שרפת דירה בלוד

גיא צריך להישתדל תמיד להכניס תמונות

שבהם מופיעים כבאים כמובן בלבוש מיגון מלא או רקע של רכב כיבוי לפחות וזאת על מנת חהכניס לתודעה של הציבור מי שפועל במקום , אך סך הכל זה בסדר אנו הולכים ומשתפרים מיום ליום, וכל הכבוד תמשיך כך גיא

שלום גרשון

צודק בהחלט הטעות היא ששלחתי מספר רב של תמונות בפעם הבא אני ישלח להם רק את התמונות שאני רוצה וכך נשיג את המטרה ותודה רבה לך גרשון

בובום

New member
לגרשון זהוברמן

גרשון שלום רב מזה זמן רב אני מעיינת בפווום הזה אליו הגעתי בטעות. נושא הכבאות היה זר בעיני עד לאחרונה. נזדמן לי לקרוא את דבריך מס פעמים והתחלתי לגלות עניין בנושא. באופן לא מקצועי הבחנתי שאתה מכיר היטב את כל הנושאים ותשובותיך מעידות על עומק. שלא תבין אותי לא נכון סתם מתוך עניין המ בדיוק התפקיד שלך והאם אתה נושא תפקיד ציבורי בארגוני הכיבוי בארץ. נעומי

לכבוד נעומי שלום רב

אני משרת במערך הכבאות כבר כ-35 שנה , עברתי את כל המסלול של מגרסת הקידום , קורסים , השתלמיות , בארץ ובחו"ל , כיום אני מכהן כקצין אג"מ והדרכה , ודובר איגוד ערים לכבאות אזור חיפה, במשך שרותי כיהנתי בתפקידים ציבוריים בועד העובדים וחבר מזכירות ארגון הכבאים המקצועיים בישראל כמו כן שימשתי כדורבר ארגון הכבאים בישראל ועל סמך זה הייתי חייב להכיר את המערכת על בוריה , אני גם הכרתי ועדיין מכיר את כל התחנות הכיבוי בארץ כולל תחנות המשנה , וכמובן את הכבאים והקצינים , פעלתי רבות בכמה תחומים מקצועיים , כמו כן בהכרת הממסד במחלות המקצועיות בקרב הכבאים בארץ , ולהכרת מקצוע הכבאות בכלל מקווה שעניתי על שאלותייך , אם את זקוקה למידע נוסף אשמח למסור לך

בובום

New member
היייי גרשון

האמת היא שזו הפעם השניה שאני עונה לך נדמה לי כי את תשובתי הראשונה להודעה ששלחת לי לא קיבלת כי שלחתי אותה לא נכון. בעיקרו של דבר אני מלאת התפעלות מכל הפעילויות שעשית עד עתה בעיקר מהעובדה שלא נצמדת לנתיבי הפיקוד הרגילים אלא חיפשת גיוון כמו פעילות באירגון העובדים ודוברות דרך אגב איך לומדים את המקצוע הזה. אני מתפעלת מזה כי האקס שלי פרש עכשיו מהצבא שחוק לגמרי אמנם התקדם בנתיבי הפיקוד אבל פחד מאוד לסטות ימינה או שמאלה מהנושאים הרגילים שלו. נדרש המון אומץ לב לשנות כיוון כל כך כשאתה עדיין באותה מערכת. אני עובדת כשרטטת מאוד רוצה לשנות את המקצוע למשהו יותר אינטראקטיבי בתחומי המחשב אך אין לי אומץ. אולי זה גם קשור לגיל ככל שמתבגרים קשה יותר לשנות דברים אני בת 44 עובדת כבר כ- עשרים שנה בבזק וכל יום מחליטה מחדש שאני פורשת למחרת. אשמח לקבל את תגובתךגם בעתיד. חג שמח נעמי.

למעלה