שרשוריישן?

פIלי

New member
שרשוריישן?

איי איי... העייפות יאללא נשרשרנא הערות ציניות \ מגוחכות על הפרק שהיה היום בערוץ 2? (עם הפיל). אני אהבתי (כמו בכל תוכנית) את הקטע שקיצ'ס אומר "הנה המספר שלנו" ועובר איזה מספר אידיוטי... אגב, מישהו זוכר את הקטע עם התוויות של האוזניים? כי בדיוק היה רעש מאוד חזק בחדר שראיתי בו את התוכנית, ולא שמעתי כלום... ויש לי חבר שאני צוחק עליו בגלל הגודל של האוזניים שלו... ותמיד טוב לרענן את מלאי הירידות שלי.

~*~gaL

New member
אחחחח אל תזכיר לי...

לא הייתי בבית, אבל הייתי צריכה להקליט את התוכנית. אז בהתחלה דאגתי שבגלל שאני לא בבית אני אקליט את זה עם פרסומות. אחרי זה זה נהיה יותר גרוע. במזל ראיתי שהקדימו את התוכנית ל23:00 אז רצתי להקדים את הטיימר. אבל לאאאאאאאאאאאא!!! הם יתחילו את זה ב22:52!!! האמת שבדיוק כשזה התחיל, איכשהו, באמת שזה היה במקרה, העברתי לערוץ 2 וראיתי שזה התחיל יותר מוקדם. ואני התרגזתי! (כבר לא הייתי בבית) עכשיו, אני לא יודעת אם זה הספיק להקליט לי את "אם חיצוניות חשובה למישהו..." אבל אם זה לא הספיק...
אגב, היה ממש סיוט לראות את התוכנית אתמול עם כל המשפחה הזאת מסביבי... בכל מקרה, התוכנית: אז שוב, הקטע עם "אם חיצוניות חשובה למישהו, אז אני טיפה'לה מלא... אם פנימיות חשובה למישהו, אז אני טיפש כמו נעל" כרגיל, הצחיק אותי פחד
ה"עושים שוק עם גיל חובב" היה *ענק*. אני מאד אוהבת את הפארודיה הזאת. בקשר להדבקת תוויות... באתר הרשמי של קשת אפשר לשמוע את זה. www.keshet-tv.com האמת שגם לי קצת הפריעו בקטע הזה. ובכלליות, כמו כמעט בכל תוכנית אפשר לסכם: שהקטעים עם טל היו מצויינים, ושהקטעים עם ה"סלבריטיז" היו לא כ"כ מעניינים...וזה גם כי אני נדיבה.

פIלי

New member
נזכרתי בקטע חזק

שהוא אומר שהוא הצטלם עם בריטני ספירס... וקיצ'ס כזה: "בריטני ספירס?!" שם טוב: "הישראלית... לאה שבת!" היה מצחיק... ובקשת אין את הקטע הזה עם התוויות...
(איפה מתי?!)

kfm

New member
יש את הקטע הזה...אם בא לך תשלח לי

מסר עם האייסי שלך ואני אשלח לך את זה....((:)

mati88

New member
מתן, כל מששלחת לי

נעלם...אנלא מוצאת את זה...תשלחי לי עוד פם בהזדמנות טופ?!

kfm

New member
אין בעיה ((:) אבל זה מוזר.....מאוד

חיפשת בכל מקום? גם ב- אינקאמינג פיילז באיי סי קיו? הממ....טוב אל תאדגי אין בעיה אני אשלח לך (:)

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

וזה כן שם, לך לאתר של "חלומות בהקיציס" בקשת דרך קישורי הפורום.

kfm

New member
אהבתי ששאלו את קיציס ../images/Emo6.gif

מה הוא היה כותב לאשתו ואז הוא חשב רגע...ואמר עם פרצוף מצחיק כזה: "כן כן כן!...." ואז פרידמן נקרעעעעעעעעעע מצחוק..........שראו אותו נהיה אדום כזה מרוב צחוק...((:) (למרות שדווקא הקטע עם האורחת הזאת והסוד שלה היה טיפה מגעיל מידי........במיוחד המחשבה שאבא שלי ואמא שלי נשארו ערים מיוחד כדי לראות את הפרק , כדי לדעת מי זה האנשים האלה שאני כל כך אוהבת....פדיחות....)

Yuvalenko

New member
חחח... :::))) קטע ענק... בין

היחידים שהיו בתוכנית האמת. אגב, מה פאדיחות בזה שאמא ואבא שלך יראו את זה? מה את חושבת שהם לא יודעים שיש דבר כזה?... אולי ההורים שלי... זה יותר הגיוני...

kfm

New member
חח (:) אבל זה כן פדיחות...........

ברור שהם יודעים שיש דבר כזה....רק השילוב בין העובדה שיש דבר כזה לעובדה שזה הדבר שאני הכי אוהבת....זה יכול להיות מפדח...((:) תודה!!!!!!!! ((:) למה ההורים שלך

פIלי

New member
וואי זה היה קטע מעולה

נשפכתי מצחוק... איך ששואלים את דץ הוא אומר כזה "לא לא לא" ואז את קיצ'ס והוא אומר "כן כן כן" זה היה כל כך מצחיק!

Yuvalenko

New member
בשביל לא להביך את הצופים העדינים,

בואי רק נומר שבשביל לחשב את הגיל של ההורים שלי ביחד, צריך דוקטורט במתמטיקה... מה אתה אמרת???? זקנים??? תהיה פיסי! תגיד, קשישים, ישישים, מאותגרים גילית, בשלים יותר מידי, מקומטים, מקבלי הנחה באוטובוס, הגיל הרך, אני מתכוון רך... תגיד מנויי הבימה, מי אחרון בתור בקופת חולים, מחוברי זונדות, צמודי קטטר, תגיד זמניים, ארעיים, אוטוטו... זמן פציעות...

kfm

New member
.....שופט תשרוק! תשרוק!

נגמר המשחק. "שופט תשרוק כבר תשרוק!"....תגיד מקבלי הנחה באוטובוס.. יושבים מושב ראשון באוטובוס, אם הם עולים לאוטובוס הם אומרים: "נהג רררגעע, ***צרכני ורטרס אורגינל***, שיניים בכוס, ***צופי ערוץ 1 בווליום היסטרי***, תשושים פשוט, בשלים שלא לומר רקובים........ הרגשתי צורך להמשיך (:)

kfm

New member
תראה...תשמע...תראה.....

בוא נגיד שבין מבחן למבחן ועבודה לעבודה אני שומעת מהבוקר עד הערב במחשב ובמערכת את כ-ל 80 הקטעים שכבר יש לי......(:) לומדים לזכור ((:)

kfm

New member
ואם תקשיב לקטע המקורי תראה שזה גם

מילה במילה מה שהם אומרים...((:) אומרים עלי שאני משגועת. אומרים על שאני טיפשה. האמת- זה נכון!! (החטא ועונשו.....אסתי קורניקר.....)

למעלה