שרק מחפש בית...

שרק מחפש בית...

מכיוון שאנחנו חייבים לעזוב את הדירה, נשארנו עם הכלב ואין לנו אפשרות לקחת אותו איתנו. מי שירצה לאמץ את שרק, ירוויח. דניאל למד דרכו תקשורת ואני מקווה שעוד ילדים מהפורום יהנו ממנו. רצ"ב ההודעה... ותודה לפנדורה שעזרה לי בהכנתה. עמליה

vered73

New member
אוי עמליה, אולי אחד החברים יאמץ אות

אותו לזמן קצר עד שתתארגנו מחדש?

ל י ל ך פ

New member
הוא נראה מקסים

הלוואי ותמצאו לו בית טוב. אפיץ את המודעה. אצלי יש כבר כלב וחתולה וזה בערך 120% מהיכולת שלי לבעלי חיים, אחרת הייתי לוקחת בעצמי..

n o g a h

New member
עמליה

האם שרק מסתדר עם חתולים? כי יש לנו 3. אנו בדיוק בשלב שהחלטנו לאמץ כלב, מתנה לבת המצווה של ביתי, אך מכיוון שאנו חוגגים בשבת הבאה בביתנו, יהיה לנו קשה לעשות זאת לפני שבוע הבא.

כששרק רואה חתול, זה כמו ששור רואה

את המטפחת האדומה, אבל זה דבר שאפשר לחנך אליו. אני בזמנו גרתי עם כלב ושני חתולים, הכלב שמר על החתולים ושיחק איתם, אם כלב היה רודף אחריהן ברחוב, הוא היה נלחם בכלב ומגרש אותו, לעומת זאת, כשהוא עצמו היה רואה חתול ברחוב, היה בהתלהבות יתרה רודף אחריו ונכנס בו. אז לא חושבת שצריכה להיות בעיה, רק צריך להבין שזה יקח כמה ימים להתרגל. עמליה

n o g a h

New member
חבל

אבל לא נוכל לקחת סיכון, החתולים שלנו בוגרים וזה יהיה תהליך קשה מדי עבור כולם להתרגל אחד לשני. ביתי מעוניינת לאמץ כלב שכבר רגיל לחתולים ורצוי שאפילו מסמפט חתולים, פה ושם יש כאלה. אני מאחלת לכם ולשרק שתמצאו במהרה בית חם ואוהב עבורו.

go bananas

New member
אולי אנחנו...

הבן שלי מאוד אוהב חיות, ומאוד נפתח איתם. בעלי כל הזמן אומר שאנחנו צריכים חית מחמד, אבל אף פעם לא היה לנו כלב, ואני לא ממש יודעת במה זה כרוך... אני מניחה שהוא כבר יודע לעשות קקי, פיפי בחוץ. אפשר לקשור אותו בחוץ במשך היום שכאנחנו לא בבית? ומה עושים בלילה? בחוץ/בפנים?

צרי איתי קשר, ואני

אעזור לך להבין במה זה כרוך. ואם תרצי, יהיה לך את הכלב הכי הכי בעולם, שיעשה לך תרפיה וכישורי חיים לילד. 0523-641177

vered73

New member
השכר גבוה מהתחזוקה

הקשר, תשומת הלב, והדרישה של שניהם מצד הכלב, הביאו אפילו ילד שהתעלם לגמרי מהכלב הקודם, להתחיל להתיחס לכלב הנוכחי. הכלב פשוט נדבק אליו כמו מסטיק לנעל. לילדים האחרים זה נתן לנו גם אופציה של בטחון אישי כי הוא נובח מאד חזק, ובחורף הילד לא צריך להיות לבד בבית מפוחד. גם בלילה הוא ישן לידו, בין אם זה בחדר ואם זה מוגנב למיטה באישון לילה (הכלב תחש, לא גדול). אפשר להסתדר עם הכל, והתחזוקה לא כל כך גבוהה כשמסתכלים על היתרון הרב שביחס אותו מעניקים חזרה בעלי החיים. נ.ב. זה עוזר גם לבעיות של לב ולחץ דם.

galit74

New member
אני מכירה את שרק אישית!!

מדובר בכלב שקט ומקסים, חובב ילדים (אני הייתי עם תינוק וכשהוא בכה בלילה שרק בא לראות מה קורה ובסוף ישן ליד הלול). הכלב נקי ועושה צרכים בחוץ. אם היה לי בית עם גינה הייתי לוקחת אותו בשמחה.

allafish

New member
כמה חבל

מאוד מצטערת לשמוע. עמליה אתם ממש ממש חייבים למסור אותו? בטח יהיה לדניאל מאוד קשה בלי החבר הצמוד שלו. שלא לדבר על ההשפעה הטיפולית, זה הרי מטפל חינם הזמין תמיד.

למעלה