שרנסקי...

zomet10

New member
שרנסקי...

השר שרנסקי התפטר הבוקר ממשלת ישראל מתוך טענה כי אינו יכול להיות שותף בממשלה המנגדת את דעותיו-התנגדותו להתנתקות. מה דעתכם על פרשה זו???

snunit5

New member
חחחחחחחחח

שצ'רנסקי מכין את הכסא בסוכנות פשוט אין לו סיכוי להיות שר בקדנציה הבאה.

שרנסקי - דמות לא ברורה לגמרי

נקודתית על הפרשה הזו - אמן, שיהיו עוד, ש"יחזרו בתשובה" עוד אנשי ליכוד ויפרקו את ממשלת הגירוש הזו. על שרנסקי בכלל - למרות שכילד עליתי בעצמי מרוסיה, מעולם לא הצבעתי למפלגתו ואני מתנגד למפלגות עדתיות. מהבחינה הזו ישראל בעליה לא טובה יותר מש"ס וטוב שהיא סיימה את דרכה כמפלגה עצמאית. ואילו שרנסקי האיש - עוף מוזר למדי ... בטוח יש רבות שלא סופר עליו. מדובר, כנראה, באיש לא טיפש, אבל עמדותיו המדיניות לא לגמרי ברורות, גם אם הוא חוזר בלי סוף על המנטרה של דמוקרטיזציה ברשות וכו'. יש בזה הגיון מסויים, אבל סיסמתי מדי. משהו בו חשוד. אבל שוב - נקודתית לפרשה זו אני מצדיע לו. כן ירבו.

zomet10

New member
תגובה

נדמה כי עדיין נותרו מעט מאוד "צדיקים בסדום" כאלו אשר הכסף ורדיפת הבצע לא קונה אותם (ראה ערך "פרשת שינוי") היו לנו מעט מאוד מנהיגים אשר עמדו לאורך הדרך עם אמונתם והאידיולוגיה הבסיסית של מפלגתם, ללא תנודות עם משבי-רוח. אנו זקוקים למנהיגות כזו-חזקה העומדת על ערכיה!

שרנסקי הוא צדיק בסדום אם תחקור

טוב טוב תגלה לא מעט שחיטות שקשורות אליו! נו באמת אתם לא רואים על הפרצוף שלו עד כמה הבן אדם הזה שקרן?! איך הנמוך הזה מצליח לעבוד על כולכם!

מה אתה כל כך מצדיעה לו?!

אם כבר הוא היה צריך לצאת לא רק מהממשלה אלה מהקואליצייה הזאת! ולא להיצתרף לליכוד אלה לאיחוד הלאומי! ופתעום הוא נזכר שיש היתנתקות בן אדם שלא מרגיש נוח מוסרית היה צריך לצאת מהקואליצייה כבר לפניי חצי שנה! שלא יישחק אותה מה רע לשבת עוד כמה חודשים בכיסע העיסויי אם עור צבי ולא לעשות כלום? שר לעינייני אנטישמיות עלק.... שר לעינייני ירושליים עלק.....

שרנסקי סתם שקרן וצבוע

הוא מדבר על זה שמבחינה מוסרית ואידאולוגית הוא לא יכול להישאר בממשלה הזאת... אתה איש החופש שרנסקי איש הדמוקרטיה הגדול! בוא נדבר קצת על מוסר מעניין שכאשר פגעו בזכויתיהם של ערבים ופלסטינים לא הזזתה אצבע לא כלום! שהכפייה הדתית גברה וגברה אתה הייתה שותף מלא לכל ההחלטות וכל פעם שהייתה החלטה לכפות עוד יותר את הדת על המדינה לא באתה ואמרתה שאתה בתור אדם חילוני שבה מרוסיה הקומניסטית ובעד חופש ואתה מייצג את העולים החילונים! לא באתה ואמרתה עד כאן! להפך! אתה רק עודדדתה עוד ועוד כפיה וכל פעם אתה היסתתרתה מאחוריי שלט כזה שאתה אומר כל פעם שאתה רוצה כבייכול למדינה "יהודית" ..... אתה כבר ממזמן לא מייצג אף עולה במדינה הזאת אתה באתה לכאן רק בשביל לעשות הון פוליטי הכל כסאולוגיה שום אידאולוגיה ואחת העבודות לכך שלא היססתה אפילו לרגע אחד פעם להישאר באופוזיצייה !! תמיד הייתה חייב להיות בקואליצייה ותמיד הייתה צריך להיות לפחות סגן שר! למה לא?!! שתרגיש בן אדם חשוב!! אתה יותר לוזר משמעון פרס אתה כלומניק!! כל פעם שאני רואה את הפרצוף שלך אני רואה פרצוף של בן אדם פחדן תחמן ומושחט ושקרן! ייחלתה להיות גם אם ברק וגם אם נתניהו! וגם אם שרון! וגם אם אני לא טועה אם פרס ואם רבין! וגם ידעתה בידיוק מה יקרה בבחירות הבאות! ולכן היצתרפתה למפלגה הגדולה "ליכוד" כבייכול התרוץ שלך היה שפשוט לקח לנו זמן להישתלב בחברה הישראלית והינה עכשיו אנחנו משתלבים כמו שצריך דרך הליכוד! אם לא הייתה מצתף לליכוד שינוי היתה אוכלת אוך בלי מלח ובלי וודקה...

למעלה