שרשוק שבועי
ס סבתא רותרות New member 7/7/16 #2 למכירה - אוסף גדול של סרטי קולנוע צרפתיים בגלילים המקוריים. אם מישהו מכיר אספן של פריטים כאלה אחבר אותו ישירות לבעל האוסף.
למכירה - אוסף גדול של סרטי קולנוע צרפתיים בגלילים המקוריים. אם מישהו מכיר אספן של פריטים כאלה אחבר אותו ישירות לבעל האוסף.
ס סבתא רותרות New member 7/7/16 #3 למכירה - הספר 'יומן בורמה' של דוד הכהן עם הקדשת המחבר. זכרונות מסיור בבורמה במחצית שנות ה-50. יצא בהוצאת עם עובד ב-1963, כריכה קשה.
למכירה - הספר 'יומן בורמה' של דוד הכהן עם הקדשת המחבר. זכרונות מסיור בבורמה במחצית שנות ה-50. יצא בהוצאת עם עובד ב-1963, כריכה קשה.
ס סבתא רותרות New member 7/7/16 #4 למכירה - קופסה עם תחריטים על המכסה. לא ידוע לי סוג המתכת. הקופסא למכירה היא הקופסא משמאל בשני הצילומים.
למכירה - קופסה עם תחריטים על המכסה. לא ידוע לי סוג המתכת. הקופסא למכירה היא הקופסא משמאל בשני הצילומים.
ס סבתא רותרות New member 7/7/16 #5 למסירה אוסף של גליונות עיתונים וכתבי עת על רצח רבין. האוסף הוא של ניצה שהעבירה לי בזמנו כדי למסור לאספן מעוניין.
למסירה אוסף של גליונות עיתונים וכתבי עת על רצח רבין. האוסף הוא של ניצה שהעבירה לי בזמנו כדי למסור לאספן מעוניין.
A Ariel LL New member 8/7/16 #6 מחפש מצלמות פילם מפלסטיק מחפש מצלמות פילם מפלסטיק מאזור הדרום, באר שבע
A Ariel LL New member 8/7/16 #7 למסירה קטלוגים של מכוניות שלום אם מישהו במקרה מכיר עוד אספני קטלוגים, אני מוסר חלק מהקטלוגים שלי של מכוניות תודה
למסירה קטלוגים של מכוניות שלום אם מישהו במקרה מכיר עוד אספני קטלוגים, אני מוסר חלק מהקטלוגים שלי של מכוניות תודה