שרשורציורימ~! @_@;

Lust chan

New member
שרשורציורימ~! @_@;../images/Emo135.gif

טוצע נה צ'אן, אני מצטערת ;; אבלאבל סרקתי עכשיו כמה ציורים שלי שהם לא סקצ'ים מהמנגה ואני מרגישה שאני חייבת להראות אותם TT_TT;;;; אזאז מקווה שתסלחי לי TT_TT ואמ, כן, שימו כאן ציורים שלכם
וכאן- ציור נחמד, דמויות מקוריות, הקלוז-אפ על הבחורה נקטע קצת בכלל הסריקה [ככה זה כשסורקים ממחברות ._.;;;]. ואמ, צביעה נחמדה אני חושבת. Oם

Lust chan

New member
דיי סקץ', מהמנגה../images/Emo135.gif

מיקוטו המוי מגניבה במחווה לליל כל הקדושים, זה מהסקצ'ים המפגרים שבסוף לא עושים איתם כלום, אבל אהבתי את המצנפת\כובע מכשפות\מהשזהלאיהיה$%&%^% אפילו שהיא הייתה אמורה להיות מונחת יותר למטה X_X. תתעלמו ממה שכתבתי, שאלתי חברהשלי משו בקשר להוספת הצללה אבל וויתרתי.

Lust chan

New member
עלוב XD;../images/Emo135.gif

התלהבתי מזה נורא כשציירתי את זה, שעתיים אחרי זה התחשק לי להקיא מזה. למה אני מפרסמת את זה? לא יודעת, אולי בגלל שאהבתי את ההבעה של מאטסורי. אין צורך להערות בונות על הידיים העקומות, לא השקעתי בהן וזו רק גרסאת טיוטה לעמוד, אשפר את זה כשיהיה לי זמן. X3

Lust chan

New member
ואחד לא גמור../images/Emo135.gif

נצבע בצבעיה של אליס המושית [היא לפעמים נכנסת לצ'אט בשם "קגומי היפה" אם מישהו מכיר
], לא היה לה כחול אז הסתפקתי בסגול, הטוש השחור שלי בתהליכי גסיסה אז הקווים של הוואנאבי אינק מאוד לא אחידים. אפילו לא חתמתי כי הציור עוד לא סויים XD; והאזוקי יצאה זוועה. לאנורא, האטסומי יצאה כפרע P= וזהו בינתיים ^^

Lust chan

New member
והרגליים של הבן../images/Emo135.gif

הן באמת רגליים מאחור, אפילו שזה לא נראה ככה!@111 אז לא להעיר על זה :X *מפסיקה עם הספאם*

*סוגדת*

*סוגדת שוב* *סוגדת עוד מיליון פעם ומתה* *_________________* שלא תעזי להפסיק לצייר, מוכשרת שכמוך 3: *חוזרת לחיים וממשיכה לסגוד*

Nittle Grasper

New member
.___. זה.. מדהים *_________*

למה אחת הדמויות גנבה את שמי? ם; בכל מקרה הם ממש יפים O_O בייחוד השני

Lust chan

New member
תודה ^__^;;../images/Emo135.gif

להאטסומי צ'אן קראו ככה לפנייך!;! זתומרת, יאמי טו בושי יצא ב2003!11 אזאז TT_TT!!1 ותודה TT_TT

mikokikyo

New member
למה בשם האלוהים לא אמרת שזה ספויילר

_לפני_ שנתת לנו להביט בזה?T_T

למעלה