שרשור אהבה

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

תודה המורה נחמה אני רואה שאינך נמה וככה בלי שום אזהרה שולחת פרצוף מחייך ללא הפסקה ועל כך אני לך מודה כי אם הייתה לי באמת כמוך מורה בימים ההם אז בטח הייתי תלמידה טובה ולא ממשיכה מהבוקר עד הצהריים את ההפסקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שולחת לך חיבוק גדול כי הלב שלי מנגן בסי ובמול ואוהבת לקבל תמורה על היותי ממושמעה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

את גדולה וזו עובדה

כאילו דאאאאאאאאאאא תלמידה שכמוך כל מורה חולמת משמיעה הברה והיא מיד צוהלת ממושמעת, חכמה, ולא לשכוח יפה מאירה את הכיתה עם כל גופה ילדונת חביבה אצלי בחיים לא תעמדי בפינה בסוף בגללך יחשבו שאני מורה ואי ואי לי איזו צרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ששששששששששש

אני מיד צריכה לפנות להנהלה חסר פה שתראה את השירשור איזה מורה שמהעבר אותי מכירה וואלה היא שירשורים עליי ממלאה ללא הפסקה ואותי ישר מעמידה בפינה עלק כל מורה על תלמידה כמוני חולמת אני מאוד מקווה שעכשיו מורותיי לא נפלו מהמיטה וקיבלו איזו חבטה וישר תצא להם זעקה חן החוצה מיד ומחר תגיעי לבית הספר עם הורייך יד ביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם את רוצה לברך את המורים בישראל בברכה נחמדה אז ברכי שלא יהיו תלמידים כמותי תודה לאל חחחחחחחחחח

מה אומר ומה אספר, הלל

את חן לבית הספר נקבל נלמדה משמעת ודרך ארץ והיא אותנו תלמד לשרשר במרץ

חחחחחחחחחחח בילבלת אותי

רציתי לכתוב לך הודעה אבל לחצתי על שלח ולי נגרם מפח עכשיו נתחיל את הכל מחדש יש המורה התקבלתי עכשיו אשלח לך עדש

למעלה