שרשורר סופ"שש:)

shirli24

New member
שרשורר סופ"שש:)

אז מה שלומכן? מה התכינונים לסופ"ש? חמישי- שישי- שבת- שיהיה לכולן סופ"ש מעולהה:)

JOYE האחת

New member
הסופ"ש שלי../images/Emo26.gif

אז מה שלומכן?בסיידר...לא מזמן חזרתי מהבסיס...אין כמו הבית
מה התכינונים לסופ"ש?ל-ה-נ-ו-ת-! חמישי-בבית וחברים=) שישי-עם אהובייי
שבת-עם אהוביי...דבוקה אליו
סופ"ש מדהיםםםםםםםםם

מורוש60

New member
הסופ"ש שלי...

אז מה שלומכן? יהיה פסדר...מתאוששת מהשבוע...=\ מה התכינונים לסופ"ש?סמינר ואהובייי!!
חמישי-הייתי אם החברים..התכונננו להיסטוריה בעע!! שישי-לחגוג את החמישה חודשים אם המתוק!!...ואז סמינר.... שבת-סמינר...להיות אם החיילצ'יק! וכנראה לנסוע לקניון... סופ"ש מהנה לכולן!!!!

P i x i e s

New member
../images/Emo13.gif

חמישי- היום חזרנו ללמוד, יום רביעי לפנות בוקר חזרנו מפולין. אחה"צ הלכתי עם חברות וקניתי מחברת קשיחה לעשות ממנה יומן מסע, אכלנו והגעתי לפני שעתיים בערך... שישי- בצפר, שעה שלישית נוסעים לבית קברות בגבעתיים שקבורים בו ניצולי שואה שאין להם משפחות להניח זרים. פרוייקט שנקרא "נצר אחרון", אחה"צ אולי (למרות שנראה לי שלא, רבנו לאללה וחברה שלי גרמה לי להגיע להבנה ששנינו מטומטמים ושאולי זאת הבעיה) עם החייל... אם לא אז כמובן אתבאס לגמרי ובערב חברים באים כי ההורים טסים ללונדון.. בית ריק!! שבת- מקווה נורא להיות עם החייל... אוף עד שהצלחתי לשכוח מהבאסה של הריב
אבל הפעם באמת נמאס. התקשרתי בשבילו במיוחד מחו"ל ופול כסף ואז הוא כועס שניתקתי לו בפנים אחרי שהוא היה אפאטי. מה!!!!

P i x i e s

New member
היה... באמת משהו

מדהים, עמוס. כל יום רצית נורא שייגמר מרוב העייפות ואז כשהמסע נגמר את משתגעת.

Conviction

New member
כ"כ..

הייתי נותנת הכל כדי לנסוע עכשיו שוב. שנה עברה מאז המסע שלי, וכל הזמן אני וחברים שהיו איתי במסע מדברים על כמה שאנחנו מתגעגעים למקומות ולכל החוויה. גלי, את יוצאת למסע?

OgaliO

New member
אני בהתלבטות רצינית..

עד עכשיו כולי הייתי הכי בעד לצאת, אבל בשבועיים האחרונים ממש ירד לי החשק, חילקו אותנו לקבוצות כאלה מעפנות,אני בלי חברות בקבוצה והם לא מסכימים להעביר
, וגם כל הארגון של המסע, כמו כל דבר בב"ס הזה נראה לי כלכך מעפן.. לא יודעת

Ray512

New member
תצאי.

הכל יתגמד לך מול המסע המדהים הזה (שהוא באמת מדהים בכל מצב). אם לא תצאי בגלל דברים פעוטים כאלה, את ממש תתחרטי (הרוב המוחלט של מי שלא נוסע מתחרט).

OgaliO

New member
מ...

אבל מה הטעם לצאת שאני לא יכולה לעבור את המסע עם החברות שלי? אני מכירה את עצמי, כל הנושא הזה של השואה ממש מפחיד אותי, ואני חייבת להיות מוקפת, במיוחד שם, באנשים שיעזרו לי בקטע הזה..

Ray512

New member
מה הכוונה שחילקו אתכם לקבוצות?

עד כדי כך גדולה המשלחת שלכם? לא יודעת, תעשי את השיקולים שלך. אני לא הייתי מפסידה בחיים את המסע הזה. זה באמת משהו שמשנה אנשים מהקצה אל הקצה, ודעתי היא שכולם צריכים לעבור, בכל מצב. אבל זו דעתי בלבד...

OgaliO

New member
חילקו אותנו ל 2 קבוצות

ועם הקבוצה אתה כל המסע, כשנכנסים למוקומות, באוטובוס, בהכל חוץ מהמלון.. בהתחלה היינו 3 קבוצות והיינו כל החברות ביחד, עכשיו מלא ילדים פרשו מההכנות אז חילקו שוב לשתי קבוצות

Conviction

New member
אני לגמרי מסכימה עם ריטה.

