שרשורשיר

MS6

New member
ועכשיו לת'כלס...

סינרגיה בכל מה שנוגע לאיכויות לא משהו מיוחד בוא נאמר.. מדובר בלהקה מאוד בינונית בכל מה שנוגע לאיכויות מוסיקליות... הם ממש נשמעים כמו חיקוי של להקת nickelbak האמריקאית, גם הסולן נשמע בדיוק כמו הסולן שלהם. הם להקה חדשה ולכן צריך לתת להם זמן אולי עם השנים הם ישתפרו, בכל אופן כמובן שאי אפשר להשוות אותם לענקי רוק אחרים כמו אביב גפן (עם כל הסלידה שלי) וברי סחרוב...

משההההההההה...

אני ממש שמחה באמת... שאתה מודה שאביב גפן ענקיייייייי !!!!1
ואני עדיין נגדך, בקטע של הלכלוכים על סנרגיה כי גם אם הם יחקו לא משנה את מי, המוזיקה שלהם טובה =) וזהו, עשית אותי מאושרת עכשיו ... " ענקי רוק אחרים כמו אביב גפן "
ודרור אתה עדיין
( הייתי חייבת :] )

די די

תגיד שאתה רוצה להתכתב איתי באיסי, או לשמוע את קולי הגברברי בפלא .!

Ron Golani

New member
מדברים שטויות...

מה אתם מדברים בכלל.......איך אפשר להשוות את סינרגיה לברי סחרוף, לאביב גפן ולשלמה ארצי?! מה אתם נורמלים, סינרגיה הרבה יותר טובה מכל אחד ואחד מהם.... רוחה אל תקשיבי להם הם לא מבינים במוזיקה...(וזה לא עיניין של טעם כרגע)... כי את אביב גפן נכון שיש לו שירים יפים והכל ויש לו שירים שאני אוהב אי אפשר להשוות ללהקה ובמיוחד לא כמו סינרגיה...
אין שום קשר לקרמבו סתם היה נראה לי חמוד לשים אותו

עומרגמן

New member
קבלו את ה-שיר ויש גם מוסר השכל בסוף

אגדת עם מקסיקנית שוטי הנבואה לחן: ג'ה שני מקסיקנים על רכס השמש גבוהה במרום אומר האחד היי חואן פקח עינך אתה עוד תיפל לתהום חואן כמו שהוא מהלך לו שקוע באיזה חלום לא מבין מה הוא אומר הוא צוחק ומחייך לו חוזה איפה יש כאן תהום ועברה דקה עוד דקה עוד דקה עוד דקה עד אשר שמע חוזה את הדפיקה אהה אהה למרות שכאילו אין טעם חוזה מנסה צעקה וואלק הוא לא מאמין אבל פעם אחר פעם שומע באוזניו מן אנקה חוזה משלשל מיד חבל כך עוברות איזה עשר דקות כן הימשוך הוא ימשוך הוא נכון לכל סבל אך חואן שתי ידיו קצת שבורות כי עברה דקה עוד דקה עוד דקה עד אשר שמע חוזה את הדפיקה אהה אהה חוזה צועק תפוס ברגליך חואן גם רגליו לא כתיקנן חוזה לא נואש אז נסה בשינייך בסדר עונה לו חואן חוזה כורך את החבל סביב סלע כורך ומושך וכורך חוזה הידיד עושה נא בסלע כורך ומושך וכורך כי עברה דקה עוד דקה עוד דקה עד אשר שמעו אוזניו את הדפיקה אהה אהה זה סיפור על שני מקסיקנים עם כח נגד גובה קדומים נוראים חואן כבר מתחיל את החבל לקרוע בלחץ של אהבה פראית חוזה ידו כבר מתרופפת נגלים פני חואן המסכן יואיואיואיוא חואן אתה חי עונה חואן כן כי עברה דקה עוד דקה עוד דקה עד אשר שמע חוזה את הדפיקה אהה אהה לפיכך מוסר השכל מי שנדפק פעם אחת לא יכול להיגמל מזה !!!!!!!!!!!!!!!!

MS6

New member
שיר אהבה בדואי

צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח ליטף הוא את גופה הרך והסופה טרפה הכל חדל להיות כמו החולות אני רוצה אותך כמו סלע אז הבטיח לא לנדוד שוב כמו החול כשהרוחות אותו ליטפו בעוז אחז במוט האוהל אוזניו אטם הוא לא לשמוע לא לנשום כלל את הצליל אתה נווד לחש מדבר אתה נקבר באוהל צר והכבשים פעו בואדי כמו חליל הו הו הו הו הו קול קורא לנדוד לנדוד הו הו הו הו הו קול קורא לנדוד לנדוד וכשפרצו השיטפונות שכח את כל מה שהבטיח אל הצלילים של החליל הושיט ידיים בסופה במחול טרוף בקני הסוף נסחף שיכור כמו חול ברוח גם הסלעים פרסו כנפיים כמו אנפה וכשחזר שוב על סוסו להעמיק את מוט האוהל על היריעות היא בחוטים ובצבעים מילים רקמה ברוך שובך בוגד אחוז היטב במוט האוהל כי גם אותי סופה נודדת סחפה

