שרשורמוזיקה

PopPy

New member
שרשורמוזיקה../images/Emo79.gif

נמ. מפעם לפעם אני נתקפת בשיעמום מהדברים שאני שומעת, ואז אני מחליטה על גיוון מאסיבי של הפלייליסט שלי. הרגע הזה הגיע, ואחרי שהכרתי בימים האחרונים דברים חדשים, אני רוצה עוד. צריכה עוד. עודעודעודדדד!! אהם. כן. אז בימים אלה הכרתי וחיבבתי את בל וסבסטיאן, ששמעתי קודם ולא אהבתי כל כך, לינה הכירה לי את ג'וני מיטשל (הכלאה של טורי, אלאניס, אני דיפראנקו ואיימי מאן, רק שהיא הייתה הרבה לפני כולן. she's GOOD!), והורדתי שני אלבומים של גו גו דולז שהיו חביבים למדי. כרגע בא לי על דברים מהסוג שחייב להכיר ואף פעם לא יצא, כמו בל וסבסטיאן שאני מתחילה להכיר עכשיו (אמרו לי שthe boy with the arab strap הוא חובה).. דברים בסגנון הפיקסיז, שאיכשהו אף פעם לא יצא לי לשמוע ואין מי שיגיד לי איזה אלבום כדאי וכו'. המלצות על שירים ואלבומים ספציפיים יתקבלו בברכה ^-^ אני מצרפת רשימה [ארוכה ומיגעת] של רוב הדברים שאני שומעת בכמויות נכבדות [המודגשים הם הפייבוריטים הגדולים
], אם למישהו ממש משעמם והוא רוצה לנסות לקלוע לטעם [הלא החלטי] שלי. ^^ Alanis Morissette Ani Difranco Avril Lavigne [גילטי פלז'ר ^^;] Blackfield Blonde Redhead Coldplay Evanescence Goo Goo Dolls K's Choice Lacuna Coil Michelle Branch [רק כשאני במצב רוח מתקתק ופופיסטי במיוחד. לא מייצג :X] Muse Nirvana Oasis Radiohead Rilo Kiley Sarah McLachlan Tori Amos אביב גפן אלג'יר היהודים המכשפות וענבל פרלמוטר יוני בלוך כנסיית השכל עברי לידר פוליאנה פרנק רונה קינן רונית שחר שילה פרבר

פיקסיז

תשמעי את Doolitle, האלבום השני שלהם (לא כולל האי.פי come on pilgrim). זה האלבום שהכי הרבה מתחילים ממנו והוא גם ממש טוב. אם את אוהבת, תשמעי אחר כך את surfer rosa, האלבום הראשון שלהם (שהוא גם מצוין), ואחר כך תעברי לכל השאר. יצאו להם אחר כך שני אלבום, Bossanova ו-Trompe La Monde (נראה לי שככה קוראים לו), אותם לא שמעתי, יצא להם אוסף הקלטות ב-BBC, וכמו שכבר כתבתי, ה-EP שהוא יצא ראשון. תיכף אני אחשוב עם עוד המלצות

ketty the sheep

New member
אמרו לי שכדאי לשמוע את הפיקסיז

בסדר כרונולוגי, אבל אני מניחה שדוליטל הכי ידידותי למשתמש החדש.
אני בכל מקרה התחלתי מCome on Piligrim, והיה נורא כיף לשמוע את כל הדברים שלהם לפי הסדר.

ketty the sheep

New member
קטנתי מלנסח משהו ראוי עליהם,

אבל אני בהחלט יכולה לומר שאני אהבתי את רוב, אם לא כל מה ששמעתי. את דוליטל וסרפר רוסה אני הכי אוהבת.

PJ Harvey

זמרת מצוינת, אבל אני לא מספיק מבין כדי לתת המלצות לאלבומים. לסטיבן ווילסון מבלאקפילד יש להקה בשם Porcupine Tree שאומרים שהם טובים, לא יצא לי לשמוע. ואולי, ממש ממש אולי, תאהבי את האלבום The velvet underground & Nico של דה וולוט אנדרגראונד.

עוד משהו

אני לא יודע אם מותר לכתוב פה על זה, אבל אני מכיר אתר שאפשר להוריד בו הרבה מוסיקה (באלבומים). אם את רוצה, אני אשלח לך מסר.

