שרפת רכב

FIRE 911

New member
שרפת רכב

בשעה 13:39 מתקבלת הודעה על רכב שעולה באש ברחוב זבוטינשקי 104 מיד מוזנקים שני צוותים, הצוותים רם 6 ורם 20 למקום בהגיעינו למקום מבחינים ברכב עולה באש בעזרת גלגלון מרם 6 כיבינו את הרכב שנשרף כולו

תגידו, אתם יוצאים לשטח עם מצלמות?

זה רעיון, אם אני אצלם כל אירוע שאני נמצא בו.. אצטרך למלאות דיסק של 640 מגה כל שבוע... : ) אבל עבודה יפה, תמשיכו ככה!

FIRE 911

New member
יש לי

מצלמה דיגיטלית שאני בתחנה אני בא איתה וכשיש ארוע אני מצלם

אפשר לשאול שאלה בבקשה ..

רציתי לשאול רק למה אתם מוצאים שתי צוותים כל הזמן ועוד על אירועים כאלה קטנים מילא שריפת אוטבוס כמו שאתמול הייתה לנו בבת-ים שהוציאו שני צוותים למשל אצלנו בחולון היה לנו יום אחד שריפה של שני רכבים ויותר גדולים ממה שאתם כיבתם פה והוצאנו צוות אחד והעבודה שלנו פשוט הייתה מצוינת למרות שזה היה צוות אחד ולמי שחושב שאני בה לעליב אז אני לא אני רק שואל מצטער אם פגעתי במישהו מתחנת רמת-גן

FIRE 911

New member
אז ככה

אנחנו תמיד נצא עם שני צוותים כי צוות אחד הייה לגיבוי , יצאת לשרפת מכונית עם צוות אחת ובמשאבה שלה היתה בעיה עד שצוות השני יגיע זה זמן. לא רק אזרחים שיראו את הצוות לא עובד לא יחשבו שיש בעיה. לעומת זאת אם תצא עם שני צוותים ויש בעיה ברכב אחד אז תמיד הצוות השני יתן מענה האם נתתי תשובה? בכבוד רב- אבנר

firebowl

New member
זה ממש לא הגיוני

זהו תירוץ מטופש למדיי, מצטער אם אני בוטה, אבל גיבוי??? ז"א שלכל אירוע כמעט הייתם אמורים להוציא שני רכבים. גם בנתניה אנחנו מוציאים רכב אחד לאירוע של דליקת רכב. אין פשוט צורך בגיבוי. ד"א, אם אתם זקוקים לגיבוי כי אולי הרכב לא תקין, אז פשוט צריך לבדוק את הרכב לפני שיוצאים לאירועים כשהרכב עומד בכוננות.

חימקו

אני לא יודע אם היית אי פעם בחו"ל , אך אני הייתי והאמן לי ליציאות פחות חמורות מגיעים תמיד שני צוותים כך זה צריך להיות , ויש לכך הסברים משכנעים , ומקצועיים זה שאצלנו גם מגיע כבאי אחד או שני כבאים במקרה הטוב , האמן לי שזה מצחיק ולא מקצועי , כשסיפרתי על כך במקומות שביקרתי בחו"ל צחקו מאיתנו ,

רמירז..

New member
זה הפורם היחידי נראה לי...

שמביא איזה 100 תמונות בשבוע...אבל יפה שהם מתעדים את הפעילות שלהם.. והתמונות פה אדירות!!

מעניין אותכם תפיסת חשודים במשטרה?

אני לא כבאי, אני מתנדב מד"א ומשמר אזרחי, אם תמונות ממד"א ומשא"ז מענינות אותכם, תקבלו :) (חולה על כיבוי, אך עסוק מידי בשביל ללמוד גם את זה!) שבוע נפלא Kיציק

ita12

New member
איזה פיספוס../images/Emo93.gif

אני גר ליד ממש ברחב המבדיל ואני ראיתי את הכבאיות נוסעות ולא ידעתי לאן

מה קרה ....

לביגוד מגן ? איפה הכפפות ? איפה המעיל תקיפה ? זה התדמית שאנו מחפשים? תחשבו על זה!!!

Ram 20

New member
גיא, אתה צודק בהחלט (לאבנר)

אבנר בפעם הבאה כשאתה מצלם אני מבקש ממך, תנסה לתפוס בתמונה כמה שפחות כבאים לא ממוגנים, אנחנו רוצים לשמור על תדמית ותמונות כאלו לא מוביפות לה. בתודה, דורון.

natnea city

New member
אני מבין שיש לכם כוח אדם רב

כמו שאמר ידידי אני מבין שלאחרונה כולם יוצים לאירועים אם מצלמות נחמד אבל לא מבין את זה אני המשרת בנתניה לא רגיל לזה שיהיה... ודבר שני מממתי יוצאים לשריפת רכב שני רכבים אני לא מבין אצלנו יוצא רכב אחד 2 כבאים ואם יש מתנדבים אז סבבה אבל למה חבל על ביזבוז כוח האדם ויותר מזה על החשבון של הלקוח... תחשוב על זה...

ram9

New member
אני לא יכול יותר!!!!!

