שרשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שרשורשיר../images/Emo79.gif

אהבה/דניאל סלומון נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת ונכון את רוצה לאהוב את אפילו יפה עצובה וכואבת ואולי יש בך הכל נכון את קרובה ונכון שאת מתרגשת וגם יש לך מקום בשבילי את אפילו יפה וכל כך מיוחדת ואולי זה בעצם הכל. אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אולי זה הסתיו ואולי זו רק השלכת שעושה לי להיות קצת עצוב אני כאן בשבילך אז לאן את הולכת ואולי זה לא חשוב אוווו... אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אווו... אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה

השיר השבועי שלי...:)

Your Song Elton john It's a little bit funny this feeling inside I'm not one of those who can easily hide I don't have much money but boy if I did I'd buy a big house where we both could live If I was a sculptor, but then again, no Or a man who makes potions in a travelling show I know it's not much but it's the best I can do My gift is my song and this one's for you And you can tell everybody this is your song It may be quite simple but now that it's done I hope you don't mind I hope you don't mind that I put down in words How wonderful life is while you're in the world I sat on the roof and kicked off the moss Well a few of the verses well they've got me quite cross But the sun's been quite kind while I wrote this song It's for people like you that keep it turned on So excuse me forgetting but these things I do You see I've forgotten if they're green or they're blue Anyway the thing is what I really mean Yours are the sweetest eyes I've ever seen

../images/Emo79.gif שליייי

לאן שלא תלכי ביצוע: שירי מימון מילים: רמי קלינשטיין ותמי סטמרי לחן: רמי קלינשטיין את עוד תחשבי עליו..למה שתרצי אליו? את אוהבת, את עוזבת עכשיו עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים תסמכי שוב על עצמך תאמיני בדרכך יש בנו כוחות שלא הכרת לא תמיד יהיה לך קל העצב מולך אבל כשהלילה מתארך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי... עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי... לאן שלא תלכי רק תבקשי עולם מלא באנשים רק תבקשי... רק תבקשי...

ילדונתת..

ילדונת, פרח אהבה ילדונת, קטנה ושובבה עם תלתלים ועוד גומה ושתי עיניים נשמה... ילדונת, גור שמצטנף ילדונת, ענן שמרחף את תות שדה בחורף קר את מעופן של ציפורי הבר. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת שידי את ידייך מחפשות. ילדונת, פרח אהבה ילדונת, וכבר היא עצובה עם תלתלים ועוד גומה בוכים עם כל הנשמה. ילדונת, למה את בוכה ילדונת, אין לנו מחר פתחי עלייך הרכים ובואי איתי אל המרחקים. את עדיין ילדה...

LPgirl

New member
אממ..

השיר שילי זה infected mushroom- i wish זה יותר טראנס ואין לו מלל חחח או שאין לי כוח להתחיל לחפששששש קיצר שולט!

שיר ישן אבל טוב כמו תמיד!

ימים טובים אוו ימים טובים שהשמש בם זורחת והעיר כולה פורחת כמו השיר... אוו ימים טובים לא אכפת לך הפסולת והדיזל והסולר באוויר... פזמון: ואז אתה קטן ופתאום עשיר כמו הבעל הבית של העיר ואז אתה קטן ופתאום גדול מהכל... ואלה הם ימים טובים שהלבבות מתרחבים ובני אדם אז נפתחים כמו פרחים... אוו ימים טובים והעיר כמו בתחפושת ואתה מביא לה בושם של פרחים אוו ימים טובים ואפשר אז באופנוע ברחובות ריקים לנסוע כמו מלכים... פזמון: ואז אתה קטן ופתאום עשיר כמו הבעל הבית של העיר ואז אתה קטן ופתאום גדול מהכל... ואלה הם ימים טובים שהלבבות מתרחבים ובני אדם אז נפתחים כמו פרחים... X4

מילי17

New member
../images/Emo41.gif

ירח זורח מעל גן מאיר אני לא מצליחה להרגיש בבית צריך להרפות את האחיזה עוד היום מחר יהפוך לאתמול ראש השנה בחוץ בפנים הכל שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ בפנים חלון נגמר תקוות ופחדים אתמול ומחר צריך לב מברזל צריך עור של פיל ירח גונח מעל איש צעיר אלוהים שהכעס לא ישתלט על הלב השביר שלח לו אור מחמם שלח לי אומץ לשיר ראש השנה בחוץ בפנים הכל שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ בפנים חלון נגמר תקוות ופחדים אתמול ומחר ירח בוטח מעל גן מאיר ואני בטוחה שהכל עוד יאיר לי
בחרתי בחופש ללכת ממנו שילמתי מחיר זאת זכותי להמשיך בדרכי ראש השנה בחוץ בפנים הכל שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ בפנים חלון נגמר תקוות ופחדים אתמול ומחר

שלי..!!

