שרשור אוסקר

ערן1987

New member
שרשור אוסקר

מחר היום הגדול. מחר מכריזים על המועמדים לאוסקר 2005. כרגע,לניקול יש סיכויים,אבל לא גבוהים.. דיי ברור ש-3 מועמדויות כבר תפוסות("תודות" לאנט בנינג,אימלדה לא-משנה-מה-שמה והילארי "הוי שיחקתי פעם אישה שרצתה להיות גבר.. וזהו" סוואנק),ולניקול יש סיכוי קשה להגיע ל-5 האחרונות נקווה לטוב

shiray

New member
אני פסימית לחלוטין...

בתחילת השנה, שגם אז לא חשבתי שניקול תהיה מועמדת, לא הגעתי לרמת פסימיות כזאת... והאמת שאני לא מבינה למה הילארי סוואנק לא השתתפה בעוד סרטים... ב"בנים אינם בוכים" היא הייתה מעולה. לא מבינה למה היא נעלמה לה ככה אחרי זה... מה שיקשה עליי לשמוח בשבילה אם היא תזכה השנה... האא וד"א היום יש "משטרת האופנה על הששטיח האדום של ה-GG 2005" אם אתם מעוניינים לראות מה יגידו על ניקול ובכלל. האא והשידור הוא ממש עוד רבע שעה- בשבע בערב.

ערן1987

New member
לא מת על זה

אני יודע שניקול קיבלה ציון טוב,וזה מספיק לי
והילארי שיחקה בתפקיד קטן בסרט The Gift עם קייט בלנשט(שכחתי את השם העברי שלו),תפקיד ראשי בסרט שמוקרן מדי פעם ב-YES בו משתתפים גם אדריאן ברודי(לפני שזכה באוסקר) וכריסטופר ווקן,אינסומניה שדיי הצליח בארה"ב(ואני חושב שאתם יודעים מי מופיע בו)והפלופ שנקרא The Core(שגם השם שלו ברח לי
) בכל מקרה,בא לך שניתן הימורים על המועמדים בקטגוריות הראשיות?(סרט,במאי,משחק בתפקידים ראשיים ומשניים.. וזהו
)

shiray

New member
עדיין, ל-5 שנים זה עלוב

ולא נראה שהיא בכלל ניסתה לשמר את המעמד כזוכת אוסקר או לנצל את הדלתות שזה פתח וזה אכזב... עזוב זה שבגלל שהיא לא עשתה שום דבר משמעותי מאז, זה יגרום להמון המון אנשים להתעצבן אם ב-27.2 היא שוב תזכה באוסקר, ולא אנט בנינג. ואפשר לתת הימורים למועמדים... יכול להיות נחמד.

liat tal

New member
אני גם פסימית לגמרי

בקשר למועמדות של ניקול... ובקשר למועמדויות- ממה שראיתי\שמעתי- אני דיי חושבת כמוכם

shiray

New member
ואם כבר רשימות מועמדים

התפרסמה רשימת המועמדים ל"The International Online Cinema Awards (INOCA)" שניסיתי לתרגם ולא ממש הצלחתי באופן נורמלי... ניקול לא מועמדת, אבל דוגוויל עושה כבוד! והפסקול המעולה של "לידה" מועמד! BEST PICTURE The Aviator Dogville Eternal Sunshine of the Spotless Mind Kill Bill: Vol.2 Million Dollar Baby BEST DIRECTOR Clint Eastwood, Million Dollar Baby Michael Gondry, Eternal Sunshine of the Spotless Mind Martin Scorsese, The Aviator Quentin Tarantino, Kill Bill: Vol.2 Lars Von Trier, Dogville BEST ACTOR Jim Carrey, Eternal Sunshine of the Spotless Mind Don Cheadle, Hotel Rwanda Tom Cruise, Collateral Leonardo DiCaprio, The Aviator Jamie Foxx, Ray BEST ACTRESS Julie Delpy, Before Sunset Imelda Staunton, Vera Drake Hilary Swank, Million Dollar Baby Uma Thurman, Kill Bill: Vol.2 Kate Winslet, Eternal Sunshine of the Spotless Mind BEST SUPPORTING ACTOR Paul Bettany, Dogville David Carradine, Kill Bill: Vol.2 Thomas Haden Church, Sideways Morgan Freeman, Million Dollar Baby Clive Owen, Closer Rodrigo de la Serna, The Motorcycle Diaries BEST SUPPORTING ACTRESS Cate Blanchett, The Aviator Laura Linney, Kinsey Virginia Madsen, Sideways Sophie Okonedo, Hotel Rwanda Natalie Portman, Closer BEST ENSEMBLE The Aviator Closer Dogville Eternal Sunshine of the Spotless Mind Sideways BEST FOREIGN LANGUAGE FILM Bad Education House of Flying Daggers Maria Full of Grace The Motorcycle Diaries A Very Long Engagement BEST ANIMATED FEATURE The Incredibles The Polar Express Shrek 2 BEST ORIGINAL SCREENPLAY The Aviator Dogville Eternal Sunshine of the Spotless Mind The Incredibles Kill Bill: Vol.2 BEST ADAPTED SCREENPLAY Before Sunset Closer Finding Neverland Million Dollar Baby The Motorcycle Diaries Sideways BEST CINEMATOGRAPHY The Aviator Collateral Hero House of Flying Daggers The Passion of the Christ BEST EDITING The Aviator Collateral Eternal Sunshine of the Spotless Mind Kill Bill: Vol.2 Spider Man 2 BEST ART DIRECTION The Aviator Finding Neverland House of Flying Daggers The Phantom of the Opera The Terminal BEST COSTUME DESIGN The Aviator Finding Neverland House of Flying Daggers Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events The Phantom of the Opera ORIGINAL SCORE The Aviator Birth Finding Neverland The Incredibles The Motorcycle Diaries ORIGINAL SONG "Old Habbits Die Hard", Alfie "Million Voices", Hotel Rwanda "Knock Yourself Out", I Heart Huckabees "Learn to be Lonely", The Phantom of the Opera "Accidentaly in Love", Shrek 2 BEST SOUND The Aviator Collateral The Incredibles Ray Spider Man 2 BEST SOUND EDITING The Aviator Collateral The Incredibles Kill Bill: Vol.2 Spider Man 2 BEST VISUAL EFFECTS The Aviator The Day After Tomorrow Eternal Sunshine of the Spotless Mind Sky Captain and the World of Tomorrow Spider Man 2 BEST MAKE UP The Aviator Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Hellboy Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events The Passion of the Christ BEST BREAKTHROUGH Zach Braff, Garden State Topher Grace, In Good Company and P.S. Lindsey Lohan, Mean Girls Emmy Rossum, The Phantom of the Opera Catalina Sandino Moreno, Maria Full of Grace