די הבנו נתניה תותחים ומתחשבים,הם יוצאים לכול דבר עם צוות אחד כי לא צריך יותר וכדי שה"לקוח לא ישלם הרבה" תגידו לי מה עובר לכם בראש,ואני מפנה את השאלה למתנדבים של נתניה כי אני לא מאין שהכבאים חושבים כך,כשאתם אומרים בשביל מה צריך שני צוותים ועוד מוסיפים שזה ביזבוז של כוח אדם יוצאים שני צוותים כי זה הפק"ל שקבעו לאירוע בדרגה הזאת וזה שיש תחנות שלא יותאות ככה מסיבות שתלויות בהן זה עצוב מאוד אני במקום המתנדבים של נתניה הייתי יושב בשקט ולא מתגאה בכך שהם לא עובדים כמו שכתוב ,ואני לא יודע אם זה מבחירה או הכרח ועוד דבר ההמלצה שלך כביכול זה הדבר הכי טפשי ששמעתי ,אתה ממליץ לשירות כבאות ר"ג לא לעבוד לפי ההוראות?!?!?!? זה מראה על כך שגם אתה שייך לישראלי המצוי שתומך לצערי הרב במדיניות הסמוך!מוחות גדולים ממך החילטו ששרפת רכב היא אירוע בדרגה מסויימת ולדרגה הזאת צריך לצאת X צוותים אז ככה צריך ואין הרבה שיקול דעת,אלא אם כן אין מספיק כבאים וזה כבר שאלה אחרת. ולכול שאר השואלים ,ר"ג עובדים לפי הספר (כן אני יודע שראיתם כבאי בלי ציוד מגן אבל אל תדאגו הוא כבר יקבל על הראש כתוצאה מהתמונה הנ"ל) כי ככה צריך לעבוד וגם כי יש לנו את האמצעים לכך ועל זה אני מברך ,אני מבין שיש תחנות שאינן יכול לעשות זאת וזה עצוב ומראה על מצב הכבאות בארץ אבל תחנות שיכולות ולא עושות זה (ואין לי מילה אחרת להגיד את זה ) דפוק! חוץ מזה נמאס לי שכול הזמן תוקפים את ר"ג בין אם זה כמות האנשים שיוצאת לאירוע ובין אם זה כמות הרכבים או הציוד בתחנה,לקאנות זאת לא התשובה! יום טוב לכולם עידן דליצקי צופה ש"כ ר"ג

fireman

New member
מי יקבל על הראש?

כי אם אתה מתכוון לאבנר יש לך טעות ענקית! מי שצריך לחטוף על הראש אלה הכבאים שלא התמגנו ולא אבנר שצילם את התמונה! ונניח....שצלם עיצונות היה מצלם את התמונה ומפרסם אותה בעיתון יומי כלשהו, מה היו ההשלכות? טוב מאוד שאבנר צילם את התמונה, ככה אנחנו יכולים לדעת אל אלו כבאים לבוא בתלונות ולאילו כבאים לתת על הראש, ויפה שעה אחת קודם, אני מעדיף את הפאדיחות האלה כאן בפורום ולא בכותרת של ידיעות אחרונות

נועה פת

New member
ערן.

אני די בטוחה שהוא התכוון לכבאי שצולם לא ממוגן... ולא לאבנר.

Ram 20

New member
../images/Emo13.gif תודה נועה (לערן)

ערן, התמונות שאבנר מפרסם פה בפורום מוצגות גם באתר של מכבי אש רמת-גן, אני רוצה להשתדל שתמונות כאלו לא יופיעו באתר. ממש לא משנה לי איזה תמונות יפורסמו כאן, אני דואג לאתר שהוא צריך להיות רשמי ומייצג. לגבי הכבאים שלא מתמגנים, לא מתפקידי להעיר להם ולהטיף להם, את זה אני משאיר לאחראים עליהם. מה שכן, מתפקידי הוא לסנן תמונות שיופיעו באתר. אני לא מאשים את אבנר בשום דבר אלא להפך, אני רק מדריך אותו שגם אם קורה מצב שהכבאי לא ממוגן או שיש משהו שלא ראוי לצילום שינסה להמנע מלצלם אותו. אבנר אתה עושה עבודה מעולה, המשך כך!

למעלה