שרשור-אגו.

moshe butt

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gifהמנהל עמרי../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

כפי שאמרתי לך בבראשית הכרותנו שאני ממש ממש מתחיל לחבב אותך. עכשיו, עכשיו אני אפילו לא יכול לתאר עד כמה אני אוהב אותך, וזאת אף על פי שלא יצא לדבר איתך הרבה... עמרי, אתה אדם נחמד, טוב לב, חמים, רגיש לסביבתו, אוהב, נאהב ושלא נדבר בכלל על אדם מדהים (חיצונית ופנימית)
עמרי, אין לך מושג את כמה אני מעריך ואוהב אותך, וזאת בשל סגולותיך ומעלותיך הרבות. ואני לא אומר את זה סתם. כי אתה באמת אדם מיוחד. וחוץ מזה אתה אוהב חתולים, אז איך אני לא אוכל לאוהב אותך?
תעשה
לי
ילדים
-משה-

חנושש

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אז זה לא שאני מכירה אותך יותר מדי מקרוב. אבל לא קשה להבין ולראות שאתה פשוט משהו מיוחד. **אולי השרשור הזה יוכל להראות לך כמה אנשים יש פה שעומדים לצידך ואוהבים אותך** אז עומרי:) ילד מקסים,מצחיק,מדהים ואי אפשר להתעלם שאתה פשוט יפה
שיהיו עוד הרבה ימים עם תמונות שטות ;)

גרררררר!! ../images/Emo6.gif

עומרי
עוד לפני שממש יצא לנו לדבר, לקח לי שניה וחצי להבין קצת ממה שאתה. בן אדם מקסים ואמיתי, שכל כך כיף לדבר איתו. ובכל זאת, אני אשמח להכיר אותך יותר.
ענק.

מתנות

New member
עומריקי....

אתה תמיד מעיר בי משהו. גם כשהכל ריק, אפילו הראש, אתה תמיד משנה משהו. גורם לי להתרגש ולהתפעל מהאדם שאתה, גורם לי להתרכז בך כשאני לא מסוגלת להקשיב יותר לכלום.
אתה מביא אליי מחשבות חדשות.. גורם לי לחזור הביתה עם דברים חדשים במוח. ותמיד אני רוצה לדעת יותר, להתקרב יותר... להצליח לנפץ את מסך הזכוכית שאם מסתכלים מספיק טוב, אפשר להבחין בו. ואפילו כשיש כל כך הרבה חיוכים וחיבוקים והמוני דברים מסביב, נדמה לי שהמסך הזה נשאר... אז יותר משהייתי רוצה לעשות את זה, אני מאחלת לך שמישהו יצליח.... שאתה תצליח לתת לעצמך, למצוא את מה שטוב לך בלי פשרות. אני מאחלת לך שפשוט תהיה. שתזכה באמת שאתה. זהו, גם ככה חפרתי. פשוט תדע שאני אוהבת אותך. ואף פעם לא שוכחת אותך. יום טוב.

שעוכי

New member
מיוחד.

תמיד כיף שאתה נמצא, כזה יפה יודע מה להגיד, מה לשאול.. ולי ולדורון יש אהבה ענקית בלב אליך.

yafit17

New member
עומרייייייייייי../images/Emo99.gif

נשמת אפי משוש חיי אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך כמה יופי בבן אדם אחד כמה?? אתה יודע מה אני כבר חושבת עלייך אם קראת את המכתב!

LoLi Goddess

New member
עומרייי ../images/Emo99.gif

פשוט בנאדם מדהים!! מכל הבחינות... אני עוברת ניתוח לשינוי מין רק כדי שתעשה אותי מאושרת!!

naama0

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

אתה איש מדהים ששום דבר לא ישנה את האכפתיות ואת האהבה הענקית שיש בך !!

מתוך שיחת טלפון

אחת, וכמה שיחות באייסיקיו, (אחרי שפירסמתי ברשמי הודעה שאני צריכה מישהו לדבר איתו, ואתה הגבת). וגם זה נורא מזמן (מעניין אם אתה זוכר)- בנאדם אכפתי נורא, אמיתי כזה. חם, אוהב ומצחיק:) וחתיך בטירוף
בקיצור, מקסים.

וואו ...

אין לכם מושג בכלל מה זה עשה לי, מעבר לטפיחת אגו
. מסתבר לפעמים שאתה מקבל את החיזוקים שאתה באמת ה-כ-י צריך אותם. באמת תודה לכולכם, ואל תגלו, אבל שקראתי את השרשור עמדה שם דמעה קטנה שאיימה להתפרץ.

../images/Emo85.gif אהבת חיי../images/Emo99.gif

ואני באמת מתכוונת לזה מסמל בשבילי כל כך הרבה דברים שאני לא יודעת מאיפה להתחיל..

שמיקי

New member
ושוב- באיחור ענקי

עמרי.. אין הרבה להוסיף למה שאמרו כבר אתה מיוחד וחבל שהתרחקנו כ"כ, שאנחנו בקושי מדברים.. אך למרות הכל, אתה מקסים, ויש לך מקום שמור אצלי בלב.
ולא לשכוח, זה הכי חשוב, אתה חתיך על

למעלה