שרשור-אגו.

שרשור-אגו.

והפעם, דורון החתיך. [jt7785 ]

דורי :)))

אין לי יותר מידי מה לספר. רק שממה שהכרתי אותך, אתה אחלה בחור יש לב זהב
אתה משעשע ויש לך אוטו מגניב [הסגול...
] פשוט... מותק

dodow

New member
../images/Emo187.gifאממממ:)

אני לא מכירה אותך אבל אני אשמח להכיר... אני בטוחה שאתה בחור טוב חחח אני לי, דרך אגב=]

שעוכי

New member
שרשור אגו לדורון,

הרי כל מה שנכתוב הוא כבר יודע. הבחור הכי מקסים, אוהב, רגיש (כן כן), חכם (חוקר מימדים), חתיך אמיתי, מצחיק על, מוכשר (בשירה, ציור, נגינה, ריקוד, הכל), מתלבש מצויין. האמת שגם כל התיאורים האלו לא מספיקים. הבן אדם שהכי קרוב אליי. מצליח תמיד להעלות לי חיוך בלי להתאמץ בכלל, רק בעזרת נשיקה במצח. אני יכולה לבלות איתך נצח נצחים, לגלות עוד ועוד את הבחור שטות שבך:) אין אף אחד שלא אוהב את הבטחון העצמי שלך, הדורוניות הזו..מודל לחיקוי. אני אוהבת אותך כלכך, כמו שלא חשבתי שאפשר. מאיצ'. נ.ב, אתה לא שמן.

דורון../images/Emo99.gif

חתיך חכם, אתה כזה פילוסופי לפעמים ומבין הכל מהכל! מוכשר מצחיק יש לך יציאות כאלה קוברות! החצי השני של מאי
ומשלם בכרטיסי אשראי באגאדיר

פחיחצה

New member
דורוני

טוב ביננו אתה לא צריך שרשור אגו
אבל.. אתה שחקן המונופול הטוב בעולם ומצליח להביא אותי למצבי נואשות בהם אני מוכנה לשלוף שטרות של חמישים יורו מהארנק, ולשלם בהם את חובותי. אתה היחיד(טוב בעצם גם עם מאי) שאני רוצה לטוס איתו לדוד עופר, שהוא הדוד החביב עלי כמובן ולהתפלח לחתונות שלא הוזמנו אליהם. כמו כן גם לחתונות שלא הוזמנו אליהם בארץ... טוב נגמרו לי הדברים המבדרים אז... נו אתה דורוני כזה ואתה מאד מוצלח..

האגו שיש לא מספיק?

טוב מאמי, לי קשה עם השרשורים האלה... כי מה שאני חושבת אתה יודע:) אוהבת המון, אתה מקסים!

מצאת לך למי לעשות ניפוח ../images/Emo3.gif

אחלה ציצים. קצת צריכים להשתפר אבל ככה זה כשיש את אמיתי

S h A b i T

New member
דורוני../images/Emo13.gif

הבנאדם היחיד שהאמין בי שאני מסוגלת להוציא רישיון בבוא הזמן, הראשון שהסכים לי להפגין את יכולתי על האוטו הסגול למרות שחייו היו בסכנה והיחיד שתמיד דאג שאגיע הבייתה בריאה ושלמה (חוץ מאבא של אמאור כמובן
). אני לא יודעת איך להגדיר אותך, אני באמת לא מוצאת את המילים. ואני לא חושבת שצריך. רק חייבת לך תודה גדולה על מבט אכזבה חודר שקיבלתי ממך באחד מן הימים הפחות טובים שלנו שגרמו לי לקחת החלטות קצת יותר נכונות בחיים. תודה על כל טיפת אמון והמון הקשבה. (אגב, אני חושבת שתהיה קצת גאה.. צריך לעשות איזו השלמת פערים קטנה..
) יאללה, תתחתן כבר עם שעוכ שתהיה בינינו קרבה משפחתית.
המוני אהבה.

איי דורון.

דורון זה האוטו הסגול, וצומת מורשה, והיומיים של סיום החופש - גני התערוכה+חיפה+ירושלים[הבית של צביקה
], דורון זה נתניה, והעומר, והאומץ. נראה לי גל עד היום זוכרת לך את האומץ הזה
, איך שהפקרת בידיי את ההגה. דורון זה החשות והדיבור והבטחון. דורון זה הכורסא וההופעה בכפר-סבא, ובאר טוביה, ודורון זה קריית שמונה, והדרבי ההוא, ו"אם חבר שלי ימות, אני אגיד 'אה..הכרתי אותו'..", "אם חבר שלי יתקשר ויגיד שחטפו אותו, אני אגיד 'מה אתה רוצה שאני אעשה..?'.." דורון זה האלפחורס והדיסק והספרון, דורון זה לדווח על פקקי תנועה לגלגל"צ, טוב, זה כבר דורון ועוד מישהי. דורון.... דורון זה מאי. אז יאללה, תתחתנו
.

Z A M i

New member
דורון../images/Emo99.gif

באיחור מטורף- אתה פשוט בן אדם מדהים, אחד האנשים שאני שמחה שיצא לי להכיר.. וכמו שכבר אמרו פה, אתה לא ממש צריך שרשור אגו..
אני פשוט אוהבת אותך..

למעלה