שרשורשיר

פעמונים

על אותו עיקרון של השיר של הראל מויאל, כתבה אותו חיילת, זה בעצם מכתב שמטרופולין לקחו מילים ממנו והלחינו אותו וחוץ מהפזמון הכל היה כתוב במכתב חבר שלה רדף אחריה ולבסוף רצח אותה. שיר מזעזע ומרגש=\ אני רוצה הפסקה כדי שאוכל לחשוב בשקט ולנשום כעסת עליי אתמול האשמת אותי ברוע ובקרירות וחשבת שיש לי מישהו אחר האשמת אותי בהשתגעות שלך אתה מבטיח לי כל פעם שזה לא יקרה שוב וכל פעם זה קורה וכל המילים הלא יפות לא נמחקות אתה מצפה אחריי ההתנצלות שהכל יחזור לקדמותו ההורים שלי לא יודעים שום דבר אני לא מעיזה לספר להם פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי אמרת לי אתמול שנתחתן במרץ איזה חיים יהיו לי אחריי החתונה כל דבר קטן שאני אעשה ולא ימצא חן בעינייך אני אחטוף מכות וקללות כל פעם שאני ארים קצת את הראש תיתן לי עליו(??) אני לא רוצה חיים כאלה כל מה שאני עושה לא טוב בעינייך כל דבר מתפרש אצלך בצורה מעוותת אתה חושב שרק דרך המחשבה שלך נכונה ושאני צריכה ללכת לפי הדרך שלך אז אני לא מוכנה יותר פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי מבחינתי, כרגע, לא עוד פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי פעמונים כל הזמן נשמעים קרוב לידי

ירח

יקטרינה את אשמהה :) ירח שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי וזכרוני הראשון אם יופייך אינו מטעה אותי, משליך גיטרה ואבי עלי צורח, ואימי אומרת "זה החוטא שלי", ולוקחת אותי לטיול מנחם מול ירח. וזכרוני השני, אם עינייך אינן מטעות אותי, עוזב את הבית אל סיכוני הזמן, כששאלתי אותך "האם תהיי לי לעולמים?" ענית: "תביט לירח שם יש כבר אדם". ואחרי שנה שכרנו חדר מול ירח, מתחיל לנגן בבר קודר ברחוב המסגר. והם צרחו "תורידו ת'נמוך עם הטוקסידו". ורק אחד אמר:"ילד ילד עוד תוריד את הירח בשבילם". היתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם, צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר. קשה לי להתרכז, כי יופייך עוד מהמם אותי, קשה להגיד חבל או לומר אולי. במקום זה אני רוקד וצועק לירח: "רד". ומאשים את העולם בכאבי. לפעמים אני שוכח, איך התחלתי מול ירח, כשאתה שוכח כן, כן, אתה מסכן יש גשם בשמיים אין ירח בינתיים, וכשיצא נלך ביחד עד שנעלם. היתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם, צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר.

אחחח אני פשוט גאה בעצמי :]]

עכשיו צריך לחרוש לך על המוח עם שלום חנוך, גידי גוב,אריק אינשטייןוכאלה..רק ככה תתחיל לשמוע מוזיקה נורמאלית ולא את כל הדיכאון המגעיל הזה שלך...

שווה!

שיר ממש מרגש,נגע בי...אל תשאלו מי הזמר זה מישהו שאני מכיר... קישור הורדה http://www.mytempdir.com/685115 לחן, עיבוד, הפקה, ביצוע של עידן K. ליריקה : ושתהיי לבד אני אחזיק לך את היד אני לא אתן לך ליפול ושתהיי בוכה, אני אנגב הכל אני לא אתן לך ליפול אני כבר לא יכול לראות אותך איתו את השפלת את עצמך, ועוד בביתו שלו את לא מבינה כלום אה? כבוד קודם לכל, תגידי לי את לא מבינה? אני שר לך שתרימי את הראש אני שר שאת פוחדת תדעי, שאין ממה לחשוש אני אוהב אותך, איך שאת אז מה אם הוא אהב אותך רק כמעט וקצת, מחשבה, את היית עכשיו בשמיים את והוא הייתם מחזיקים עכשיו ידיים כניראה שאת לא מכירה אותו מספיק או כניראה שאת לא יודעת בדיוק מה להגיד אבל זה לא העיקרון, את עדיין בוכה את כן אוהבת אותו, דימעה זו הוכחה את כותבת, את מוחקת, את עושה מחדש את צריכה לעצור, שהלב נהיה חלש אני יודע שאת ניזכרת בלילות ביחד אהבתם אחד את השני ולא הרגשת שום פחד פרפרים בבטן, יום חדש הוא יום גדול היית עושה הכל ליום כזה נכון? היית עושה הכל אבל, זה ניגמר ואת צריכה להבין הוא עיוור מאהבה, איך את רוצה שהוא יבחין? השמש שוקעת, כדאי שנחזור אל תשכחי, שיום חדש הוא יום גדול

למעלה