שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
אתה יודע למה כואב לך?

כי אתה מיושן! מה כוורת קשורה עכשיו? אתה רוצה תשמע לא רוצה לא צריך.. מסכנה הילדה כולה שמה שיר עשיתם עליה אמבוש!

mean girl 16

New member
לזכרה../images/Emo16.gif

כלניות ביצוע: שושנה דמארי מילים: נתן אלתרמן לחן: משה וילנסקי הערב בא, שקיעה בהר יוקדת אני חולמת ורואות עיני: הגייאה נערה קטנה יורדת ובאש כלניות לוהט הגיא. את הפרחים לצרור היא תלקט לה ובשבילים המתכסים בטל אל אמא היא נחפזת וקוראת לה: הביטי מה הבאתי לך בסל! כלניות, כלניות, כלניות אדמדמות אדמוניות כלניות, כלניות, כלניות מטוללות חינניות. שקיעות בהר תבערנה ותדעכנה אבל תמיד כלניות תפרחנה. סופות לרוב תהומנה ותסערנה אך מחדש כלניות תבערנה. כלניות, כלניות, כלניות אדמדמות אדמוניות. שנים עוברות, שוב השקיעה יוקדת. הנערה גדלה, יפתה בלי די. היא אל הגיא עם בחיר ליבה יורדת ושוב כלניות פורחות בגיא. מושיט אליה בחיר-ליבה ידיים והיא צוחקת וטלולה מטל אליו לוחשת בין הנשיקותיים: הבט נא מה אספתי פה בסל! כלניות, כלניות, כלניות אדמדמות אדמוניות כלניות, כלניות, כלניות מטוללות חינניות. שבועות האהבה הוי תשכחנה, אבל תמיד כלניות תפרחנה. כי השבועות כלות כמו עשן הן, אך הכלניות תמיד אותן הן. כלניות, כלניות, כלניות אדמדמות אדמוניות. שנים עברו, שקיעה בהר יוקדת. הנערה כבר סבתא, ידידי. הנה כבר נכדתה לגן יורדת ושוב כלניות פורחות בגיא. וכשקוראת הנערה אליה: "הביטי סבתא מה הבאתי לך," מצחוק ודמע זוהרות עיניה והיא זוכרת שיר מזמור נשכח: כלניות, כלניות, כלניות אדמדמות אדמוניות כלניות, כלניות, כלניות מטוללות חינניות. כן, הדורות באים חולפים בלי גמר אך לכל דור יש כלנית וזמר. אשרי האיש אם בין סופות ורעם פרחה הכלנית לו, לו רק פעם. כלניות, כלניות, כלניות אדמדמות אדמוניות.

שיר שלה שאהבתי במיוחד...

הארץ עוד תשקוט ביצוע: שושנה דמארי מילים ולחן: שייקה פייקוב איני יודעת איך חלף הרגע רק אתמול נולדת וכבר בת ארבעים אני שנים אותך בונה בשיר ויגע גם אם קשה איתך תמיד נעים כמה שירי "אולי" כתבו עלייך עם כנרת וירדן חורצים נופייך כמה שמחה ועצב בחייך אך אין לי אין לי בית מלבדך. הארץ עוד תשקוט אני יודעת וכל שירי אהבתי יאמרו הלל ובסליחות ישובו כל אחינו אל זה הרגע אתפלל וכשתשקוט עמי יחיה כמלך ועמים ישחרו פניו ליקוד שוב לא נהיה פזורה אי שם בפלך הנלחמת על נפשה לשרוד הארץ עוד תשקוט...

dragonfly017

New member
מה אברך!

מה אברך רבקה זוהר מילים: רחל שפירא לחן: יאיר רוזנבלום מה אברך לו, במה יבורך? זה הילד? שאל המלאך. מה אברך לו, במה יבורך? זה הילד? שאל המלאך. וברך לו חיוך שכמוהו כאור וברך לו עיניים גדולות ורואות לתפוס בן כל פרח וחי וציפור ולב להרגיש בו את כל המראות. מה אברך לו, במה יבורך? זה הנער? שאל המלאך. מה אברך לו, במה יבורך? זה הנער? שאל המלאך. וברך לו רגליים לרקוד עד אין סוף ונפש לזכור בה את כל הלחנים ויד האוספת צדפים עלי חוף ואוזן קשובה לגדולים וקטנים. מה אברך לו, במה יבורך? זה העלם? שאל המלאך. מה אברך לו, במה יבורך? זה העלם? שאל המלאך. וברך כי ידיו הלמודות בפרחים יצלחו גם ללמוד את עוצמת הפלדה ורגליו הרוקדות את מסע הדרכים ושפתיו השרות את מקצב הפקודה. מה אברך לו, במה יבורך? זה הגבר? שאל המלאך. מה אברך לו, במה יבורך? זה הגבר? שאל המלאך. נתתי לו כל שאפשר לי לתת שיר, וחיוך, ורגליים לרקוד ויד מעודנת, ולב מרטט ומה אברך לך עוד? מה אברך לו, במה יבורך? זה הילד? העלם הרך. מה אברך לו, במה יבורך? זה הילד? העלם הרך. הנער הזה - עכשיו הוא מלאך. לא עוד יברכוהו, לא עוד יבורך. אלוהים, אלוהים, אלוהים לו אך ברכת לו - חיים.

talia s

New member
ממ... השיר שלי

Photograph Nickelback Look at this photograph Everytime I do it makes me laugh How did our eyes get so red And what the hell is on Joey's head And this is where I grew up I think the present owner fixed it up I never knew we'd ever went without The second floor is hard for sneaking out And this is where I went to school Most of the time had better things to do Criminal record says I've broke in twice I must have done it half a dozen times I wonder if it's too late Should I go back and try to graduate Life's better now than it was back then If I was them I wouldn't let me in Oh oh oh Oh God I Every memory of looking out the back door I have the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say it, time to say it Goodbye goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it, time to say it Goodbye goodbye Remember the old arcade Blew every dollar that we ever made The cops hated us hanging out They said somebody went and burned it down We used to listen to the radio And sing along with every song we know We said someday we'd find out how if feels To sing to more than just the steering wheel Kim's the first girl I kissed I was so nervous that I nearly missed She's had a couple of kids since then I haven't seen her since God knows when Oh oh oh Oh God I Every memory of looking out the back door I have the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say it, time to say it Goodbye goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it, time to say it Goodbye goodbye I miss that town I miss their faces You can't erase You can't replace it I miss it now I can't belive it So hard to stay So hard to leave it If I could I relive those days I know the one thing that would never change Every memory of looking out the back door I have the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say it, time to say it Goodbye goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say it, time to say it Goodbye goodbye Look at this photograph Everytime I do it makes me laugh Everytime I do it makes me

למעלה