שרשורי דמעות לכאן
G gloom New member 1/6/07 #2 זין גועל נפש השיפוט למה הביאו את סמי בכר??? גועל נפש!!! שארפ האפס הזה!!!!! גועל נפש... איכססססססססססססססססססססססססססססססס כל כך שונא את מכבי!!!!!!!!!
זין גועל נפש השיפוט למה הביאו את סמי בכר??? גועל נפש!!! שארפ האפס הזה!!!!! גועל נפש... איכססססססססססססססססססססססססססססססס כל כך שונא את מכבי!!!!!!!!!
ש שמיל111 New member 1/6/07 #3 אני לא אוהד הפועל ירושלים אבל בושה וחרפה של שיפוט. נראה שבאמת הכל מכור פה מראש....
F Fantasy WRC New member 1/6/07 #4 חבל שאי אפשר לעשות הפגנה על כך שצריך חהעיף את שמי בכר משיפוט לנצח!!! אבל שימעון יטרפד את זה כהכרת תודה שנתן לו את אליפות
חבל שאי אפשר לעשות הפגנה על כך שצריך חהעיף את שמי בכר משיפוט לנצח!!! אבל שימעון יטרפד את זה כהכרת תודה שנתן לו את אליפות
B bendelac New member 1/6/07 #6 טוב לדעת אתה בטוח שלא ראית משחק אחר? כל פעם שהפועל עלו ל-8-10 יתרון, שריקה או שתיים של השופטים גרמו לצמצומו.
טוב לדעת אתה בטוח שלא ראית משחק אחר? כל פעם שהפועל עלו ל-8-10 יתרון, שריקה או שתיים של השופטים גרמו לצמצומו.
B bobas New member 1/6/07 #8 סמי מכר. היום דיבר דני קליין ,ואמר שכאשר הוא ראה את רשימת השופטים של הפיינל פור ,הוא הזדעק וחשש מאד רק מסמי מכר . ואני שואל : למה לא עשית עם זה משהו לפני הגמר???
סמי מכר. היום דיבר דני קליין ,ואמר שכאשר הוא ראה את רשימת השופטים של הפיינל פור ,הוא הזדעק וחשש מאד רק מסמי מכר . ואני שואל : למה לא עשית עם זה משהו לפני הגמר???
B bendelac New member 3/6/07 #11 לא הבנת אותי מה רצית שקלין יעשה. הוא יכל להתמרמר ולא יותר. אין אפשרות לפסול שופט (לפחות אני לא מכיר) ולכן לא היה לו מה לעשות
לא הבנת אותי מה רצית שקלין יעשה. הוא יכל להתמרמר ולא יותר. אין אפשרות לפסול שופט (לפחות אני לא מכיר) ולכן לא היה לו מה לעשות
B bobas New member 3/6/07 #12 אפשר לפסול אם אתה נותן טענות אמיתיות ובמקרה של בכר יש לא מעט . לא בטוח שהאיגוד היה מחליף אותו אבל היה שווה לנסות.
אפשר לפסול אם אתה נותן טענות אמיתיות ובמקרה של בכר יש לא מעט . לא בטוח שהאיגוד היה מחליף אותו אבל היה שווה לנסות.
R roycot New member 3/6/07 #13 שאלו את דני את זה והוא ענה שזה היה עולה להפועל ביוקר,משום שהם היו צריכים להתמודד עם דברים שאינם קשורים בספורט. אני כבר לא יודע וגם לא ממש אכפת לי. לא אוהד כדורסל יותר.
שאלו את דני את זה והוא ענה שזה היה עולה להפועל ביוקר,משום שהם היו צריכים להתמודד עם דברים שאינם קשורים בספורט. אני כבר לא יודע וגם לא ממש אכפת לי. לא אוהד כדורסל יותר.
R roycot New member 3/6/07 #14 למה אי אפשר?! אפשר גם אפשר. מי שיש לו קצת שכל בראש הבין אתמול שאין כאן כדורסל וגם לא יהיה כל עוד קיימת מכבי ת"א בגרסא הנוכחית. על הזין שלי הכדורסל הישראלי.
למה אי אפשר?! אפשר גם אפשר. מי שיש לו קצת שכל בראש הבין אתמול שאין כאן כדורסל וגם לא יהיה כל עוד קיימת מכבי ת"א בגרסא הנוכחית. על הזין שלי הכדורסל הישראלי.