אז ככה:
אני די חושבת כמוך, אז אני פשוט אכתוב את ההערות: לגבי הסרט לדעתי ה-3 הבטוחים היחידים הם מלון מליון הדולר, הטייס ודרכים צדדיות. לדעתי שמש נצחית, למצוא את ארץ לעולם לא וקלוזר נמצאים ממש בתחרות קשה על איזה סרט מביניהם לא יהיה מועמד, בגלל ששלושת הסרטים האלו גם יזכו בעוד לא מעט מועמדויות לדעתי... לגבי הבמאי אני לגמרי מסכימה איתך: סקורסזה, קלינט איסטווד, אלכסנדר פיין, מארק פורסטר ומייק ניקולס. לגבי השחקן מן הסתם ג'יימי פוקס, ליאונרדו דיקפריו, ג'וני דפ, פול ג'יאמטי והחמישי לדעתי יהיה ליאם ניסן, אבל זה ממש הימור. לגבי השחקנית אז אימלדה, אנט והילארי בטוחות. קייט לדעתי קצת מתחתיהן אבל אני מהמרת שהיא תהיה מועמדת. לגבי החמישית השאלה קשה. אני מהמרת על סקרלט. והלוואי הלוואי הלוואי שניקול תהיה מועמדת! לגבי שחקן המשנה אני לא יותר מדי מבינה. אני רק די בטוחה שקלייב אואן, מורדן פרימן ותומס מדרכים צדדיות יהיו מועמדים. השניים האחרים לדעתי יהיו פרדי היימור, שיהיה מן הקישה של השנה (ולשניהם הגיע/מגיע) וג'יימי פוקס. אם לא פרדי אז פיטר סארסגארד. לגבי שחקנית המשנה אז נטלי פורטמן (מיי פייבורית), וירג'יניה מאדסן, לורה ליני... לדעתי קייט תקבל מועמדות אחת, אז אם תהיה הפתעה בשחקנית הראשית, היא תהיה מועמדת פה על למצוא את ארץ לעולם לא, אם קייט לא תהיה מועמדת פה יש סיכוי לא קטן לג'ולי כריסטי (פשוט הסרט לא נראה לי מהמקרים שבהם יש מועמדות כפולה... ) ואחרי 2 האופציות האלה לדעתי סופי אוקונדו, מישהי מ"ריי" ומריל יכולה להפתיע בתור המועמדת החמישית.