שרשורשיר

ASTAR3

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

סימנים הראל מויאל מילים: הראל מויאל לחן: הראל מויאל כוכבים מאירים עלינו עכשיו תבקשי משאלה נפל עוד כוכב ציפורים מעלינו קוראות את הסתיו ואני מנסה ללכת סימנים של תקווה ויאוש מתמזגים בין אהבה לריגוש זה הזמן את יודעת, את ודאי שומעת את השיר שכתבתי לך אתמול סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו כוכבים מאירים את דרכינו עכשיו תבקשי משאלה נשאר עוד כוכב מעלינו שמיים כחולים בינתיים זה סימן שצריך ללכת סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו

לינויהה

New member
שלי...:)

בלעדיך ביצוע: מאיה בוסקילה מילים ולחן: חזוס מריה פרז ואמאיה מרטינז גירסה עברית: דורון מדלי ים רגוע ואני סוערת איך הכל חוזר חודשים אחורה מציירת עם שברי מקל לב גדול בחול חצוי באמצע כמה עצב שאבכה עליך כמה עצב שתרצה כל הלילות שאמרו לי שהוא משקר אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך הכבוד שרק עליו דיברת לא מפסיק לבגוד כל היום קום וקח את כל מה שהרסת תתחפף תמצא מקום אולי חשבת אם אני אוהבת זה אומר לך מותר לך עד אליה ספר לה את כל השקרים שאפשר אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך אתה לא צריך לבחור איתה או אולי איתי הפסדת אותי אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך

שלי =))

שלל שרב/גידי גוב תם השרב הגדול השמש רד לים הכחול ורוח חרישית מרגיעה פנים וצוואר נחיריים ודם. שני ציירים על החוף רואים לאור היום את הסוף ולהקת שחפים כמראה שביס אפרפר כלטיפה על הים. היא לא יודעת כמה תוכל למשוך היא לא יודעת כמה תוכל לנשוך וכבר חשבה לברוח מכאן זה לא עניין רק שאין לה לאן. והיא נרדמת בהקיץ עם הגב לים עם הראש לשם ולא אכפת שכבר יבוא כך עליה יעבור עם הגב לים עם הראש לשם. אור החשמל מדגדג ואת החושך זה מענג ואנשים יוצאים לחפש מקרה שיקרה אם אפשר במקרה. שני ציירים על הבר עוד לא מאמינים שנגמר ושביס הרקדנית מרחף על בטן גליה ולא במקרה. ובשדרות הרעד עובר גובר בחצרות הפחד נובר צובר פתאום היא מתרגשת נורא סף מאורע זה יקרה זה קרה. העיר נפתחת לפניו עם הגב לים עם הראש לשם לא נלחמת לעצור לא אכפת לה כבר לגמור עם הגב לים עם הראש לשם. והיא נפתחת לפניו עם הגב לים עם הראש לשם יאהבוה צעירים יציירוה שיכורים עם הגב לים עם הראש לשם. תם השרב הגדול השמש רד לים הכחול ורוח חרישית מרגיעה פנים וצוואר נחיריים ודם.

אהוב יקר..

אהוב יקר לא עצרת אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה זמן ללכת... הזמן ללכת... אהוב יקר לא עצרת אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי

שלי

גן נעול מי אתה? מדוע יד מושטת לא פוגשת יד אחות ועיניים, אך תמתנה רגע, והנה שפלו כבר נבוכות גן נעול - לא שביל אליו לא דרך. גן נעול - אדם. גן נעול. האלך לי, או אכה בסלע עד זוב דם. שיר דיי קצר...

אם את לא טועה מדובר בכיתה ח'.

אנחנו למדנו את בעלת הארמון ועוד מחזה אחד שלא זוכר...בקשר לשירה אני גם לא מי יודע מה זוכר...

אממ...

שרים אותו שוקי ודורית,אני חושב שגם הכתיבה והלחן שלהם...לא סגור על זה...תבדקי בשירונט(www.shiron.ney) אני מאמין שכתוב שם...

עוד אחד

שיר של הראל מויאל-כמו אוהבים,נכתב על סיפור אמיתי,הבעל נדרס בדר"כ לחתונה...(זה גם מופיע ככה בקליפ,מאוד מרגש) אז כמו רוח של ים הוא הופיע פתאום עם חיוך מיותם הוא הפך מציאות לחלום שהביא אז משם שושנים לבנות לך כמו אוהבים בשקיעה כך ישבנו בחוף מציירים בשלכת עוד פרח לקטוף וחולמים על שמיים בסוף העולם ושרים לירח כמו אוהבים בשקיעה כך ישבנו בחוף מציירים בשלכת עוד פרח לקטוף וחולמים על שמיים בסוף העולם ושרים על ירח מול ים אוהבים בשקיעה מול הים...

mean girl 16

New member
אתה רואה השיר שלנו!!

דרור יא מ-ע-א-פ-ן. שיר מדהים בכל אופן, של רחל!

mean girl 16

New member
......./images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

עירומים ביצוע: שחר אבן צור מילים ולחן: שחר אבן צור אני מעיל בארון תלוי על קולב מתעורר משנתי עם קיצו של הסתיו את גופיה לבנה חדשה במדף שוכבת מקופלת בין כל האחרים יש לי כמה כפתורים אבל אני מוכרח אלייך להיפתח. להתחבא, לכן נגזר עלי להתחשב באחרים חבל שאי אפשר ללכת ערומים חבל שלכולם יש את אותם בגדים חבל שאי אפשר ללכת ערומים. חיים ללא דימיון, חיים בתוך ארון יש כמה מכנסיים שקפצו מהחלון היזהר, מאוד מהר תמצא את עצמך תלוי על חבל אחרי שטיפת מוח, מחזיק אטב בכל הכח. להתחבא, לכן נגזר... מה שלא נחשוף כולנו באנו מהקוף אני ואת שוכבים על החוף ים כחול, צלחת מלאה, בננות צהובות היה לי נעים מאוד להכיר בואי נתפשט, אין מה להסתיר כמו אדם וחווה כמו ילדים בלי מותגים, פשוט עירומים. להתחבא, לכן נגזר...

למעלה