שרשורי זכרון

Yootam

New member
שרשורי זכרון

תופעה שהולכת ומתגברת (לצערי) פה בפורום, ולמען האמת היא די מגעילה אותי, וזה בגלל שהיא מלאה צביעות. לכתוב "יהי זכרו ברוך" על מישהו ולשים אייקון של נר, ואז בסוף ההודעה להשאיר את החתימה (ששל רובכם כאן אמורה להיות מצחיקה/צינית/מבדחת/כל דבר אחר...) זו צביעות לשמה וחוסר רגישות! האנשים האלה הם משפחה וחברים של אנשים מסויימים, והחתימה שלכם בסוף ההודעה לא מתאימה למצברוח שלהם, וזאת עובדה. נתלי מהגרעין שלי מדריכה בעמינדב, וחייל שנהרג לפני מספר ימים הוא משם, וראיתי כמה היא כאבה ללכת להלוויה שלו, ואח"כ היא ספרה לכל הגרעין כמה קשה ועצוב היה לה ללכת- וכולנו הזדהינו איתה. וכאן- בכל כך קלות אתם משרבטים "יהי זכרו ברוך" ומשאירים את החתימה שלכם. תסלחו לי, אבל זה מחליא אותי.

נ ו ם

New member
מסכימה איתך

בעיני אפילו בלי ענין החתימה, זהו זילות. לא היתי רוצה כשאני אמות שאנשים שאני לא מכירה בפורומים בנושאים שלא מעניינים אותי ישימו לי אייקון של פרצוף עצוב.

THE sky angel

New member
אני לא מסכימה איתכם!!

לדעתי הקטע עם החתימה זה דבר שטותי.. אין מה לעשות! זו החתימה שלנו ולא כל פעם שייקרה משו אז נמחוק את החתימה ואז נחזיר. אנחנו בפורום כלשהו וזה מה שיש. בקשר לזה שזה זלזול? אני ממש לא מסכימה איתכם!! אנחנו לא מכירים את אותם האנשים אבל אנחנו מסכימים כולם יחד כפורום ובעצם כמדינה להזיכר ולשמור את זכרונם של המתים- כמין כבוד אחרון כזה. אני לא מבינה מה הבעיה ולמה זה נחשב זלזול!! עצם זה שאני מרגישה קרובה אל אותו בנאדם בדרך האחרונה שיש לי- להנציח אותו!?

S a l i t

New member
שלום לילד הכי יפה בגן :)

אמממ אני חולקת על דעתך בעניין החתימה.. כאילו זה לא שאני חולקת על דעתך, זה פשוט ש... אוקיי תיראה זה לא שאפשר להוריד את החתימה מהודעה מסויימת החתימה היא בכל ההודעות שלך והיא מעדכנת את עצמה לכל ההודעות שלך (גם אלה שכתבת לפני שהיו לך את אותה חתימה) וגם אם אתה משנה את החתימה, אז בכל ההודעות שיש לך מתפוז, תופיע אותה חתימה בלי קשר לתאריך שנכתבה בה ההודעה ככה שנגיד אני מורידה את החתימה לזמן שאני כותבת את ההודעה, ויומיים אחר כך יחזיר אותה, אז מי שיקרא את ההודעה הזאת באיחור של יומיים יראה את החתימה שם.... מקווה שהבנת משהו מכל החפירה
מתה עליך מותק

d r e a m i n g

New member
אני מסכים עם משהו אחד

אמנם אי אפשר לשנות את החתימה, אבל זה נדוש לשים נר זיכרון בכל פעם שמישהו מת. זה שיהיו 10 נרות זיכרון בהודעה ולא שניים, לא ישנה את מידת ההזדהות או ההתעניינות... אם כבר מתייחסים, שיהיה לעניין.

למעלה