וני דפ, פול ג'יאמטי והחמישי לדעתי יהיה ליאם ניסן, אבל זה ממש הימור. לגבי השחקנית אז אימלדה, אנט והילארי בטוחות. קייט לדעתי קצת מתחתיהן אבל אני מהמרת שהיא תהיה מועמדת. לגבי החמישית השאלה קשה. אני מהמרת על סקרלט. והלוואי הלוואי הלוואי שניקול תהיה מועמדת! לגבי שחקן המשנה אני לא יותר מדי מבינה. אני רק די בטוחה שקלייב אואן, מורדן פרימן ותומס מדרכים צדדיות יהיו מועמדים. השניים האחרים לדעתי יהיו פרדי היימור, שיהיה מן הקישה של השנה (ולשניהם הגיע/מגיע) וג'יימי פוקס. אם לא פרדי אז פיטר סארסגארד. לגבי שחקנית המשנה אז נטלי פורטמן (מיי פייבורית), וירג'יניה מאדסן, לורה ליני... לדעתי קייט תקבל מועמדות אחת, אז אם תהיה הפתעה בשחקנית הראשית, היא תהיה מועמדת פה על למצוא את ארץ לעולם לא, אם קייט לא תהיה מועמדת פה יש סיכוי לא קטן לג'ולי כריסטי (פשוט הסרט לא נראה לי מהמקרים שבהם יש מועמדות כפולה... ) ואחרי 2 האופציות האלה לדעתי סופי אוקונדו, מישהי מ"ריי" ומריל יכולה להפתיע בתור המועמדת החמישית.

Kidmaniac Liron

New member
מלון מיליון הדולר?

חחחחח
כמה הערות: גם לי קשה להאמין שקייט וינסלט תיקח מועמדות כפולה. המועמדות היחידה שלה בסכנה בעצמה, אבל היו לי בבחירות האלה כמה העדפות אישיות (Wishful thinking if you will) והעדפתי להמר על מועמדות כפולה לקייט מאשר לג'יימי פוקס (יאק). בקשר ל Sideways, יכול באמת להיות שהוא יהיה להיט עם האקדמיה, אבל אני לא לגמרי בונה על זה. המבקרים אהבו מאוד גם את About Schmidt והוא קיבל רק מועמדות לג'ק ניקולסון. ובשנה שעברה, אמריקן ספלנדור לקח מלא פרסי מבקרים וקיבל נאדה אצל האקדמיה. לגבי השחקניות - אין סיכוייייייייי לסקרלט..... אני פשוט לא רואה את זה קורה בחיים. קטלינה / ג'ולי דלפי / אומה - בסדר הזה לדעתי, על המקום החמישי. בקשר לשחקן - דפ. דיקפריו, פוקס וצ'ידל בפנים. גם כאן, החמישי זה בן איסטווד / ג'יאמטי / ניסן בסדר הזה. קינסי די "מת" כרגע. הוא לא קיבל את האהבה של המבקרים שציפו לה, אז קשה לי להאמין שלפיטר סארסגרד יש סיכוי. למי שנשאר סיכוי מקינסי זה התסריט ולורה ליני. שחקנית משנה - שוב באמת קשה להאמין שקייט תקבל כאן מועמדות, אבל אני אאמין עד הרגע האחרון
הבנות מ"ריי" - מאוד קשה לי להאמין שיקבלו מועמדות, הן יחלקו את הקולות בין שלושתן. תמיד יש מועמדי WTF? -- השנה יש כאלה שמהמרים שאלה יהיו ג'יימס גרנר וג'ינה רולנד מ"היומן" - אני סקפטית אבל זה אפשרי.

shiray

New member
מה?! מ"היומן"?!

זה יבוא יחד םע התסריט של mean girls???? כלומר אלה כ"כ סרטים לא ברמה של האוסקר! ואז עוד לחשוב שניקול לא מקבלת מועמדות... וכן, קשה להתעלם ממה שמקווים... והאמת שכתבתי את סקרלט כי שכחתי את ג'ולי... ולדעתי לאומה אין סיכוי כ"כ. ממש ממש ממש קשה לי להאמין. אם לקיל ביל היה באז אז כן, אבל גם בערבון מוגבל כי כמה שהיא הייתה גדולה שם, זו לא והפכה לאוסקר... ואני רוצה שפרדי יהיה מועמד! זו המועמדות שהיא לגמרי מה שאני ממש רוצה שיקרה... מה גם שהסאג עורר אופטימיות...

