שרלילות...

ALON AA1

New member
שרלילות...

קראתי מאמר שמדבר על שרלילות (נשים סקסיות ומצליחות) לעומת שרמוטות (זולות ולוזריות...) מה דעתם האם הן דומות או בעצם מייצגות שני הפכים עם מכנה משותף?

אני מצטערת שבחיים שלי

לא שמעתי או קראתי כזה טמטום. חולניות שוביניסטית מופרעת, ודביליות. ושבת שלום אלון

ALON AA1

New member
שבת שלום מפוזרת

לא אמרתי שאני מסכים או לא מסכים למאמר...ציטטתי את המסר המרכזי שלו ואני רוצה לשמוע מה דעת הקהל המלומד כאן...את יודעת כותבים הרבה דברים בכדי למכור עיתונים וזה עוד לא הדבר הכי נוראי. בכל אופן לא בטוח שיש כאן שובניסטיות כי דווקא הכותבת היא אישה שמגדירה את עצמה "בת המאה ה21"

אני ממשיכה להצטער, אלון

כי להביא שטות כזאת הנה, לתת לאידיוטיזם כזה במה, זה מספיק רע. מה שהבאת הן שתי וריאציות שלהמילה "זונה" בערבית. ואתה באמת לא חושב שזה קצת מוגזם/דוחה אווילי? [אין צורך למחוק את המיותר?] אז כתבת מטומטמת רצתה למכור עיתון ואת עצמה [ועכשיו נשאר רק להחליט מי השרלילה/שרמוטה בסיפור], זה הכרחי לפרסם את השטות הזאת בעוד מקום? אישה שלא מעריכה את בנות ג'נדרה, היא אומללה, חסרת ביטחון ולא שווה יריקה בעיני. ומי שנותן לה להמשיך את האיוולת מתנהג אותו דבר. כן, אני בהחלט מאבדת חוש הומור כשאני רואה דברים כאלה, כי לא רק אני קוראת אותם, גם נוער, שמבין שמותר לו לקרוא לאישה מצליחה ואסרטיבית שרלילה. והנה קיבלנו עוד הבניית ידע תקשורתית שקרית מטומטמת, מגמתית והורסת חברה. שיהיה ברור לגמרי, גם הנוער יודע שגם שרלילה היא זונה, ודוברי הערבית [ויש לא מעט נוער שלומד ערבית] יודעים מצויין מהיכן הביטוי הגיע. מה דעתך אלון, הבה נבחן את שני סוגי הגברים הקיימים במאה שלנו: המניאק - אותו גבר מצליחן שדורס כל שנקרה בדרכו כדי להגיע לפסגה המיוחלת, וכל שנקרה בדרכו כולל את רעייתו ואת ילדיו כמובן. ליד המניאק נמצא את הסוג השני הקיים: המנמנמנמניאק - הוא יהרוג את כל שנקרה בדרכו ואין צורך להרחיב. זה נראה לך פחות חמור? יותר חמור? מצחיק? משעמם? אגב, אני אישה ולא שרלילה או שרמוטה, שמכירה אנשים שאינם מניאק, או מנמנמניאק, וחלקם אפילו חברים שלי, אפילו חברים טובים מאוד.

ALON AA1

New member
OVER REACTION

מפוזרת נראה לי שעשית סדר. ...לא חייבים לקחת את זה אישית בסך הכל מאמר שקוראים היום ומחר עוטפים בו דגים בשוק. אכן אפשר לחלק גם גברים לסוגים של אבטיפוס וכמו בכל הכללה יש משהו נכון ויש מרחב טעות לא קטן...

זהו , אלון שלא לקחתי את זה אישית

לויודעת אם שמת לב או לא, כתבתי על מה שהנוער יקרא היום בעיתונות. אני כבר מזמן לא נוער,וכתבת אחת בלי עודף אינטליגנציה, לא מטרידה אותי. אה, ואני לא קוראת עיתונים בשנתיים האחרונות.

