שרשור אוכל!!!

רותמיקה

New member
שרשור אוכל!!!../images/Emo94.gif

פה אתם יכולים לכתוב את הדברים הכי טעימים/מוזרים/מגעילים/אין לי מושג!!! שאכלתם!!! תודה .... רותם חובבת אוכל

רותמיקה

New member
אני ראשונה!!!../images/Emo94.gif

מגעיל-חצילים מתוקים!! אל תשאלו... טעים- גלידת שוקולד בראוניס...(רוניצ´קה...) אוכל סיני, במיוחד עוף חמוץ מתוק ונודלס... מוזר- חצילים מתוקים|חצילמתוק|

EyalGoor

New member
יאאאאאא איזה שירשור כיפי!!!!!!!!!!!

טעים - תפוח אדמה מוקרם מוזר אבל טעיייייייייייים - מרק ביצים מוזר אבל דוחחחחחחחחחחה - מעיים ממלואים מגעיל - עגבניות לא יכול בלי - המבורגרים מיצה את עצמו - פופקורן נותן סיבה לחיות - צ´יטוס גבינה

EyalGoor

New member
שירה ממי

נקניות זה כל מיני חתיכות שונות ומשונות מהחיה עצמה שדחפו לתוך ניילון (שעשוי ממעיים שיהיה ניתן למאכל). אני מדבר על מעיים (של פרה) שממולאות באורז ובשר טחון. אני חושב שבעראקית קוראים לזה פצ´ה.

i c y

New member
../images/Emo99.gifאוכל!../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אוקיי, אז:
הדבר שאני הכי הכי אוהבת- נוטלה (שוקולד למריחה).
מזיל ריר.
ההתמכרות התורנית- גלידת שוקולד בראוניס.
מלקק את השפתיים.
הכי מגעיל- הממממ... אני ממש שונאת קולה (
), אבל זה לא בדיוק מאכל.
הכי מוזר- מרק מקליפות של תפוחי אדמה (*שיעול*
)
הכי שגרתי (אבל עדיין טעים)- סלט ירקות.
רוני

רותמיקה

New member
חחחחחחחח../images/Emo94.gif

מרק קליפות תפוחי אדמהLOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוכל!!!!!!!!!!!../images/Emo75.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif

טוב אז ככה.... מאכל אהוב? פיצה.... ציפס..... חומוס-פול מאכל שנוא? כמעט הכל.. ובעיקר דברים אדומים: עגבניות, קטשופ, פלפל על מה אני לא יוותר? ארוחת שניצל במקדונלס בשביל זה אני חיה? ב-מ-ב-ה רולזזזזזזזז

N i f r e d i L

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo26.gif../images/Emo76.gif=../images/Emo5.gif

(יש חיות שאוכלות את זה...) איזה אייקון חמוד מצאתי:

אז ככה

הכי טעים - החמין של סבתא שלי הכי מוזר - ראש של דג (אני שונא את זה כי הוא כל הזמן מסתכל עלי) מגעיל - ביום העצמאות ראיתי את חבר שלי בא למזוג למישהו "בירה" ביקשתי קצת אותו אחד מזג לו פיפי ובגלל שאני ביקשתי מולו הוא מזג לי כי אם הוא לא היה מוזג לי זה לא היה עובד לו בקיצור אני לא ידעתי מיזה ביקשתי ו.... שתיתי
מה שהיה עם אותו ילד כבר סיפור אחר

עוד משהו למוזרים

פעם לעסתי חלק מהמיחסה של השלט בטעות זה נישבר לי בפה ובטעות בלעתי את זה

למעלה