אני לא יכול יותר!!!!!
די הבנו נתניה תותחים ומתחשבים,הם יוצאים לכול דבר עם צוות אחד כי לא צריך יותר וכדי שה"לקוח לא ישלם הרבה" תגידו לי מה עובר לכם בראש,ואני מפנה את השאלה למתנדבים של נתניה כי אני לא מאין שהכבאים חושבים כך,כשאתם אומרים בשביל מה צריך שני צוותים ועוד מוסיפים שזה ביזבוז של כוח אדם יוצאים שני צוותים כי זה הפק"ל שקבעו לאירוע בדרגה הזאת וזה שיש תחנות שלא יותאות ככה מסיבות שתלויות בהן זה עצוב מאוד אני במקום המתנדבים של נתניה הייתי יושב בשקט ולא מתגאה בכך שהם לא עובדים כמו שכתוב ,ואני לא יודע אם זה מבחירה או הכרח ועוד דבר ההמלצה שלך כביכול זה הדבר הכי טפשי ששמעתי ,אתה ממליץ לשירות כבאות ר"ג לא לעבוד לפי ההוראות?!?!?!? זה מראה על כך שגם אתה שייך לישראלי המצוי שתומך לצערי הרב במדיניות הסמוך!מוחות גדולים ממך החילטו ששרפת רכב היא אירוע בדרגה מסויימת ולדרגה הזאת צריך לצאת X צוותים אז ככה צריך ואין הרבה שיקול דעת,אלא אם כן אין מספיק כבאים וזה כבר שאלה אחרת. ולכול שאר השואלים ,ר"ג עובדים לפי הספר (כן אני יודע שראיתם כבאי בלי ציוד מגן אבל אל תדאגו הוא כבר יקבל על הראש כתוצאה מהתמונה הנ"ל) כי ככה צריך לעבוד וגם כי יש לנו את האמצעים לכך ועל זה אני מברך ,אני מבין שיש תחנות שאינן יכול לעשות זאת וזה עצוב ומראה על מצב הכבאות בארץ אבל תחנות שיכולות ולא עושות זה (ואין לי מילה אחרת להגיד את זה ) דפוק! חוץ מזה נמאס לי שכול הזמן תוקפים את ר"ג בין אם זה כמות האנשים שיוצאת לאירוע ובין אם זה כמות הרכבים או הציוד בתחנה,לקאנות זאת לא התשובה! יום טוב לכולם עידן דליצקי צופה ש"כ ר"ג