שרפו לנו את הביצפר!! את חדר המורים ההנהלה והמזכירות
D dollzy New member 20/1/06 #5 מאאאאאגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי מצפה למשהו כזה אצלי.. למרות שהיה בשנה שעברה בשירותים אבל אין שם מה לשרוף..
מאאאאאגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי מצפה למשהו כזה אצלי.. למרות שהיה בשנה שעברה בשירותים אבל אין שם מה לשרוף..
O Oshi love Tamir New member 20/1/06 #6 שיר השתגעת../images/Emo35.gif מזה הייתי מצפה למשהו כזה אצלי אולי זה נשמע סבבה כי לא יהיה חדר מורים וכל זה אבל זה מסוכן וזה לא עוזר לתלמידים כמו שאת חושבת...
שיר השתגעת../images/Emo35.gif מזה הייתי מצפה למשהו כזה אצלי אולי זה נשמע סבבה כי לא יהיה חדר מורים וכל זה אבל זה מסוכן וזה לא עוזר לתלמידים כמו שאת חושבת...
D dollzy New member 20/1/06 #9 אושרת תרגעי...! זה היה בצחוק..., אני מכירה סוגים של ילדים כאלה.. הם מפגרים.. טוב נו קורה..
S ShirUsh22 New member 20/1/06 #14 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifWTF../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifWTF../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif