שרשורי זב"ח

Ram Ben David

New member
ידידי היקר

אתה לא לבד. פרסמתי שלוש הודעת שם בשבילך היום. מקוצר הזמן אני לא אוכל לעשות את העבודה הטובה שאתה וגדי עשיתם שם אך עד שהם יחסמו גם אותי אני יבעיר להם מעט את האש תחת קפות הרגליים. :)

הורסמאן

New member
חן חן :)

רם אתה לא צריך להרגיש חייב להתאמץ, הם לא ממש שווים מאמץ כלשהו. :))))))

Ram Ben David

New member
חחחחחחחחחח

זה מה שקבלתי עכשיו בפורום זב"ח בעקבות שימוש הנוגד את כללי ההתנהגות בפורום הוגבלת זמנית מהפורום סיבת ההגבלה: דיון חוזר ונשנה בניהול הפורום והתקוטטות על גבי הפורום. אם ברצונך לחזור לכתוב בפורום שוב, אנא פנה להנהלת הפורום: menl , נטע התרנגולת במכתבך ציין את הכינוי בו אתה מוכר בפורום תודה, צוות תפוז. וברור שהם מחקו את כל ההודעות מהר בשביל להעלים את העקבות. :))))) אגב בסך הכל הסברתי להם כמה דברים בנימוס רב. קשה להם מאוד לזבחניקים להתמודד עם האמת.

הורסמאן

New member
רם

חשבתי שזה יהיה בזבוז זמן, אבל לפחות נוכחת לדעת שלא סיפרתי לך סיפורים. ספר לציפי מי הם האנשים האלה. :)

Ram Ben David

New member
אל תדאג

אני אספר לה ולעוד כמה. (-: להתראות בינתיים. אל תשכח להקליט מחר את המרוץ בשבילי!

hila125

New member
אולי דיי..

כאילו לרדת מהשטויות.. אתה יודע שהרבה מהדברים שמפרסמים שם לא נכון חצי מהעולם יודע.. אז למה לדון בזה עוד פעם ושוב ללכלך אחד על השני.. אי אפשר לעזוב את זה? כי אתה לא תצליח לשכנע אותם אחרת והם גם לא יצליחו לשכנע אותך והדיונים האלה לא מגיעים לשום מקום..

הורסמאן

New member
אולי

אבל את יודעת בעצם למה אולי? יושב שם מנהל אגודה למען בעלי חיים, ומפציץ שקרים איומים על אנשים כמוני ואולי גם כמוך, ומבחנתך "אולי די" זה התבטאות במקום?

hila125

New member
תקשיב

אני מבינה את המקום שאתה בא ממנו..זה מכעיס מעצבן כל השקרים האלה. אבל אני חושבת שהרבה מאוד אנשים לא מאמינים לשטויות האלה ואני חושבת שמה שאנחנו צריכים לעשות זה להסביר שתהיה יותר מודעות לנושא הרכיבה בארץ ולא לתת לשקרים האלה להגיע אל אנשים. ולא לבזבז את הזמן בדיונים שלא מגיעים לשום מקום אלא רק יוצרים ריבים. כי כמו שבחיים הם לא יצליחו לשכנע אותך במה שהם מאמינים, בשקרים שלהם, אתה לא תצליח לשכנע אותם. אני לא אומרת לשתוק .. אני אומרת להגיב אחרת ובכלל לא דרכם.

הורסמאן

New member
תקראי את השרשור

שידידי גדי כתב שם ואם את רוצה חזרי אלי עם הערות לגבי מה שאת חושבת לא בסדר במה שהוא כתב. והוא הצביע בשבילי על שקרים בוטים ומגעלים כל כך, שאני הייתי צריך עצבים של ברזל כשהסברתי לו מה לכתוב.

הבעיה עם הפנאטים

זה מיעוט קטן וצעקני שמציף את הפורומים ואם לא שמים לב, מצמצמים את כל השיח הציבורי לדעתם בלבד. הם תוקפנים, מנותקים מהמציאות ומציפים את התקשורת - לא רק פורומים בפרטים שגויים שבאים כביכול לטובת בעלי החיים ובמקרים רבים מצליחים לסחוף את דעת הקהל, שופטים [ בג"ץ דורנר האומלל והשגוי], עיתונאים, אנשי ציבור ונבחרי ציבור שפועלים משיקולים אלקטורליים [ואני שמח שהריצה של פורז למשל על הסקטור הצר והמוזר הזה לא השתלמה] הנסיון הוא לא לשכנע אותם כי אם להראות למי שנקלע לפורומים האלה במקרה שיש עוד דעות ולא רק דעת הקיצונים. וזה למנוע סחף בדעת הקהל שיכול להביא לכך שרכיבת סוסים למשל תוכרז כמו שהם רוצים כהתעללות. ההשתתפות בויכוח היא לא למטרת שכנוע מחדש של הקיצונים. אהבת והגנת בעלי חיים צריכה להתבצע על סמך אמיתות ולא על סמך שקרים וזו גם נורמה שצריך להכיל. הימנעות מריבים עם קיצונים, היא מתכון בסגנון הסודטים [ע"ע היסטוריה של מלחה"ע השניה]. האנשים האלה השתלטו על פורום כלבים ועד לפני זמן קצר וכמה חסימות, גם על פורום חתולים והשביתו שם כל דו שיח והשתיקו כל דיעה שונה מדעתם. בפורומים אחרים שהם תקפו, סוסים, דיג ופורומים מקומיים של ישובים שונים, יצאו להתקפת נגד כולל כניסה לפורום "שלהם" והצליחו להקטין את הנזק. מה שהורסמן עושה, הוא עושה בסה"כ די נכון. צ.

tsvegan

New member
אחח תאמינו לי

בלי אנשים טובים כמוכם, מה היה מצב הסוסים? הם לא היו חופשיים היו מנצלים אותם לרכיבה היו מנצלים אותם למרוצים, היו מנצלים אותם להרבעה, היו סוחרים בהם ובילדים שלהם אבל לא ! אתם אנשים שאוהבים בעלי חיים (ככה שאתם לא חותכים לחלק מהם את הגרון ואוכלים אותם) ובמיוחד סוסים - אתם נלחמים בכל סוגי הניצול, ובשיעבוד והכל במטרה לקרב את הסוסים יותר ויותר למצב הטבעי שלהם וזו רבותי עבודת קודש חזק ואמץ, לו רק הסוסים היו יכולים להגיד לכם כמה נעים משקל גופכם על גבם, כמה נעים בקרון הנוסע וכל השאר.. הייתם אפילו יותר שלמים עם עצמכם

הורסמאן

New member
אותי היית מצליח לשכנע

כי אחרי הכל, כתבת "תאמינו לי". והרי אי אפשר לא להתיחס לזה. הבעיה שקראתי הודעות שכתבת בזב"ח, ואתה לא באמת מצפה שמישהו עם טיפת הגיון יאמין לזבחניק?

הורסמאן

New member
איך אמר לך רם

ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו. בינתיים החברים שלך לא הצליחו להתמודד עם האמת.

למעלה