שרשורמפגש.

תיקון: ../images/Emo128.gifלא יכולה ב-11 בכלל,

שכחתי שיש יום אחר כך בגרות במתמטיקה
כנראה שזה לא מספיק חשוב...
ה-18, אני עדיין לא יודעת.

HimXAndXHer

New member
המ, בבקשה להפסיק את השרשור הזה, הוא

לא קשור למפגש. ~מרגישה ביצ'ית~ [נו, סליחה, אבל אני נורא רוצה שיישאר פה מסודר, בערך, איכשהו. אני שונאת שהשרשורים מתחילים להתאבד מרוב אי- סדר ;; ]

נשמע טוב, אבל...

יש לי קורס תפירה בימי שלישי |: והם עד 12 |: אז אלא אם כן המפגש ייערך בשתיים-אחת וחצי תהיה לי קצת בעיה להגיע. אני מעדיפה את ה-16.

HimXAndXHer

New member
אוקיי, תקשיבו מה נעשה,

פשוט נקח בכל פעם את התאריך הכי קרוב ואז נראה אם לכולן נוח. ב11 איאפשר, לוסי לא יכולה וגם לשתי בנות יש בגרות יום אחרי, ולמישהי לא ממש נוח... בקיצור, לא עושים ב11 לחודש. עכשיו, התאריך הנוח הכי קרוב הבא הוא ה16- אבל נועה תצטרך ללכת מוקדם, ואנחנו לא רוצות שזה יקרה.
אז ב18. למישהי יש התנגדות? \: [זה יוצא יום שלישי, שבוע אחרי ירחמלא (אל תשאלו אותי למה ציינתי את זה ^^;), בעוד שבועיים (יענו, תספרו שבועיים- בשבוע של אחרי השבועיים האלו...
).] הממ... שוב, התנגדות? מישהי?

Rose131

New member
אני אדע רק שבוע לפני../images/Emo29.gif

זה תלוי בסידור עבודה שקובעים לי כל שבוע ביום חמישי... עקרונית אני באה מירושלים אבל יש מצב שאני אצא ממבשרת ואז אני אקח אוטובוס לתחנת רכבת בבית שמש ומשם רכבת.. בכל מקרה את לא צריכה לבדוק בשבילי כי זה תלוי מאיפה אני אצא..

HimXAndXHer

New member
בקשר לאנשים.

נועה אמרה לי שבפעמים הקודמות הגיעו רק איזה 3 אנשים, אז חסר לכן שזה יהיה ככה גם הפעם. מממפף... אני באמת חושבת שכדאי שנסגור על ה11. בכל אופן, מי שלפי מה שהבנתי באה בטוח, וכאלו:
הלן (וואע, נו, אני ^^; ) [HimXAndXHer]
נועה.
(פונצית גירל האמיתית)
קארין. (milkshakit)
The Young Amyrlin. (אינלי שמץ איך קוראים לך, בובה;; ) אע.. ונראהלי שגם לוסי33> עכשיו, אני יודעת שזה 4 אנשים ולא 3, ויכולהיות ש5 אם לוסי תבוא... אבל אני דורשת עוד אנשים!!1111#%&^*~ המ. כן. אז עכשיו תגיבו-לתגובה הזו, בקשר לאם אתן יכולות לבוא ב11/7. וואע. אני מרגישה ממש אחראית על כל המפגש הזה, וזה ממש כייף ^.^

MisteryNick

New member
../images/Emo13.gif

לא אכפת לי באיזה תאריך, [אולי כי אין לי ממש "תוכניות"..מממ..
] אני מתכוונת,תבחרו תאריך לפי איך שנוח לכם,ואני אראה אם אני אצליח להגיע,ספונטניות.

Heaven Tonight

New member
אני רוצה לבוא..

אבל ב-11 אני בטוח לא יכולה...כי ב-12 יש לי בגרות.. ואני עדיין גם לא יכולה להתחייב שאני אבוא למפגש כי אני עדיין לא יודעת איך זה יסתדר לי..=\

למעלה