PopPy

New member
את פורקיופיין אני מכירה

שמעתי כמה אלבומים שלהם, הם טובים אבל לא כל כך התחברתי. ותודה, כמובן ^^

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif אתי יקירתי../images/Emo123.gif

נאמ אין זמן מתאים מזה לשירשור שכזה. נאמ .
כרגע אין לי ממש על מה להמליץ לך לנסות פרט לאולי לד זפלין(Led Zeppilin) ושלל להקות שאני מחבבת מאוד באחרונה אבל אני לא בטוחה שתתחברי כמו הוויט סטרייפס,המי(the who) וכו'..

אם רוצים להתחיל לד זפלין

ולא מכירים רוק יותר מדי כבד, אני ממליץ על הראשון שלהם.

PopPy

New member
שמעתי כמה דברים של הוויט סטרייפס,

באמת לא מאוד התחברתי. מצד שני לא התעמקתי בזה יותר מדי.. Behind Blue eyes זה של the who, לא? איזה אלבום/כמה שירים נבחרים כדאי לנסות?

Lady Alice

New member
../images/Emo77.gif המממ

לוויט סטרייפס אין משהוא עמוק מדי שמתחבא במילים, כלומר יש אבל הממ לאיודעת יש משהוא מאוד מושך במוזיקה שלהם, הייתי ממליצה לך להתחיל עם TOMMY של the who אם כי השיר Behind Blue eyes לא נכלל בו הוא אלבום מצוין,

והנה השיר הכי טוב בעולם

Don't pretend you're sorry I know you're not You know you got the power To make me weak inside Girl you leave me breathless But it's okay 'cause You are my survival Now hear me say I can't imagine life Without your love Even forever don't seem Like long enough 'Cause everytime I breathe I take you in And my heart beats again Baby I can't help it You keep me Drowning in your love Everytime I try to rise above I'm swept away by love Baby I can't help it You keep me Drowning in your love Maybe I'm a drifter Maybe not 'Cause I have known the safety Of floating freely In your arms I don't need another lifeline It's not for me 'Cause only you can save me Oh can't you see I can't imagine life Without your love And even forever don't seem Like long enough 'Cause everytime I breathe I take you in And my heart beats again Baby I can't help it You keep me Drowning in your love Everytime I try to rise above I'm swept away by love Baby I can't help it You keep me Drowning in your love Go on and pull me under Cover me with dreams, yeah Love me mouth to mouth now You know I can't resist 'Cause you're the air That I breathe 'Cause everytime I breathe I take you in And my heart beats again Baby I can't help it You keep me Drowning in your love Everytime I try to rise above I'm swept away by love And baby I can't help it You keep me Drowning your love Baby I can't help it Keep me drowning In your love I keep drowning In your love Baby I can't help it Can't help it no, no 'Cause everytime I breathe I take you in And my heart beats again Baby I can't help it You keep me Drowning in your love Everytime I try to rise above I'm swept away by love Baby I can't help it You keep me Drowning in your love

ketty the sheep

New member
תשמעי מוריסי וסמית'ס!

אני עדיין טוענת שהמחשב שלך לא מספיק אומו.
אני ממליצה על The Queen is Dead של הSmiths כהתחלה, במיוחד השיר There is a Light That Never Goes Out. אני יודעת מה תאהבי! אמ, אני חושבת שה-Manic Street Preachers ימצאו חן בעיניך, במיוחד The Holy Bible, וגם Design for Life. טקסטים חזקים וטובים, האא.
ואם את מחפשת משהו שעוד לא שמעת והתעמקת בו, תורידי את 1977 של Ash (נו, מה אכפת לך, זה טוב וזה חינם). חוצמזה, ילדים, זיכרו לקנות מוסיקה מדי פעם.

חנואל

New member
ואם נזכרו הסמית'ס, אני חייב להמליץ

על רוברט פאקין סמית', מהקיור (לא, אין קשר ישיר, אבל הסמית'ס והקיור הם שתיים מהלהקות האהובות עליי כרגע... וקוראים לו סמית' והכל, אז זה מתאים או משהו
) The Cure, האלבום החדש שלהם, מומלץ בטירוף. לא יצא לי לשמוע אלבומים מלאים ישנים שלהם, אבל Lovesong הוא השיר האהוב עליי, Friday I'm In Love הוא שיר ענק, ו-Lullaby חמוד ועל גבול המפחידות.

למעלה