שרשור אוויטה

razi1376

New member
חזרתי לפני שלושה ימים מלונדון ואת

הכרטיסים למחזות הזמר (ראיתי ארבעה) קניתי בכיכר לסטר - יש שם כמה "חנויות" עם מחירים זולים..שם גם יש את tkts-אבל לא כל המיוזיקלס נמצאים שם).. במקומות האלו הקופות נפתחו ב- 9:30 ונראה לי שכך גם קופות התיאטרון...

i d o b

New member
ובכל זאת זה אפשרי

כי ההפקה הזו של אוויטה כנראה לא מצליחה במיוחד או לפחות לא מוכרת כרטיסים כמו שהפקות חדשות אמורות. אפשר להשיג כרטיסים לאוויטה בדוכן הכרטיסים המפורסם בלסטר בהנחה (וזה משהו שאין להצגות חדשות בדרך כלל)

shayosh

New member
אני חזרתי מלונדון לפני שבוע וראיתי

שם את אויטה. המיקום היה נחמד.. לא היסטרי. זה לא בעייתי להשיג כרטיסים ההפקה היא הפקה מעולה. ממש טובה. הופתעתי ממש לטובה ששמו את "יו מאסט לאב מי" וממ שמחתי לשמוע את השיר היפיפה הזה. יש שתי שחקניות שעושות את אווה . אחת ארגנטינאית ואחת בריטית אני ראיתי את הבריטית. המשרתת הייתה מעולה, צ'ה היה נהדר למרות המבטא היותר-מדי - בריטי ..., פרון היה טוב. התפאורה הייתה טובה .. אני ארחיב בשמחה אם יהיו שאלות

northenPurple

New member
אני רוצה לשאול שאלה על אויטה

you must love me לא נכלל במחזמר במקור? הוא הוסף רק לכבוד הסרט? ואם כן, למה? ועל ידי וובר עצמו, נכון, לא מישהו אחר?.... זה נשמע חלק בלתי נפרד מהמחזמר הזה, לא מרגישים בכלל שהוא עוף מוזר שהוסיפו אחר כך.

נסה לברר בקופות

יכול להיות שיש הנחה על כרטיסים מסויימים, ואם יש לך קשר עם תלמידים או בוגרים של בית צבי בקש שיקנו לך כרטיס בהנחה (50%). בהצלחה!

Jellicle Cat

New member
הייתי אתמול ב"אוויטה"

ואני חייבת לומר - היה פשוט מושלם! הילה זייתון מוכשרת מאוד - היא בעלת קול מדהים, יכולת משחק וריקוד. איתי לוי היה מעולה כצ'ה גווארה - שר מצוין ושיחק בכשרון, וחברי הקורוס - בעלי קולות מדהימים, ריקודים מלהיבים, המון אנרגיה. הכל היה מדויק ומוקפד עד הפרט האחרון, משחק טבעי, ריקוד מלוטש, פשוט תענוג. אל תחמיצו!!!!!

למעלה