ערן1987

New member
יש באמת כמה מועמדויות מפתיעות

אבל אני שמח שפירגנו ל"דוגוויל"

shiray

New member
גם אני!

זה פשוט סרט שללא ספק יישאר וישאיר חותם על הקולנוע, ונחמד לדעת שעוד חושבים שהוא מעולה... כ"כ שמחתי שדוגוויל נכנס לנו לבגרות לא רק כי זו שאלה מתנה עבורי, אלא בראש ובראשונה בגלל שהבנתי שעוד אוהבים את הסרט ומבינים כמה הוא חדשני ומעולה!

liat tal

New member
תודה!

אני שמחה כ"כ על כל מועמדות, ובטח לפרס, שדוגוויל מקבל!! וגם ללידה, הפסקול באמת היה מדהים וממש העצים סצינות בסרט

shiray

New member
מה שכ"כ אהבתי בפסקול של "לידה"

זה איך שהוא מתאים לעלילה של הסרט, שזה משהו שהוא ממש לא מובן מאליו! תנסי לקשר בסרטים אחרים בין הפסקול לעלילה ויהיה לך ממש קשה! בדר"כ מקשרים רק לאווירה הכללית של מתח לדוגמה או סצנה רומנטית... לעומת זאת הפסקול של "לידה" לא רק הכיל את אלמנט המתח והמסתורין בסרט, אלא גם את הנושא שלו של זה שמדובר בילד בן 10! גם אם הפסקול היה פשוט עם מנגינה מסתורית כזאת זה היה מתאים, אבל האלמנטים הילדותיםם פשוט הפכו את הפסקול לכמה וכמה רמות מעל!

shiray

New member
האא וכן,

מדובר בהודעה פלצנית במיוחד של תלמידת קולנוע.

liat tal

New member
ממש!!

