שרשור אוסף יומי

anash1

New member
תגיד, איך יש לך סבלנות לרשום את זה

כל פעם מחדש, אומרים שאין יאוש אבל אני הייתי מתייאש

אם זה אמת שאתה לא ציוני אתה 10 בסוף

נפתח פורום אנטי ציונים ו... אתה יודע מי יבכה שהוא רוצה להיות מנהל חחחח... יללה גיי שלאפען אתה נשמע לי מדי עייף די ליימענער גוילם ואס די ביסט די ביסט שוין שיכער אינגענצען די ביסט ארופ גפאלען אויפן גנצע קאפ זאג שוין נו! (אני מתנצל מאלו שלא הבינו פשוט זוהי שפת תיכנות באידיש...חחח...

אץ קוצץ

New member
נראה לי

אז איך ווייס ווער איז דאס.. לגבי שפת תכנות זה עובד ככה. לינק

ויזו

New member
הסאטמר

לא מענין פה ולו אחד מחברי הפורום לידיעתך הסאטמר אסר להשתמש בכלי הטמא שנקרא אינטרנט אז אל תהיה צדיק מזויף!!! היום אין כזה דבר ציוני רק בקום המדינה היה את המושג הזה תלמד קודם מה הפירוש ציוני ואז תדבר נ.ב. פה זה לא תורה ויראה...

אץ קוצץ

New member
שלוש טעויות ידידי

ראשית, רביה``ק מסאטמר לא חבר שלך ובבקשה לדבר בצורה הראויה. א. הוא מענין כאן הרבה, רק שזה לא נושא הפורום. ב. טומאת הציונות קיימת כל עוד המדינה קיימת. ג. רבינו הקדוש לא אסר אינטרנט מסיבה פשוטה שזה לא היה בזמנו....

ויזו

New member
הסאטמר

לא רב שלי ולא מכיר אותו לכן הוא לא נחשב אצלי יותר מכל זקן חרדי אחר והסאטמרים הם האחרונים שיכולים לדבר על כבוד רבנים כי הם מבזים ללא סוף את גדולי ישראל האמיתיים שהלכו ושהולכים בענין המדינה בדרכי מרנן החזו``א הבריסקערב זלל``ה ולא בדרכי הסאטמר שלהם. ואני מתכוון לכל הסאטמרים (גם לאחרון שהעיז לכנות את הגראיל שטיינמן שליט``א בכינויים שאסור להעלות בכתב ושלח את חסידיו להפגנות נגדו וביזוי כבוד התורה אוי לו ואוי לנפשו בכל אופן אותו ``צדיק`` פושט טלפיו שחי עמנו היום אמר לחסידיו שאינטרנט הוא באיסור נורא והיום...)

אץ קוצץ

New member
אתה מבולבל לגמרי

כשתדע מי זה סאטמער, מי האדמו``ר כיום. ומה היה טיב היחסים בין רביה``ק ר` יואל לרב מבריסק והחזון איש אז דבר איתי.. בינתיים אתה מזבל את השכל

ויזו

New member
אמת

קודם כל לא דיברתי על הסאטמר הראשון שהיה איש קדוש אמנם לא רב שלי רק מענין איך הסאטמרים קופצים ומזדעזעים כשמישהו מעיז לפגוע ברבניהם ואילו הם לא מבינים מה רע שהם אמרו רח``ל על אחד מגדולי ישראל האמיתיים שהוא קליפת עמלק עפרא לפומייהו וגם עם ר` יוליש היו לחזון איש זיע``א לא מעט חילוקי דעות... (לדוגמא ע``ע הפגישה עם ב.ג.)

ויזו

New member
אתה סקריק עלוב

תחזור למעורה שלך ואל תשכח מחר הולכים לשרוף את חנויות האינטרנט הטמיא...

ויזו

New member
בכל אופן

אל תשכח מחר לשרוף את החנות שבה אתה יושב ואח``כ לזרוק אבנים על הרב שטיינמאן...

א איד, ויזו, אץ, וכל הגמעה - הבהרה

אני רושם עכשיו את ההודעה האחרונה בשרשור הדפוק הזה פשוט בלי תוכן לכו תריבו במקום אחר (אץ זה לא אישי) חבל שהניק שלכם יחסם בגלל הצפת הפורום בדברי הבל וריק, בתקווה להבנה אם יש לכם הערות או טענות אנא התקשרו ל- kochavit satmer

אץ קוצץ

New member
נדבר עם תפוז שיוסיפו

``במסגרת שיתוף הפעולה בין תפוז ל 1800550`` חע חע חע

למעלה