נפתח פורום אנטי ציונים ו... אתה יודע מי יבכה שהוא רוצה להיות מנהל חחחח... יללה גיי שלאפען אתה נשמע לי מדי עייף די ליימענער גוילם ואס די ביסט די ביסט שוין שיכער אינגענצען די ביסט ארופ גפאלען אויפן גנצע קאפ זאג שוין נו! (אני מתנצל מאלו שלא הבינו פשוט זוהי שפת תיכנות באידיש...חחח...
לא מענין פה ולו אחד מחברי הפורום לידיעתך הסאטמר אסר להשתמש בכלי הטמא שנקרא אינטרנט אז אל תהיה צדיק מזויף!!! היום אין כזה דבר ציוני רק בקום המדינה היה את המושג הזה תלמד קודם מה הפירוש ציוני ואז תדבר נ.ב. פה זה לא תורה ויראה...
ראשית, רביה``ק מסאטמר לא חבר שלך ובבקשה לדבר בצורה הראויה. א. הוא מענין כאן הרבה, רק שזה לא נושא הפורום. ב. טומאת הציונות קיימת כל עוד המדינה קיימת. ג. רבינו הקדוש לא אסר אינטרנט מסיבה פשוטה שזה לא היה בזמנו....
לא רב שלי ולא מכיר אותו לכן הוא לא נחשב אצלי יותר מכל זקן חרדי אחר והסאטמרים הם האחרונים שיכולים לדבר על כבוד רבנים כי הם מבזים ללא סוף את גדולי ישראל האמיתיים שהלכו ושהולכים בענין המדינה בדרכי מרנן החזו``א הבריסקערב זלל``ה ולא בדרכי הסאטמר שלהם. ואני מתכוון לכל הסאטמרים (גם לאחרון שהעיז לכנות את הגראיל שטיינמן שליט``א בכינויים שאסור להעלות בכתב ושלח את חסידיו להפגנות נגדו וביזוי כבוד התורה אוי לו ואוי לנפשו בכל אופן אותו ``צדיק`` פושט טלפיו שחי עמנו היום אמר לחסידיו שאינטרנט הוא באיסור נורא והיום...)
קודם כל לא דיברתי על הסאטמר הראשון שהיה איש קדוש אמנם לא רב שלי רק מענין איך הסאטמרים קופצים ומזדעזעים כשמישהו מעיז לפגוע ברבניהם ואילו הם לא מבינים מה רע שהם אמרו רח``ל על אחד מגדולי ישראל האמיתיים שהוא קליפת עמלק עפרא לפומייהו וגם עם ר` יוליש היו לחזון איש זיע``א לא מעט חילוקי דעות... (לדוגמא ע``ע הפגישה עם ב.ג.)
אני רושם עכשיו את ההודעה האחרונה בשרשור הדפוק הזה פשוט בלי תוכן לכו תריבו במקום אחר (אץ זה לא אישי) חבל שהניק שלכם יחסם בגלל הצפת הפורום בדברי הבל וריק, בתקווה להבנה אם יש לכם הערות או טענות אנא התקשרו ל- kochavit satmer