עוזיה זבלבןזבל.איןמצבשהואהודח.לאמא ינהלכלום יותר ולא משנה שלא אהבתי אותו
K KAPSULA1 Well-known member 14/6/25 #218 עוזיה זבלבןזבל.איןמצבשהואהודח.לאמא ינהלכלום יותר ולא משנה שלא אהבתי אותו
Banshee2012 Well-known member 14/6/25 #220 עכשיו לורן תחשוב שזה בגלל הריב שלה.. היא הולכת להיות זחוחה
A avi1_ Well-known member 14/6/25 #222 הייתה לי הרגשה טל או דרור לא ידיחו אישה אחרי 2 הדחות שהודחה אישה
N nicknick Well-known member 14/6/25 #226 באסה.... טוב נגמר לי העניין העונה. מבאס שהוא יצא בטיימינג כזה שכולם מדברים עליו ומרכלים עליו ועוד לפני מאור. נקווה שזה מסיבות שראו שעדיף לו בחוץ
באסה.... טוב נגמר לי העניין העונה. מבאס שהוא יצא בטיימינג כזה שכולם מדברים עליו ומרכלים עליו ועוד לפני מאור. נקווה שזה מסיבות שראו שעדיף לו בחוץ
צ צופה15 Well-known member 14/6/25 #228 הם החליטו להדיח אותו וביקשו מערן סויסה לעשות את העבודה. לא מאמינה להם.
GALxp Well-known member 14/6/25 #230 לא הגיע לו להיות מודח לפני דרור, מאור, אנה ושאול. מאכזב. עכשיו ציר הרשע ישמחו יותר, הם גם ככה בלתי נסבלים
לא הגיע לו להיות מודח לפני דרור, מאור, אנה ושאול. מאכזב. עכשיו ציר הרשע ישמחו יותר, הם גם ככה בלתי נסבלים
T tarimulu Well-known member 14/6/25 #231 תתכוננו לדיבורי "הוא בטח בסוויטה" וכדומה בטח הם אוכלים סרטים על אופן ההדחה הזה
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל 14/6/25 #234 נכתב ע"י avi1_: מאי הגיבה בסדר? לחץ כדי להרחיב... היו חילופי מבטים רציניים ביניהם . והכינו אותם ליציאה חפוזה . כולם , תשמרו על עצמכם
נכתב ע"י avi1_: מאי הגיבה בסדר? לחץ כדי להרחיב... היו חילופי מבטים רציניים ביניהם . והכינו אותם ליציאה חפוזה . כולם , תשמרו על עצמכם
מ מורבידי2.0 Well-known member מנהל 14/6/25 #233 פעם ראשונה ששמעתי שיש 3 הודעות . מישהו שמע על זה קודם ?