שרשורבן

Funky Giraffe

New member
שרשורבן

(שרשור אורבן, חה חה חה) טוב.. אז ככה.. הגעתי באיחור (דביל! מי יוצא ב12:30?) וחזרתי בהקדמה (מוות לתחבורה ציבורית!!!!!!) אבל מכל שניה שהיתי שם - נהנתי. ראיתי את שאנן, שמעתי שיאיא היה ועידן דיווח ממנו שהבכורה תתקיים כנראה ביולי (WTF?! מה נסגר איתכם?!) היתי רוב הזמן בבמת ההיפהופ וראיתי ים של פרצופים מוכרים ואהובים, והופעות חביבות מאוד. היה טוב. נ.ב. ירושלמים לכו לפאנסט&פאנקנשטיין באמת שלא תתחרטו. באמת.

idanri

New member
בואנה היה אחד הגדולים שם!!!!!!!!!!

הגעתי לשם ממש ממש בהתחלה(11:15) ולא ממש היו שם הרבה אנשים. יותר מאוחר ראיתי את שאנן(הוא חתם לי עם הקדשה על בעזרת הג'אם),ראיתי את יאיא(ששכחתי להגיד לו שיחתום לי אבל הצטלמתי איתו),ראיתי את קאשי(שלא הצטלמתי איתו וחבל....),ראיתי את ש"ס(שחר סוויסה,והצטלמתי איתו),ראיתי את רבל סאן(דיברתי איתו ושאלתי אותו אם הוא זוכר שהוא ראה אותי בירושלים,הוא זכר! והצטלמתי איתו גם כן) וראיתי את ציקי לאבין(ההוא עם הקסדה על הראש מערוץ 24). בדרך לארובן מהתחנת רכבת ראיתי גם את פישי הגדול(WTF?!?!?!) הסתובב בת"א. וראיתי גם את הגמד ממה קשור ששכחתי איך קוראים לו........ כמובן וכמובן שראיתי את עידו וערן
. היה ממש בנזונה ומי שלא היה באמת הפסיד.......

bigm2

New member
למה הופתעת מפישי?

הדבר הבאמת מפתיע היה שהוא לא הנחה שם(ותודה לאל על זה)

ראיתי את אסי שלי../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

כפרעליו זכר אותי
ההופעה של מוקי הייתה מעולה!! כלכך!!
וגם יוסלס
אהה וקאשי
קיצר היה ממש ממש כיף! ועידן יא ראש לא ראיתי אותך

Jimmiet

New member
לא.. חחח

בגלל זה לא התפלאתי שלא ראיתי אותך, דיברתי אל עידו
אבל גם אותך לא

Funky Giraffe

New member
עם ההיסטוריה שלנו...

ישמצב שחלפתי עלייך ישירות ולא שמתי לב בכלל. :\ חח

Magic Girl גל

New member
היה מ ד ה י ם

כ"כ שווה לבוא מהצפון ולהבריז מהלימודים !!!!!! הצטלמתי עם פול אנשים, היו צחוקים, היו הופעות מעולותתתתת...

° w a v e °

New member
אוי היה ממש כיף

ולא נשאר לי קול והייתי צרודה סקסית ואמ, זהו מה היה ממש ממש פנאאאאאן אה ועידו סליחה שהצבעתי עלייך [לונעים, אצבעות וכאלה..] וצעקתי "אה!1" כמו ילדה מפגרת, אני פשוט אמ, פדחנית? חחחח

:)

באמת מוות לתחבורה הציבורית, נתקענו בלעדיה כי חזרנו מאוחר יותר!! עד שמצאנו איזה מונית שירות שארגנה נסיעה לחבורה שהקמנו לנו בתחנה
היה אחלה ארוע, אחלה הופעות לא ראיתי את שאנן אבל גם שמעתי שיאיא היה
זהוט.

למעלה