שרשור אהבה

שרשור אהבה../images/Emo23.gif

את השמים לי בצבע כחול צבעת ואת החיים בצהוב בוהק הארת כל יום הוא חגיגה של אהבה, סיפורים ושירה כל יום מתעוררת עם שיר חדש בלב ואומרת אך כמה טוב ולא דואגת שבפורום נשואים נשואות יש חברים והמון חברות

נשית~37

New member
טוב טוב חחחחחח

הבנו את הרמז
את לחיי צבעת בוורוד את שפתיי באדום את עיניי הארת בכחול על לוח ליבי פרשת קשת של צבעים הממממ....נגמרו לי בצבעים חחחחח

חתולון*

New member
../images/Emo23.gif פתחת לי בלב ומחזיר לך ../images/Emo39.gif

השמיים צבועים אכן בכחול ולא מטמין את ראשי בחול צובע לך כל יום את הדרך מחדש ולא שוכח לנשק לשלוח פרח ולמסור לך ד"ש חגיגת האהבה שכאן את פותחת מקווה שבסוף תהיה גם מוצלחת כפי שאמרת כמה טוב לנו כאן רק שלא תבוא "סופת הוריקאן" יש חברים ויש חברות ולא צריך שום אזהרות את ילדה גדולה ואני רק משגיח מידי פעם בא, כותב, בורח ומגיח. חתולון

מריחים אהבה באויר-ממשיכה ברשותך

של משהו אדיר של פריחה ולבלוב של גשם וחול צהוב של שמיכת פוך ביד ושוקולטה בצד

חתולון*

New member
קרן אור לי.... ממשיך

חבל שהמשהו האדיר מיד מסתיים ואני בכלל לא באתי לאיים יש לי אישה שלי היא מחכה הולך לי אליה, לפני שאחטוף מכה ואסיים ב חחחחחחחחחח לילה טוב לכל החברים והחברות חתולון

לילה טוב וחלומות נעימים../images/Emo29.gif

של ים כחול רגוע חיוך של תינוק בן שבוע שמחת משפחה ושלא תהיה מלחמה

חתולון*

New member
עשיתי רענון ונשארתי עוד רגע

אצלי הכחול נמצא על הגג ויום בלי כחול, אצלי הוא חג... חיוך של נהג/ת עושה טוב על הבוקר רק סעו בזהירות, שימרו על הג´וקר הים הכחול שמרגיע את כולם וחיוך התינוק שבא לעולם מוסיף חיוך ושמחה ואושר כפנינים ואת זה רואים מיד על הפנים שיהיה לכם/ן לילה טוב ולילה טוב למנהלת חתולון

אמממממממ................

פרח פורח
ליצן שמח
כדור עגול
ועולם גדול שושנה ביד אהוב נצמד ועם מאוגד כלב נובח
חתול מילל
ואופססס התחרז לי רק אוהד מקלל חחחחחח שפן בתוך כובע
צפרדע קופץ לגובה
חיפושית אדומה
דובי מדליק
וחילזון שמציק
תמנון רב זרועות
ואופססססס נגמרו לי החיות

../images/Emo23.gif

ואני את שלי תורמת בתמונה בצבע ורוד כי אהבה אצלי מצטיירת כדבר פסטורלי מאוד....

אהבה.........המשך

אהבה בין הורים לילדיהם אהבה בין שירים ליוצריהם אהבה בין חברים אהבה שתשאר לעולמים

וחס וחלילה שלא יבוא הרוע

מאיתנו יקח את הרוגע שידבק בהם (בני דודינו) האהבה לעולמי עד נדברה דיבורים של שלום וצמיחה שמחה, גילה ודיצה

שמחה

שמחה מתוך הבנה שמחה שתתן טוב בלי רע שמחה של ילד ולידה שמטילים לאורך השדרה בלי פחד וחרדה שימחה של נתינה מבלי לחפש תמורה שמחה שיגיע השלום ולא יהיה זה חלום

למעלה