דרך המלך ביצוע: כלא 6 מילים: שייקה פייקוב, אמיר פז, עמית אלק ואיתמר אליאסי לחן: שייקה פייקוב ואמיר פז בוקר טללים הירווני ולפני דרך מלך נבל וכתר חיברוני לשיר מעלות עוד הגיגי הומים בי ולטיפת קרן שמש חוט שרעפי גדע באחת (יו) תן לי להסביר, תן לי להזכיר תן את הגלגל להחזיר תן לי תשובה תן לי מחיר (מחיר) לא רוצה לקום עם אור הבוקר באותו מקום לא רוצה לדעת לאן החיים יקחו אותי היום אותו הדבר היום או מחר מרגיש תקוע תקוע איך החיים אצלי טסים סופי-שבוע שבוע רוצה לדעת לאן פני מועדות, מרוב הדאגה על מה יהיה איתי, אני שוכח לחיות מוקף דלתות מוקף בשאלות בלי תשובות לכל אחד יש דרך אבל לא כולן נמצאות ואם הדרך היא שמחת חיים ואושר להולך בה אין לי מה לחפש אני כבר 20 שנה מולך בה אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה נבל המלך הוא שירתי דרך המלך היא לי חלום, היא לי חידה נבל המלך, אהבתי היחידה דרך המלך, להפך, דרך של עבד על אמת עברתי מדלת לדלת בתור ילד בסרט עם הרבה מזל איך תרוץ אחרי הכתר, כשאתה עמוס בשלל? אנשים תתפסו ת'עיקר מה עדיף לחיות בקטן? איכר, זה סתם שם תואר דוגל בתואר הנשק יש לי תואר בלטעות ולהתחיל מאפס לא מרגיש אפס, תמיד סוגר מעגל, אבל פותח דלת כל החיים קראו לי אפס צעקו היום שווה שישה אפסים אחרי שישה פיספוסים פגעתי אחד אני בפנים, מר איתמר כבר לא אחד שמנפנפים אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה... יו, אני ממשיך ללכת אין לי דרך אחרת בלי לדעת מה יהיה בעוד יום או כל דקה מבשרת לא ישבתי בחיים בידיים שלובות חוויתי תקוות, אכזבות, ואהבות נכזבות הצטיידתי לדרך בעצות מאנשים יקרים חמוש בחוכמה ונסיון חיים למדתי לבדוק את השטח, לשאוף לנצח ואם אפסיד אנ'לא אפסיד את הלקח. לבטח ולכן אני מניח, שכל מה שלימדו אותי חיים שום בית ספר לא יצליח מביט אל העתיד עיניים על הדרך אבחר בשביל הנכון ואהפוך למלך אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה... אני מביט, סוסי יפה, הוא על גבו אותי נושא אל דרך המלך דרך המלך היא לי דרכי היחידה...

בלי להעליב אף אחד,

אבל השיר "דרך המלך" הוא שיר שהופיע בפעם הראשונה וזכה בקדם אירוויזיון 1989. באירוויזיון באותה שנה הוא הגיע למקום ה-12. בתור ילד קטן בן 6, מאוד אהבתי את השיר הזה, ונורא חבל לי לראות מה עשו ממנו היום - משהו אחר לגמרי...

MS6

New member
אנחנו חיים בתקופה עצובה../images/Emo10.gif

תקופה שאנשים חסרי כישרון מצליחים
עצם העובדה שתוכנית כמו "כוכב נולד" שלדעתי היא ביזיון למוסיקה מצליחה ואנשים כמו נינט טייב מעומדים לשחקנית השנה זה ממש עצוב
אחח איפה כוורת כשצריכים אותם...

כוורת? אתה יכול לשמוע אותם...

...בכל מסיבה עברית בכל מקום בארץ
אני כבר הרבה זמן מקפיד ללכת כמעט ורק למסיבות עבריות וערבי שירה...זה אחד הטרנדים הטובים ביותר שיש בזמן האחרון. דווקא שמעתי שבאזור ירושלים יש מסיבות טובות, בצרעה...אף פעם לא היית? אגב, הייתי לפני איזה שנה או משהו כזה בהופעה של גידי גוב, דני סנדרסון, מזי כהן, אלון אולארצ'יק, אפרים שמיר וחברים בהאנגר 11, חבל לך על הזמן איזו הופעה מדהימה...

MS6

New member
איזה כיף לך!

יש 2 להקות שאני מת להיות בהופעה שלהם: כוורת והרד הוט צ'ילי פפרז. צרעה זה בערך 600 מטר מבית שמש.. אבל ההופעות בשבת, וחוץ מזה אני משתדל לא להיכנס לקיבוצים, אני מתנגד לעצם קיומם.

למעלה