שרשורי משחקים

Rigel13

New member
שרשורי משחקים ../images/Emo35.gif

לא בדיוק הבנתי את הפרנציפ מאחורי שרשורי המשחקים שלכם, מי יכול להשתתף והאם אפשר לפתוח אחד משלי?

DDN

New member
מה יש להבין?

במקום לשחק פנים אל פנים או בצ'אט משחקים בפורום. בסגנון של אחד רושם מה הוא עושה הבא אחריו מגיב. מי יכול להשתתף? זה תלוי במנחה המשחק. וכן. אתה יכול לפתוח אחד משלך, אבל הייתי ממליץ לך לחכות, יש כרגע את זה של האמרפול, וזה של בלופרינט מגיע. הייתי מציע לך להצטרף ולראות קודם איך זה לפני שאתה רץ לפתוח אחד משלך.

BluePrint

New member
כדאי להבין את החוקים...

(כדי לדעת איך לעקוף אותם : ) אני מצטער להודיע שהרעיון שלי ייגנז ולא יצא לפועל, עקב תגובות מעורבות של ההל בהקרנות מקדימות. אבל, בזמן שנאבקתי לבדי בנסיון נואש למתוח מפרשים, בא לי רעיון חדש למשחק שולחן-פורום-TIC.

dragon zlotnik

New member
נוווו

לא צריך עולם מתוכנן כל כך בקפידה! צריך לדעת בכלליות, ונתחיל לשחק ואנשים יפתחו רעיונות, בכל מקרה אם אתה מחליט שלא, תוכל להסביר מזה משחק שולחן-פורום TIC??

BluePrint

New member
איזו מן תגובה זו "נווו"?!

לא, לא צריך עולם מתוכנן בקפידה, אבל במקרה הלחודי שלי, אני רוצה עולם מוגדר. וכשחשוב לי עולם של בני אדם בלבד עם קסם כמשהוא ערטילאי ובלתי מורגש, אני לא חייב להסביר זאת מראש, כדי שלא יופיעו לפתע אנשי לטאה ממעמקי הים וקוסם מעופף כי הוא פוחד ממים. משחק שולחן-פורום-TIC, זה משחק שולחן, שיתנהל דרך פורום, במבנה TIC. ובנושא TIC, זלוטניק, אל תעלב אבל יש לך עוד קצת ללמוד והרבה להשקיע.

dragon zlotnik

New member
תשמע בחיים שלי לא שמעתי על

TIC כך שגם אני לא נעלב וגם לא ממש הבנתימזה מבנה TIC וחוצמזה איך אתה יודע שיש לי מה ללמוד, מתי בפעם האחרונה ראית אותי משחק TIC(אולי שיחקתיבלי ידיעתי במשחק של DDN ושל המרפול??)

naring

New member
כולם וכן.

תראה, כל אחד יכול לפתוח כזה. הצעה - דבר עם DDN, המנהל. אם אתה רוצה להשתתף, דבר עם מנחה המשחק. חוצמזה, תהנה משהותך בפורום!

למעלה