JaboGirl

New member
Tell Me Baby

Red Hot Chili Peppers Tell Me Baby They come from every state to find Some dreams were meant to be declined Tell the man what did you have in mind What have you come to do No turning water into wine No learning while you're in the line I'll take you to the broken sign You see the lights are blue Come and get it Lost it at the city limit Say goodbye Cause they will find a way to trim it Everybody Lookin' for a silly gimmick Gotta get away Can't take it for another minute This town is made of many things Just look at what the current brings So high it's only promising This place was made on you Tell me baby what's your story Where you come from And where you wanna go this time Tell me lover are you lonely The thing we need is Never all that hard to find Tell me baby what's your story Where do you come from And where you wanna go this time Your so lovely are you lonely Giving up on the innocence you left behind Some claim to have the fortitude To shrewd to blow the interlude Sustaining pain to set a mood Step out to be renewed I'll move you like a baritone Jungle brothers on the microphone Getting over with an undertone It's time to turn to stone Chitty chitty baby When your nose is in the nitty gritty Life could be a little sweet But life could be a little shitty What a pity Boston and a kansas city Looking for a hundred But you only ever found a fitty Three fingers in the honeycomb You ring just like a xylophone Devoted to the chromosome The day that you left home

אני לא מבינההה?!

מי מדבר רעות על סינרגיה.1!? תתחילו לשקול מילים חמודים שלי...יש להם אחלה של שירים..ואחלה של ביצועים..אזזזזזזזזז חבל..לכם.. זהו זה מה שרציתי להגיד..אזז שיהיה שבת שלום..

לינויההההה

אל דאגה חמודה כל עוד אני כאן אף אחד לא ידבר על המדהימים (סינרגיה) שלי...... עוד מעט אני יוצאי איתם דיסק אז תוכל להתרשם מהם יותר טוב!!!!

אהובתי היפה לינוי =]

הם הדבר היחיד שיש לך טעם בו . . חחחחחחחח פשוט אוהבת אותך , את תבואי לבית שמש ונזרוק את משה איפשהו פצוע , הוא יתחרט
אהההההההה ודרך אגב את יפה ואני לא
( בסוף רשמתי
) ועכשיו אני חונכת את החתימה שלי =] חחחח , חפרתי אש!!! (ליטל , "אש" )

רחליייי..

קודם כל תגידי בע"ה..ודבר שני..כמו שהדר אמרההה אזז זהו שלא..!!!... והדר נשמה שלי..מה שאמרת אני יפה משו כזה...אז חבלללללל מאוד..צאי מיזה חחח... שבת שלום..!!

קבלו אחד יפה שלהם..

למרות שהדר שמה אותו פעם אני ישים שוב... אשם ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן ורועי גפן עכשיו גיליתי שאני אשם אני חושב על זה ולא נושם רוצה לגעת בך ואת רחוקה רוצה לדעת שאת לא בוכה נראה לי שאת עשית הכל בכוונה, רצית יותר ממני ואני במבוכה. זה לא שלא ניסיתי, אני רציתי כן להיות ביחד אני עף ואת עוצרת ומספרת שזה אני ששוב טעיתי עכשיו גיליתי שאני אשם... קיויתי שאולי תראי את הטוב שבי, אבל את לא רוצה את מה שיש לי להביא. חשבתי שעשיתי אבל הייתי זה שמקווה שאת תמיד תהיי כאן, תשארי כאן, ואת פתאום הולכת

לינוייייייי

ולכל מי שעדיין לא הבין.......רק אני ואך ורק אני מככבת פה עם סינרגיה אוקיי?

השיר שלייייי

(עוד שבוע חתונה של אחותי) על קו הזינוק ביצוע: החברים של נטאשה מילים ולחן: מיכה שטרית על קו הזינוק לפני המרוץ בו אני ואת עומדים לרוץ בכדי לשבור את השיא שלי ושלך שהוא לא גבוה ולא נמוך שיא ממוצע שאני לא רוצה ואת לא רוצה רוצים גבוה בשמיים לנגוע ואני מתבלבל ונופל אה... אה... אה... אה... יריית הזינוק, את פותחת מהר ואני אחרייך אני לא מוותר עומד בקצב שאת מכתיבה והקצב מהיר הוא כל הזמן מתגבר אף אחד מאיתנו על כוחו לא שומר ונדמה שקו הסיום מתרחק עוד יותר. ואני מתבלבל ונופל... הקפה אחרונה, לי יש קשיי נשימה אני מפסיק לרוץ, עומד לפינה ורואה איך את חלומך את מגשימה ואני מתבלבל ונופל...

למעלה