תראי, קודם כל תנסי להילחם להיות עם חברות שלך. במידה ולא תצליחי, לא נורא. במסע שלי מצאתי נחמה גם אצל אנשים שלא חשבתי שיהיה לי איתם משהו. כשאת שם, עם כולם, זה לא ממש משנה מי חבר של מי, באיזשהו אופן כולם מתחברים. (ככה לפחות קרה אצלי, וגם שמעתי מכמה חברות שזה קרה גם אצלהן במשלחת.) גם אצלנו הארגון של המסע היה נוראי, באמת, ממש גרוע, אבל לא נתנו לזה להרוס את החוויה. את נוסעת בשביל עצמך, ואני מקווה ששום שארגון לקוי של המסע לא ימנע ממך לעבור אותו. אפשר להפיק את המיטב מהמסע גם כשיש ארגון לא מוצלח, תאמיני לי.

s h i r s 1

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך במליון אחוז... עם העניין הזה שבפולין בסופו של דבר זה פתאום את מתחברת לאנשים מהשיכבה שלא נוצר ביניכם קשר לפני כן ופתאום נוצר חיבור וכולם נותנים כוח אחד לשני..גם אם הם לא האנשים שאת רגילה להיות איתם ואת לא החברה הכי טובה שלהם.. ואל תשכחי גם שאחרי כל היום תמיד בערב יהיו לך שם את החברים הטובים שלך...ותוכלו להיות יחד ולדבר על היום שהיה.. ככה גם היה אצלינו... מקווה שתעשי את הבחירה שנראית לך...בהצלחה..

OgaliO

New member
כן גם אני שמעתי על זה שתמיד כולם מתחברים שם..

לא יודעת, אני מקווה במשך השבוע לשכנע את המורה להעביר אותי..

P i x i e s

New member
לא כולםםםם

אני אישית פשוט חיזקתי את הקשרים עם החברים שבאתי איתם. לא הכרתי מישהו חדש ומרגש או משהו כזה... אז לא לצפות פתאום שניסים ונפלאות יקרו. למשל יש מישהי מהכיתה שלי שממש הציקה לי בכל מיני הזדמנויות ולא היינו אויבות במוצהר אבל עדיין, את יודעת.. קיוויתי שהמסע יחבר בינינו אבל הפלא ופלא, היא רק הציקה לי יותר ורציתי להרוג אותה.

תצאי. ../images/Emo45.gif חשוב מאד מאד- -

כל האנשים הרגישים מפחדים שבמסע לפולין הם יהפכו להיות ענן גשם ויחפשו כתפיים לבכות עליהן אבל המסע לפולין הוא מעבר למסע אל השורשים של עם ישראל, הוא מסע אל נבכי הנשמה שלך ואולי זה נשמע פלצני ודפוק ומה אני רוצה ממך בכלל.. אבל אני אומרת לך שלמדתי שם על עצמי הרבה יותר ממה שלמדתי שם על המלחמה. כן, זה מקרב אותך יותר למה שקרה, כן, יכול להיות שאת תבכי. אני אישית בכיתי כמעט מכל סרט של דיסני שיצא (כולל דמבו וגם אחי הדב והייתי כבר בסוף החטיבה) ואני באופן כללי בחורה שבוכה די בקלות, והדבר היחידי שגרם לי לבכות זה כשקראתי את המכתב של אמא שלי שהיא כתבה לי מהבית.. והיא ציטטה שם את ג'ון לנון: "אבא בשמיים, אמא באדמה ואת בכל היקום." (father was of the sky, mother was of the earth, and i am of the universe) מתוך yer blues אין לי אבא.. הוא נפטר לפני 6 שנים. כשהייתי בי"ב זה היה 5 נדמה לי. בכל מקרה זה מה שגרם לי לבכות. תצאי, תצאי, תצאי, כי לצאת עם התיכון זאת חוויה שלא תחזור על עצמה. (סליחה שחפרתי.)

OgaliO

New member
../images/Emo13.gif תגובה לכולכן..

שמעו, מצד אחד אני באמת רוצה לצאת כי זה נראה לי ממש חשוב ונכון לעשות. מצד שני, כל הארגון של כל המסע בב"ס שלי פשוט מעפן, כל אחד עושה משהו אחר, כל שניה משנים משהו מזיזים משהו, אף אחד לא באמת מאורגן וזה מבאס.. דבר שני, עשו לנו חלוקה חדשה לקבוצות, והפרידו אותי מחברות שלי, שמו אותי עם חברה אחת, שהיום דיברתי איתה והיא אמרה שהיא לא יוצאת, אז ככה שאני דיי לבד, והקבוצות את איתם כל הזמן לפי מה שהבנתי, וזה נסיעות של 5 ויותר שעות ובמקומות עצמם, וזה יהיה לי ממש מעפן להיות בלי החברות שלי, מה גם שהבטיו לנו לפחות 2 חברות שנכתוב, ואת השתיים שכתבתי לא שמו איתי, והם מסרבים להעביר אותי.. בהתחלה ממש הייתי בראש של זה ושכנעתי את כל החברות לצאת ולבוא, ובשבועיים האחרונים ממש ירד לי החשק, לא יודעת למה

תקשיבי,

אני מבינה שזה מבאס אבל את לא מבינה כמה תתחרטי אם לא תצאי. זה המסע הכי מדהים בעולם.. באמת... אין אף אחד אחר שאת יכולה לשבת ליידו באוטובוס? תמיד מוצאים.

תעשי קצת בלאגן...

בסוף יעבירו אותך לקבוצה של החברות שלך. סך הכל להעביר ילדה אחת, ביג דיל. ותזכירי להם את זה שהם הבטיחו שתהיי עם שתי חברות שאת כותבת ולא שובצת עם אף אחת מהן. ואל תשכחי לעשות פרצוף עצוב ולהזכיר כמה שאת חמודה וילדה טובה טובה...

למעלה