שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אחינועם ניני מילים: לאה גולדברג לחן: אחינועם ניני וגיל דור קרבתך וקרבת הים גזלו את שנתי. נשמת אפך נשבה מן הים ותחדור, מלוחה, אל ביתי. וגלים בדכים עולים בבכים למרומי אהבתי. בואי כלה - בירח אדום מול הים מפכה דמך. בירח אדום מול הים דמי ודמך. וגלים בדכים זועקים בבכים את שמך, את שמך, את שמך, בואי כלה. איך אסגור את חלוני וקרובה הסופה? איך אסגור את חלוני ואת יחפה? איך אסגור את חלוני והים קרא? איך אסגור את חלוני ואת ערה? והאוח מלב הליל את שנתי קרע? בואי כלה.

../images/Emo220.gif

שורדת ביצוע: ניסו סימן טוב מילים ולחן: ניסו סימן טוב פותח לי דלת של יום המחר מנסה להחזיר את היום שעבר ושתי עיני טועות בדרך מנסה לעלות על דרך המלך אחת היא שורדת עולם בשתיקה ואחת זועקת מתוך הנשמה פותח עוד דלת ואת יפה מנסה לדבר ולא מוצא מילה גם אני חיכיתי שוברת שתיקה גם אני פיללתי לכזאת אהבה דמעה נושרת חיוך גדול איתך מרגיש אשרוד את הכל אחת היא שורדת... לו הייתי לוקח אותך הרחק מכאן מטפס על העיר ועוצר את הזמן שלי איתך כי לך נבראתי ואת יודעת שעמוק בפנים את בי נוגעת

Barbra Streisand - Woman In Love

Life is a moment in space When the dream is gone It's a lonelier place I kiss the morning good-bye But down inside you know We never know why The road is narrow and long When eyes meet eyes And the feeling is strong I turn away from the wall I stumble and fall But I give you it all With you eternally mine In love there is No measure of time They planned it all at the start That you and I Live in each other's heart We may be oceans away You feel my love I hear what you say No truth is ever a lie I stumble and fall But I give you it all I am a woman in love And I'd do anything To get you into my world And hold you within It's a right I defend Over and over again What do I do? I am a woman in love And I'm talkin' to you You know how you feel What a woman can do It's a right I defend Over and over again

מי מתאר לעצמו איזו להקה מככבת אצלי?

[נכון צדקתם!!! עד אלייך ביצוע: סינרגיה מילים: רון הופמן ורועי גפן לחן: רון הופמן מדוע את כל כך נראית שונה מדוע המבט שלך עצוב וכמה רגעים עברו מאז שבאתי ואמרתי לך שלום אז אל תתני לדרך לייאש ביחד נעצור ונבקש שיום אחד נחזור ונהיה ביחד זה אחד שמנסה. תסתכלי הרחק מכאן, זה אני שמגיע עד אלייך אבוא... רציתי רק לומר לך שאני אגע בכל פינה שתבקשי ובכל אוהבייך אלחם אקח אותך אלי ולא אתן מבטיח שזה לא יקרה יותר עכשיו זה כבר הסוף אני חוזר פיתחי אלי את כל מה שסגור, פתחי כי זה אני...

אני לא מרשה לאסתר לשמוע סינרגיה..

היא שומעת באוטו רק דיסקים שאני צורבת לה

אור זוכרת שאמרת הלו הלו חחחחחחחחחחח

וואי נזכרתי עכשיו כי שמעתי שיר ששמעתי עם אסתר באותו רגע שהתקשרנו .. חחחחחחחחחחח

MS6

New member
שום סינרגיה לא תהיה אצלי באוטו

אני מעדיף מוסיקת עם ארמנית אם יש לך...

משה שיטרית

לא לזלזל בבקשה בסינרגיה..... אני בקרוב יוציא איתם דיסק ואז לא יהיה לכם מה להגיד.....

באמת מה אתה מזלזל ?! הם ליגה עולמית

מתחת לאביב גפןן שכחתי שאצלך .. ברי סחרוף, הכי סטייל זוכרת אסתר

אני אומרת ככה

אביב גפן , ברור מעל כוללללללללללם , לפני ליטל בן מוחה,, חח סתם היה מת !! אביב גפן סינרגיה וברי סחרוף למרות שיש שיר של ברי עם אביב והוא מדהים היה לי אותו חודש ומשהו בשין וזה הכי הרבה ששיר החזיק אצלי !!!!!!! =)

JaboGirl

New member
אה?

כמו שחכמים אחרים כבר אמרו לפני, את משווה בין ברי סחרוף לסינרגיה? אישית גם אני ממש לא סובלת את סינרגיה. את אביב אני אוהבת אין לי מה לומר.. זה רק טיפה עצוב שזה מה שמשמיעים במעו"ז בית"ר
אגב, אם כבר דואטים, אז יש לו גם אחד עם שלמה ארצי ל"האם להיות בך מאוהב" וזה נשמע לא רע.

שלמה ארצי בכלל ליגה אחרת

אני לא אוהבת הרבה שירים של ברי, זה ענין של טעם =] שלמה ארצי בכלל ליגה אחרת
וברור שאת אוהבת את אביב גפן, אפשר שלא ? ( ;

MS6

New member
את משווה את ברי סחרוב לסינרגיה?

להקה גרועה, באמת שלא מבין מה אתם מוצאים בה.

MS6

New member
אם תוציאי איתם דיסק אני אוהב אותם

עד אז אני לא אוהב אותם...

למעלה