שרשורשיר

שיהיה מזל טוב לגיסתי היפה ../images/Emo13.gif

היא תשרשר את זה שבוע לפני החתונה שלנו חחחחחחחחחחחחח
דרור אני מתה עלייך , למרות שאתה בלאגניסט

אין לי ספק שהיא תאהב אותך

גם אם לא תלשין, .. היא אוהבת אנשים מוזרים ( אבא שלי לדוגמא
) וחוץ מזה, מי שיקרא את זה יחשוב דברים
אני ילדה טובה מבית טוב
חחחח ואני אוהבת בחור טוב=] חח אותך

חחחחחחחחחחח וואי קרעת אותייייי

אנשים מוזרים כמו אבא שלךךךךךךך
אין ספק שאת באה מבית טוב. בקשר לבחורה אני בספק

אז מה אני בחור ???????

ושתכיר אותו בע"ה תבין למה אמרתי את זה =] דרור.. אתה אתה אתה, אין לי מילים .

אל יודע....את מצטלמת עם כאלה...

חחח סתם.... טוב, אני מציע שתלכי לישון....לא עשית את זה מספיק ביממה האחרונה
(טוב מספיק עם שיחות האייסיקיו האלה...אחרי זה ימנו אותי בקבוצת המגיבים האייסיקיויים....). בואי נדבר על דברים חשובים... [אגב כל מי שמבקר במעו"ז ברקן חייב לקרוא את "פינת הערך המוסף"שלי, בלוח בחדר רכזים]

אני אני אני אני

אני אקרא , אל תוריד אותי עד עוד שבועים וחצי שאני מגיעה לביקור
אני ישנתי היום מלא רק בגלל שזה לא הצליח עם כול הלחץ של המבחנים שהכרחת אותי ללמוד אליהם
וחברות שלי רק נראות בחור, הן נשיות איפשהו בתוכן.חחח

תגיד מה מה מה מה מה מה

הקטע דרור מה מה מה אתה מזלזל בי בוא בחוץ
אני ערסית שאני רוצה
וחוץ מזה זה לא באמת מצער אותך שאני באה שמעתי אתה סופר דק' ושניות ..........!!!!

את מבצמש...זה דיי ברור

מהההההה??? ממי שמעת את השמועות הזדוניות הללו???? תודה רון... אגב, בתור קורא קבוע, אולי תספר על הפינה האחרונה? (התקלתי אותך), לפחות ככה נכניס קצת ערכים לפורום הזה.

שמעתי שמעתי

מקורות מידע חסוי......... ! אני יודעת שאתה מת שזה יגיע אז אל תכחיש בבקשה :p

Ron Golani

New member
זה השיר שלי.....

פרחים בקנה ביצוע: להקת חיל התותחנים מילים: דודו ברק לחן: אפי נצר כשאביב נרדם יעור בחוורון בשדות האש ייתם הקרב האחרון ובוקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר, ברון. השמש ידם בין עזה לרפיח, ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון. ילדה אחת קטנה ובידה זרים, לעיר הלבנה תצא אז בשירים, ולחייל נרגש תשים סביון בדש, והשמיים כה בהירים. השמש ידם בין עזה לרפיח... החיילים לעיר יגיעו בעם רב, עם נערות ושיר ועם פרחי זהב, וכל אשר אתמול ידע מכאוב ושכול לא עוד ידע שלכת וקרב. השמש ידם בין עזה לרפיח... -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- לא יודע מה איתכם אבל השיר הזה תמיד נותן לי את התחושה למשיך קדימה ולא להפסיק.....

Losing My Religion

Ooh, Life is bigger It's bigger than you And you are not me The lengths that I will go to The distance in your eyes Oh no I've said too much, I set it up. That's me in the corner That's me in the spotlight Losing my religion Trying to keep on with you And I don't know if I can do it Oh no I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try Every whisper Of every waking hour I'm Choosing my confessions Trying to keep an eye on you Like a hurt, lost and blinded fool, fool Oh no I've said too much, I set it up Consider this, consider this The hint of the century Consider this The slip that brought me to my knees, failed What if all these fantasies Come flailing aground Now I've said too much I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream That's me in the corner That's me in the spotlight Losing my religion Trying to keep on with you And I don't know if I can do it Oh no I've said too much I haven't said enough I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream Try, Cry, Why try? That was just a dream Just a dream Just a dream, dream

שלייי

מיום שאת הלכת הכל נהיה אפור אפילו כל השירים נמוגו לי כחלום אבל נותרו בי זכרונות על אהבה והיא איננה עוד אבל נותרו בי זכרונות על אהבה והיא איננה עוד מי המציא את המילה? אהבה! שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה? שלפעמים גם בא לבכות מי המציא את המילה? אהבה! והיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה? שלפעמים גם בא לבכות הייתה יפה כל כך מכל העלמות פניה כמלאך הרסו אותי פתאום אבל נותרו לי זכרונות על אהבה והיא איננה עוד אבל נותרו לי זכרונות על אהבה והיא איננה עוד מי המציא את המילה? אהבה! כן היא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה? שלפעמים גם בא לבכות מי המציא את המילה? אהבה! והיא שורפת לבבות אכן זו דרך אבודה? שלפעמים גם בא לבכות מי המציא את המילה...

בישי89

New member
one way or another

One way, or another, I’m gonna find ya, I’m gonna get ya get ya get ya get ya One way or another, I’m gonna win ya I’m gonna get ya get ya get ya get ya One way, or another, I’m gonna see ya I’m gonna meet ya meet ya meet ya meet ya One day, maybe next week, I’m gonna meet ya, I’m gonna meet ya, I’ll meet ya I will drive past your house And if the lights are all down I’ll see you around One way, or another I’m gonna find ya I’m gonna get ya get ya get ya get ya One way, or another I’m gonna win ya, I’ll get ya, I’ll get ya One way, or another, I’m gonna see ya, I’m gonna meet ya meet ya meet ya meet ya One day maybe next week, I’m gonna meet ya, I’ll meet ya And if the lights are all out I’ll follow your voice downtown See who’s hanging round One way or another I’m gonna lose ya I’m gonna give you the spill Or slip on a hill for another I’m gonna lose ya, I’ll trick ya, I’ll trick ya One way, or another, I’m gonna lose ya, I wanna trick ya trick ya trick ya trick ya One way, or another, I’m gonna lose ya, I’m gonna give you the slip I walked down the hall stand on the bottom wall Where I can see it all, find out who you are Lead you to the supermarket checkout Specials are a wrap you get your savings out. One way or another, I wanna get ya, I’ll get ya, I’ll get ya get ya get ya get ya One way or another, I wanna get ya, I’ll get ya, I’ll get ya get ya get ya get ya One way or another, I wanna get ya, I’ll get ya, I’ll get ya get ya get ya get ya One way or another, I wanna get ya, I’ll get ya, I’ll get ya get ya get ya get ya One way or another, I wanna get ya, I’ll get ya, I’ll get ya get ya get ya get ya

למעלה