שרשוריומי, שישי 30.3.07

jenngirl

New member
סופ"ש!../images/Emo82.gif

אתמול הייתי בהופעה של אביב גפן,היה נחמד,הוא שר כמה שירים לא להיטים ודיבר על האלבום החדש שיצא[לייב!
]. והאמת שבעיקר האנשים שהיו איתי עשו את ההופעה,יותר מאשר אביב עצמוP: היום- לעזור קצת בבית לקראת פסח,בערב כנראה להפגש עם חברות. שבת שלום

adida2222

New member
תודדדדדדדה !!

תודה לכולם ואני מקווה שיהיה בסדר.. בכל זאת,טירונות והכל מחדש..ובהרבה יותר קשה ממה שעשיתי עד עכשיו אבל אם יש רצון...מצליחים בהכל :)

shiran™

New member
שבוע לא קל עבר על כוחותינו

אחרי מטווחים. ועוד פעם מטבח (פעם חמישית מאז הגיוס!!!!!!!!!!!!!!), המסדרים, הנקיונות לפסח
. אחת מהטירונות שלנו (בת 28) שעזבה אתמול+המפקדת הכי הכי הכי מעולה שיש בעולם שגם עזבה עכשיו, לקורס קצינים, איך כולם בכו וצעקו... אני צרודה. עצוב מאוד. אחרי שניקינו וסידרנו לפסח וכשהמ"פ עלה לבדוק את הקומה ומצא בנות מעשנות בקומה והוריד את כולנו למטה ושאל אחת אחת מי זאת הייתה עד שאחת התוודתה והיא בכלל לא הייתה זו שהדליקה את הסיגריה (אל דאגה, היא לא קיבלה עונש כבד, 2 הבנות שבאמת עישנו סוגרות כרגע שבת ואולי גם פסח שני) ואחרי ששרנו למפקדת שעזבה אותנו "היום יומולדת" באמצע החדר אוכל (ואני רק מחאתי כפיים אבל כשהמפקדת שאלה מי שר הרמתי יד עם עוד 5 בנות בערך למרות שכמעט כל המחלקה שרה והן היו סתם פחדניות בשביל להודות בזה) והעונש שקיבלנו היה סה"כ לשבת 20 דק' נוספות במקום ללכת להפסקה רק בגלל שאמרנו את האמת. קיצור. היה שבוע מתיש. ולא מספיק זה.. אז יום ראשון שוב מטבח. פשוט חולים על המחלקה שלי במטבח אנחנו מנקות הכי הכי טוב. יא ומחר הולכים לעשות פיקניק בפארק הירקון כמה בנות מהמחלקה לכבוד החיילת שעזבה אותנו השבוע.

Y M C A

New member
טירונות זה כזה כיף:p

[חבל שלא הבנתי את זה *בזמן* הטירונות]

belabula

New member
אז זה לא רק היה נדמה לי...

שאני רואה את המחלקה שלך הרבה בחדר אוכל
ואותך עדיין לא פגשתי...
יאללה... נשארו סך הכל עוד 7 ימים נטו להיות בבסיס... שיעבור כבר!!! (וטירונות זה לא כיף בכלל
)

shiran™

New member
טירונות זה נחמד מאודדדדדדד

בלי עין הרע. ת'אמת היינו צורחות ומוציאות את הגרון בחדר אוכל, אבל רק בשביל המפקדת הזאת שעזבה השבוע.. יאללה איך כל החדר אוכל היה מסתכל עלינו. עכשיו אין לנו כזה סיבה לצרוח. למרות שיש עוד מפקדת ממש ממש נחמדה. אבל לא כמו המפקדת שעזבה
חחחח סמדר, שמת לב שהגיעו בנים לבסיס? אז מה אם הם מכוערים ונראים סתומים כאלה?
אנחנו חייבות להתראות מתישהו. אם את רואה את המחלקה שלי ביום ראשון במטבח תנסי לחפש אותי או משהו. אולי תשלחי לי תמונה באייסי? שאני אוכל לזהות אותך. חבל שאת לא מחוברת.

מי חזר לאחר 21, מי P:

היישר להדממה של 12 יום. אני ברקיע השביעי. היה דיי בלע, אבל מצחיק. היו גם אבט"קים השבוע, היה חביב למדיי. למרות שהיה מרגיז. מגילות וזה רק אם יהיה ביקוש, כי אני בקושי זוכרת איך מקלידים. שכחתי את מספר האייסי שלי! הכצעקתה. בכל פעם שניסיתי להזכר, כל מה שהופיע מולי זה המספר האישי. הצבא אכל אותי. אה, ושמנתי 3 קילו. כיף לי, אה. שבת שלום!!

למעלה