אני ממש הרגשתי אותו דבר לגבי הפסקול, הוא לגמרי מדהים ומותאם בצורה מדהימה לסרט

ערן1987

New member
שרשור הימורים למועמדים

הסרט: 1)למצוא את ארץ לעולם לא 2)הטייס 3)דרכים צדדיות 4)מיליון דולר בייבי על המועמדות ה-5 אני לא בטוח.. אולי "מלון רואנדה","אולי "קלוסר" יפתיע ואולי "ריי" ו-ESOTSM יצליחו להשתחל לכאן הבמאי: 1)מרטין סקורסזה-הטייס 2)קלינט איסטווד-מיליון דולר בייבי 3)אלכסנדר פיין-דרכים צדדיות 2 המועמדים האחרים יכולים להיות מארק פורסטר("למצוא את ארץ לעולם לא"),מייק ניקולס על "קלוסר",אולי טיילור האקפורד על "ריי".. אם מישהו מהם,אז אני מהמר על מייק ומארק השחקן: 1)ג'יימי פוקס(ואם הוא לא זוכה,אני ג'ירפה) 2)ג'וני דפ 3)פול ג'יאמטי 4)ליאו דהקפריו המועמד ה-5 יכול להיות ליאם ניסן,חביאר בארדם,גאל גארסיה בארנל ודון צ'ידל(שלדעתי לו יש הכי הרבה סיכויים מתוך ה-3) השחקנית: 1)אנט בנינג 2)הילארי סוואנק 3)אימלדה סטאונטון 2 המועמדות האחרות יהיו בתחרות קשה.. סקארלט ג'והנסון,קייט ווינסלט(על ESOTSM)ניקול,השחקנית מ"מריה הלבנה" ואולי איכשהו איכשהו לורה דארן מ-We Don't Live Here Anymore תצליח להשתחל לרשימה.. אני אישית מהמר על סקארלט ועוד מישהי שחקן משנה: 1)קלייב אוואן(שבטח גם יזכה) 2)תומס ההוא מ"דרכים צדדיות" 3)מורגן פרימן כמו בקטגוריית השחקנית הראשית,כאן יש כמה פיינליסטים.. אולי ג'יימי פוקס יהיה כמו ג'וליאן מור מלפני שנתיים,אולי פרדי האיימור שיש סביבו באזז לא קטן,פיטר סארסגארד מ"קינזי" ואולי מוס דף(גם זמר אם לא ידעתם) מ-The Woodsman שחקנית משנה: 1)נטלי פורטמן(שכמו שהימרתי שתזכה ב-GG עוד לפני שהכריזו על המועמדים,גם כאן יש לה סיכוי גדול לנצח) 2)וירג'יניה מאדסן(מ"דרכים צדדיות") 3)לורה ליני על "קינזי" כאן המועמדות יכולות להיות קייט בלאנשט על "הטייס",קייט ווינסלט וג'ולי כריסטי על "למצוא את..",סופי אוקונדו(מ"מלון רואנדה")ואולי אחת משחקניות המשנה מ"ריי"(רג'ינה קינג וקרי וושינגטון) אני אישית מהמר ל-2 הבאות על אחת הקייטיות וסופי

ערן1987

New member
לא "שרשור הימורים למועמדים",חחח

סוג של נצל"ש.. או שינוי נושא.. תחליטו בעצמכם,חח

Kidmaniac Liron

New member
שלי....

BEST PICTURE The Aviator Finding Neverland Hotel Rwanda Million Dollar Baby Sideways Alt. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (YEAH!) BEST DIRECTOR Martin Scorsese, The Aviator Marc Forster, Finding Neverland Clint Eastwood, Million Dollar Baby Alexander Payne, Sideways Zhang Yimou, House of Flying Daggers Alt. Michel Gondry, Eternal Sunshine of the Spotless Mind BEST ACTRESS Annette Bening, Being Julia Catalina Sandino Moreno, Maria Full of Grace Imelda Staunton, Vera Drake Hilary Swank, Million Dollar Baby Kate Winslet, Eternal Sunshine of the Spotless Mind Alt. Julie Delpy, Before Sunset BEST ACTOR Don Cheadle, Hotel Rwanda Johnny Depp, Finding Neverland Leonardo DiCaprio, The Aviator Clint Eastwood, Million Dollar Baby Jamie Foxx, Ray Alt. Paul Giamatti, Sideways BEST SUPPORTING ACTRESS Cate Blanchett, The Aviator Laura Linney, Kinsey Virginia Madsen, Sideways Natalie Portman, Closer Kate Winslet, Finding Neverland Alt. Sophie Okonedo, Hotel Rwanda BEST SUPPORTING ACTOR Alan Alda, The Aviator Thomas Haden Church, Sideways Morgan Freeman, Million Dollar Baby Freddie Highmore, Finding Neverland Clive Owen, Closer Alt. Jamie Foxx, Collateral BEST ADAPTED SCREENPLAY Before Sunset Finding Neverland Million Dollar Baby The Motorcycle Diaries Sideways Alt. Mean Girls BEST ORIGINAL SCREENPLAY The Aviator Eternal Sunshine of the Spotless Mind Hotel Rwanda The Incredibles Kinsey Alt. Ray​

shiray

New member
mean girls? באמת??

מזה קשה לי לראות את התסריט הזה כמועמד... זה יהיה מוזר! ובואנה עליתי על זה סוף סוף! רוצים לראות אותך בפורום- פותחים שרשור הימורים!

ערן1987

New member
חח,כן

אבל אני חושב שזה רק בגלל ששאר המועמדים האחרים הם לא רציניים מספיק,חח (או שהתסריט באמת מועבד טוב)

shiray

New member
חחח אני אגיד לך מה יהיה בסוף

יגידו ששמש נצחית הוא תסריט מעובד על הציטוט שהדמות של קירסטן דאנסט אומרת שם....

shiray

New member
אני לא דואגת,

פשוט אחרי שהחליטו שהתסריט של אדפטיישן היה מעובד, איבדתי כל כבוד למוזרים האלה...

למעלה