שרשוריומי שבת, 31.3.07

Gal isr

New member
Take this pill, it will make you fe

אז התעוררתי היום בשמונה בבוקר...אלוהים יודע איך זה קרה. החדר שלי נראה כמו הצרות שלי בתור חנת"ר (צרות ענקיות) ואני חייב להיכנס אליו להתחיל לסדר...כל מה שקיבלנו בבקום יחד עם כל מה שהבאתי מהבית מפוזר על הרצפה/שולחן בלי סדר בכללל. אבל מה- הבקום חילקו לגברים את אחת הסכיני גילוח היותר טובים שהם יכלו להביא! ג'ילט פיוזן החדשה...מגניב למי שמשתמש בה.

Gal isr

New member
אה אה, הכותרת הפסיקה באמצע ../images/Emo10.gif

it will make you feel dizzy* זו ההשלמה כמובן

jenngirl

New member
השבוע שמעתי פעם ראשונה../images/Emo82.gif

ברדיו[גלגלצ] את סוף העולם באנגלית[: זה היה דיי מגניב לשמוע את זה,במיוחד כשבלאקפילד היו אחרי שיר של אביב.

belabula

New member
מחנה 80- דיאטה לפנים ../images/Emo13.gif

ירדתי (לפחות) שלושה קילו בשלושה שבועות האחרונים ואפילו לא ניסיתי לעשות דיאטה... אני אוכלת את כל הארוחות (אין הרבה מה לאכול אבל עדיין אני אוכלת את מה שיש), אני קונה בשק"ם וגם הביאו לי דברים מהבית. ובכל זאת ירדתי
חוץ מזה, עם כל הניקיון בבסיס ממש ממש אין לי כוח להתחיל לסדר לנקות את החדר שלי... והמצב באמת חמור כבר... אני צריכה רגילה

Taam YutvatA

New member
רק עוד שלושה שבועות לקורס../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

כבר עברו 4 שבועות בקורס. אתם לא יודעים איך הזמן טס. אימאל'ה. אני רוצה קורס של חצי שנה
, ולחשוב שכשסיימתי טירונות לא רציתי קורס.
מחר אנחנו מתחלקים למגמות טרור/צבא. בחרתי צבא, מקווה לקבל את זה
לגבי היום? אין הרבה תכנונים, בערב נפגשת כנארה עם ידיד וזהו.. באים ל24 שעות לבסיס וחוזרים הביתה לחג, הגיון של צבא, לכו תבינו אותו. שבוע מעולה וחג שמח וכשר

adida2222

New member
שלומלום !

נהייתי קצת חולה..איזה אייטם גרוע ! בכל מקרה,מחר אני נוסעת ..להחזיר את כל הציוד..וממחר עד ה26 לאפריל,אני חוזרת להיות אזרחית,ולא רכוש צה"ל יום טוב ומקסים לכולם:)

Taam YutvatA

New member
עח"מ פיקודים../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

וזה לא כזה כיף, אני לא רוצה לסיים אותו עכשיו

Taam YutvatA

New member
יש ויש../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אבל בסה"כ בסדר גמור, אם האנשים לא היו משו, גם הקורס לא היה משו, ותאמיני לי, שהקורס לו באמת משו
אבל האנשים גורמים להיות משו

m i r u s h i

New member
אממ..../images/Emo108.gif

לנוח ולקוות שבערב המפקד יגיד לי שאני משוחררת מהחצי יום למחרת. אני רוצה לנקות את החדר. >:

jenngirl

New member
השמש נעלמה../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

והתחיל להיות קריר. דייייי אני רוצה קיץ.פוף. היום קמתי מאוחר,אבל לא ישנתי הרבה.אולי אני אלך לנמנם עוד קצת עוד מעט. ומקווה בערב לצאת עם טובי ונועיצ. יום טוב!

jenngirl

New member
לא הוא לא[:../images/Emo82.gif

השמש חזרה ובגדול. וזה בערך מה שהולך להיות בחצי שנה הקרובה!

obz4

New member
התחלתי קורס בשעה טובה

ועל השבוע הראשון הייתי סמל צוות עם כל הלחץ והאחריות אבל עמדתי בזה לא רע והעיקר שעבר...המשך הקורס הולך להיות לא קל ונראה כבר מה יהיה, עכשיו לפחות יש רגילה לנוח קצת. מה איתך דנה? :) נצלי את הזמן טוב עד לגיוס המתקרב.

למעלה