ALON AA1

New member
לא אישי

כן שמתי לב. נראה לי שגם מרבית הנוער מזמן נטשו את הנייר לטובת המסך...העיקר שמפוזרת עושה לנו סדר! חחחחח

משו'מה, נראה לי שאתה כן לקחת

את מה שכתבתי אישית. מצטערת אלון בלון [סתם חרוז שולי, בוא לא נהפוך גם אותו לדיון מעמיק]. אני אישה, ואני רואה מדי יום כמה נשים משכילות מרוויחות. אני רואה מדי יום באיזה זלזול מתייחסים לנשים אסרטיביות. אני חושבת, שכמו שאשה שגומרת תואר ראשון בכלכלה , צריכה להרוויח בדיוק, אבל בדיוק, כמו גבר שגמר את אותו תואר באותה שנה באותו מוסד אקדמאי, כך גם אישה אסרטיבית צריכה להקרא : גברת שבגברות. יותר מזה, אלון בלון הנחמדון, אני חושבת שצריך להתייחס לאישה בדיוק כאל כל גבר שהוא. בלי בדיחות מטומטמות, הערות אגב תפלות, ומבטים יודעי כל לעברה. סיפור: בקהילה בה הייתי חברה בעבר הייתה אסיפת בחירות. כל הנבחרים/נבחרות היו מתנדבים/מתנדבות. עמד שם יו"ר הקהילה וניהל את הישיבה, לצידו ישב אדם, שהוא חבר קהילה, יו"ר וועדת ביקורת, ומנהל הכספים של כל התנועה. שניהם פשוט לא הפסיקו להעיר הערות חביבות על יופיין של כל המתנדבות. למותר לציין שלא הייתה כל הערה על יופיים של כל המתנדבים, ולא משום שלא היו אחד או שניים "שווים לגמרי". אני ישבתי שם ולא התייחסתי לדברים, מתוך הרגל אלון. ואז אישה אחת, שאני מאוד אוהבת [וצופה לה פרס נובל בשלב כלשהו של חייה, וכן, אני אשמור את הכתוב פה כדי להוכיח שלא כתבתי שטות] אמרה: אולי תפסיקו עם ההערות השוביניסטיות האלה, אני לא יועת אם אתם שמים לב לכך, אבל אנחנו הרוב פה, ואנחנו לא רק כוסיות, גם משכילות, והרבה יותר משניכם. אני חושבת שלו לא אמרה זאת, לא הייתי מבינה כמה זה חמור. שמע, הגברים סתמו, כשהם מביטים זה בזה ומגחכים באי נוחות, ואולי בלעג, אבל נשים אחרות שהיו שם [לא כולן ולא הרוב, לצערי] אמרו לה לשתוק, ואחת הגדילה עשות ואמרה לה: מה את רוצה? כל אחד והתפקיד שלו, והיא הייתה רצינית לגמרי. היא לא שתקה. ואני, אלוני, מאחלת לך להיות אישה חודש. אולי אז תבין כמה זה מקומם ומכוער. אז למה לתת לזה במה? הסבר לי שוב? אני באמת חושבת שבנים לא מבינים את זה, ולא , זו לא התקפה.

ALON AA1

New member
ממש לא התקפה

כרגע היו בחיפה 3 מטחי טילים זו התקפה!!! זוכרת את הפירסומת: זה שארפ וזה לא? ענתיק ענתיק . אז בפאראפרזה: זו התקפה וזו לא. את מתוקה ואני לא לוקח אישית את הביקורת שכתבת. להיפך מסכים עם רוב מה שכתבת! אני חושב שזה בסדר להבליט את היופי של המין היפה, כל עוד זה בקטע מחמיא. אם חוצים גבולות לתחום השוביניזם הבוטה אז באמת "משהו רקוב בממלכת דנמרק" מצד שני אני גם נגד עודף רגישות שהופכת לסתימת פיות. קאפיש חמודה?

ALON AA1

New member
קוקי תמיד מבין

בעיקר את החמודות שבהן

אה, וואללה נכון

כמה החכמתי, תודה אורצ'וק.......... אמה מה? בגלל שטות כזאת [כן אני יודעת שזה נראה מופרך, אבל זה נכון, מה לעשות?] מותר, בסופו של תהליך, לחסל את השרלילה או את השרמוטה אם כשלו בעיני אדונן. מצטערת, לא מצחיק אותי, וימשיך לא להצחיק אותי.........

ALON AA1 ,שרלילה,שרמוטה, זו אותה

הגברת בשינוי אדרת, רק "המותג" שונה,זה בערך כמו שאתה קונה בגד, 1)בשוק הפשפשים=תל ברוך 2)בוטיק יוקרתי =בית מלון יקר, זה בערך על קצה המזלג,,

למעלה