Kidmaniac Liron

New member
אותו סאג גם נתן מועמדות לג'יימס

גארנר על שחקן ראשי... זה בגלל שהם שחקנים נורא מוערכים וקיטש לפעמים הולך טוב אצל האקדמיה... סיביסקיט אניוואן?

shiray

New member
חחח די עכשיו את מבאסת אותי לגבי

מחר... רק שמחר לא יגידו שmean girls מועמד על תלבושות ולא finding neverldand או משהו דומה לזה!!! אני אשתגע חחחח

ערן1987

New member
ממש לא

סקארלט משתתפת בסרט יותר דרמטי מה-2 האחרים,ואני יודע ששתיהן לא השקיעו ממש(יחסית כמובן)בקידום שלהן מבחינת חנפנות למצביעי האוסקר

shiray

New member
וסקרלט כן?

גם לפי שנה שעברה, לא נראה שיותר מדי אוהבים אותה שם...

shiray

New member
זה לא כזה משתנה...

ולדוגמה קלאסית: ניקול זכתה ב-95 לGG על TDF (אחרי שכבר קיבלה גם מועמדות על בילי באת'רגייט) והם עדיין מתים עליה. באותה שנה ניקול לא הייתה בכלל מועמדת לאוסקר, למרות הזכייה בGG, ואכן האקדמיה לא יותר אוהבת את ניקול, למרות האוסקר מלפני שנתיים.

Kidmaniac Liron

New member
מה הקשר?

גם ג'ולי וגם אומה קיבלו הרבה יותר פרסי מבקרים מאשר סקרלט... זה מזכיר לי את הויכוח שלנו על הולי האנטר בשנה שעברה. תראה: ג'ולי: מועמדויות: פרסי הסרטים העצמאיים, פרסי המבקרים באינטרנט זכיות: פרסי המבקרים של סאן פרנסיסקו + אני יודעת בודאות שהיא זכתה בהמון "מקום 2" בהמון פרסי מבקרים (לפחות 3-4) אבל בIMDB כותבים רק את הזוכים. אומה: מועמדויות: BFCA (פרסי המבקרים, הכי חשובים), גלובוס הזהב, לווין הזהב, פרסי המבקרים באינטרנט, פרסי המבקרים באירלנד, בחירת הנוער. כנ"ל - זכתה במקומות 2 בפרסי מבקרים. סקרלט: מועמדויות: גלובוס הזהב. + אני יודעת בודאות שהיא לא זכתה בשום פרס מבקרים, לא היתה בשום רשימה, ולא קיבלה שום מקום 2. אין שום ביסוס וואטסואבר לסו-קולד מועמדות של סקרלט.

ערן1987

New member
זה האוסקר

את יודעת שזה לא ממש מזיז להם מי מועמד למה והם יכולים לתקוע מועמדויות לא קשורות

Kidmaniac Liron

New member
נכון, אבל על סמך מה אתה מביא

את התחזית הבטוחה הזאת לסקרלט? הכל מבוסס על באז קודם, אחרת מאיפה היינו כ"כ בטוחים לגבי ג'יימי פוקס למשל? ולסקרלט יש זירו באז.

shiray

New member
יאפ

מסכימה. מה גם שעוד אנחנו, שחיים לנו במדינה שלא כל הסרטים מגיעים ממש בזמן...

ערן1987

New member
כי אני יודע שבחברת ההפצה של הסרט

יש השקעה יחסית גדולה בנסיון לתת לו מועמדויות,והיא המועמדת העיקרית מבחינת הסרט.. אל תשכחי בכלל שהאקדמיה אוהבת לתת מועמדויות,כמו שאמרת,שהן WTF

shiray

New member
חחח בול מה שבאתי לכתוב

וזה שגם ניקול היא היחידה שהריצו מ"לידה" וזה לא ממש עוזר...

למעלה