שרשור-אגו.

שרשור-אגו.

והפעם, כל מה שיש לכם להגיד לֶ/על עומרי. [עתיד אור הירח] לכו על זה.

2shahar

New member
../images/Emo99.gif

חתיך-על מקסים רגיש מהמם מצחיק וחתיך-על

נשמת

New member
...

ילד יפה, מבפנים לבחוץ. ילד רגיש וכובש. אחד שמגיע לו חיים שלווים, שמסוגל לבנות כאלה מכל גובה תהום שהיא. מסוגלות גדולה, וגם זכאות. המון אהבה
ואמונה, יקר שאתה.

liloosh tt

New member
../images/Emo99.gif

כ"כ אוהבת אותך. כ"כ הרבה. מלא בטוב לב. אין כמוך בכל העולם, אתה כבר יודע.

S h A b i T

New member
ה-ו-מ-ו. ../images/Emo13.gif

נשמה שלי, חיים שלי, האור שלי :) עברנו יחדיו תקופה יפה וקצת מבלבלת
עוד כמה שנים נתחתן, נקום בבוקר אל תוך שיחה כבדה מהחיים, נרכך אותה עם סרט טוב בטלווזיה ונעשן את הסיגריות שלך מהבוקר עד הלילה :) אתה תכין לי סלט גדול כל שישי בבוקר (אחרי שכל הלילה אני אנקה את החרא של החתולים שלך) ואז בערב נצא למועדון של הומואים עם הג'יפ שלך ואני אבין בפעם המיליון שאני חיה בסרט, ושברגע שמצייץ לכיוונך איזה הומו אתה שוכח מקיומי.
הרסת לי ת'חיים. אבל אני אוהבתותך יפהיפייה שלי. מוווואה.

Dark Tear

New member
עומרי../images/Emo13.gif

הראשון והחביב ביותר. הלוואי והיינו יותר קרובים.

Tomer TR

New member
עומרי :)

בנאדם זהב
כל בחור או בחורה שיכירו אותך ישר יבינו איזה מזל יש להם שיצא להם להכיר אחד כמוך, י'חתיך. תאמין בעצמך ותגיע לאן שתרצה, מקסימום אם תתקע בדרך הג'יפ שלך יחלץ אותך משם וזה...
שמח שיצא לי להכיר אותך!

עומרי.

אני לא מצליחה למצוא את המילים הנכונות.. יש בך פשוט מן קסם כזה, משהו מיוחד ונדיר. "ולא צריך לדבר כי את הכל אומרות העיניים". אני לא מכירה אותך כל כך טוב אבל אחרי כמה פגישות,כמה הופעות,מבטים ומילים..אפילו ממש בקטן, משהו נקלט. משהו מיוחד ויחיד במינו. ועדיין, אני לא חושבת שיש לי מילים שיתארו.
תשמור על זה.

-../images/Emo41.gif-

עומרי, אתה בהחלט אחד מאלה שלא קשה להתאהב בהם, אפשר לראות את זה בקלות רק מהתגובות שמעליי. :) מתחברים אליך בקלות ונראה לי שכמעט אף פעם ההתחברות הזו היא לא סתמית. משהו בך עמוק, מרגש. גם ברק בחמש דקות של דיבור איתך, זה אף פעם לא יהיה סתם. תמיד יהיה את המשהו הזה מעבר, שמראה כמה אתה אנושי, אמיתי וכנה. הכנסת לי המון משמעות לחיים, בכל דבר קטן. אוהבת ומתגעגעת מלא.

mooshki

New member
עומרי

אני כמעט ולא מכירה אותך אישית, אבל גם מרחוק אפשר לראות- יש בך איזשהי כנות, משהו אמיתי בעיניים שאני מאוד אוהבת. וחתולים, זה טוב לב נדיר.
וחוצמזה אתה מאוד מצחיק אותי, וכמובן סופר הוט - אי אפשר להתעלם

RtOoNmY

New member
לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב../images/Emo70.gif

ממש מקווה להכיר אותך..

Dug E

New member
כמו שאני תמיד אומר:

ההומו היחידי שאני אוהב. אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי..אז זה ההומו הראשון שאני אוהב!
.

למעלה