שרשור אומללות!!!!!!!!

זה רק אני.... או ש....../images/Emo141.gif

ברוריה זה שם נפוץ..... גם לפיצול האישיות שלי (ולי יש אחת! עם שם ארוך
) קוראים ברוריה..... ברוריה קטיושה שמעונה (השם הוא תוצאה של ניסוי שהתשתבש ויש הנוטים לחשוב שגם הפיצו"ש....) *חוטפת נבוט בראשי הענוג....* אל תקשיבו לה, היא סתם מפגרת, יורדת עלי מתי שאני לא מסתכלת... אפילו אי אפשר לישון בימינו?
~ברוריה~

shloompi

New member
*אהמ* ../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif

ליפה מקסימה ^___^
את מוזמנת לקבל את כל בגדדי
(והמדף עדיין פנוי, את יודעת...
)

וונקי

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה לחזור מאוד רוצה לחזור אבל זה רק בגלל שזאות השנה אחורנה שלי ואני מתה להמשיך לעצבן את מורים שלי עוד קצת כי זה מגיע להם. למרות שלא אכפת לי אם תהיה שביתה.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif|יעל|

LeAnNe

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

מי יכול להיות שמח

De-Panther

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיש סיבות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בשביל כן ויש סיבות בשביל לא העיקריות: לא - לא היה לי מספיק חופש כן - לראות את כל החברים שלי ועכשיו גם אנחנו לא לומדים יום שישי אז אני מתכנן לבוא לאמא שלי בשבוע הראשון ולישון אצלה ולבוא לתיכון שבו חברים שלי משנים קודמות ודניאל באף גירל לומדים

Me 4eVer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

בית ספר סאקס. אבל יש גם יתרונות!
חוץ מזה----- איזה שלושה ימים אחרי שחוזרים ללימודים יש ראש השנה.. וסוכות.. וכו'.. אז..

Silver Fox

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הבהרתי את העניין...

Silver Fox

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הבהרתי את העניין...

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif

אני לא רוצההההההה לא רוצההההההההההההההההההההההה
תיכון זה הכלי של השטן! לא רוצה! לא רוצה, דאמיט!
מ'זה חופש של חודשיים עלובים (לאב יא
) בתוך...בתוך...הרבה זמן של לא-חופש?
רוצה חופשששששש
חוצמזה שצריך להוציא חוק שאסור להיות בביצפר לפני תחילת ה...ה...ה...לימודים (
)--כבר הייתי לפני כמה ימים ואני גם אהיה שם ביום ראשון, שני ושלישי וגם אחורי זה והיום הראשון הוא ב-29 בכלל!
מ'זה
הפקרוווות
חוצמזה שאסור לעשות מבחנים לפני שמתחילים ללמוד
ועוד במתמטיקה
מתמטיקה
(יום ראשון, אנגלית יום שני
) סנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף.

HaMsTeR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif..../images/Emo118.gif

כי היה לי חופש שווה ביותר... ואני רוצה להמשיך לדבר עם אנשים בנטמיטינג כל הלילה (אורן
) והתעורר מאוחר
.. וכאלה דברים...
כי אמרו לי שכיתה ח' זאת כיתה שווה, ולא יודעת.. אני קצת קצת מתגעגעת לשגרה הזאת של ללכת כל יום עם הילקוט ב8:00 בבוקר.. זאת אומרת, אני לא אוהבת את הקטע של לקום ב8:00 בבוקר, אבל פסדר. הבנתם למה אני מתכוונת. ובעיקרון, רוב השיעורים די בסדר (לא מתמטיקה..).. אז.. בלה.

למעלה